Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
myslím, že sú neškrtunuteľní, resp. minimálne by ich museli nahradiť nejakou inou postavou z tých, čo už sú "zabehnuté". v tom prípade mi to vychádza na Ošu...
možno že Oša bude snívať a radiť miesto Reedovcov, a oni prídu na pľac až v trojke počas putovania. je to komplikované riešenie, ktoré ak naozaj urobili tak asi z dôvodu priveľkého počtu nových postáv.
to ako budú škrtať v seriály nám môže celkom naznačiť, ako sa bude vyvíjať dej knihy.
36 vteřina...
To ja za jsem zajedno s cr8g. Nevedela jsem, kdo to je a nemuzu komentovat jeji hrani...mozna jsem ten Zlaty kompas videla, ale mne takove filmy neberou.
Tu videt, jak je krasa subjektivni pojem. Mne pripada oskliva...za hezkou jsem povazovala Rosamunde Pike jako Jane Benett. To byla opravdu sladka, krasna, nevinna, roztomila, byt uz na vdavani.
Jak jako? A co bude Robb dělat celou druhou sérii? To rovnou zaútočí na Západ? A kde bude Catelyn? Na tom vojenském tažení nebo s Boltonem? A jak tudíž vysvětlí její diplomatickou misi k Renlymu? Samé otázky! (A nelíbí se mi to čím dál víc, ale o to jsem na druhou sérii zvědavější) :o(
Reedovi by se do třetí série dali posunout celkem dobře. Setkají se s Branem a spol. až po vypálení Zimohradu a pomůžou celé skupince utéct. Mají z Šíje dost dlouhou cestu, dá se to zdůvodnit, že jim to trvalo takhle dlouho.
Ale třeba ho taky jen posunou do další série. I u této postavy by to dobře šlo.
http://www.fansofk1.com/fighter?fID=108
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Eric_Esch_2006.jpg
mě se líbí hlavně obsazení Davose, Liam bude v roli pravdomluvného rytíře dokonalý. Bolton, Melisandra, Jaqen vypadají taky dobře, mistra Cressena je mi líto jen když vidím herce na fotce, a Ygritte asi budu mít v seriálu ještě raději než v knížce(pokud to ještě jde):-)
Belwas je spíš vtipná postava a určitě by chyběla, ale určitě míň než Černá ryba.
btw. Rorge a Kousač taky už byli v seriálu k vidění a budou přeobsazeni:)
Kanec jeden lannisterskej :-)