Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1394042444569

Komentáře

• upraveno 18. listopadu 2011
    Tak právě dnes končí natáčení v Severním Irsku a tým se přesouvá na Island, kde se budou natáčet scény ,,Za Zdí". Z toho vyplývá, že se nedočkáme obsazení Meery a Jojena Reed, ani ,,Reeka". Hmmm...znaméná to snad přesunutí děje na Zimohradě do třetí série?? Protože vynechání těchto postav je mega zásah do děje Písně....
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. listopadu 2011
    To snad né Reedovi jsou obě dvě sympatické postavy jak Jojen tak Meera a opravdu nerad bych viděl druhou sérii bez nich.
    To by byla opravdu škoda. Já si znovu prohlížel fotky a dávám zatím palec nahoru za představitele (ky) - Fialky, Ygritte, Roose, Jaqena a hlavně Rorgeho:-)
    hm. je možné, že ich obsadenie proste nezverejnili? alebo je isté, že sa nimi nenátačalo?

myslím, že sú neškrtunuteľní, resp. minimálne by ich museli nahradiť nejakou inou postavou z tých, čo už sú "zabehnuté". v tom prípade mi to vychádza na Ošu...

možno že Oša bude snívať a radiť miesto Reedovcov, a oni prídu na pľac až v trojke počas putovania. je to komplikované riešenie, ktoré ak naozaj urobili tak asi z dôvodu priveľkého počtu nových postáv.
    to ako budú škrtať v seriály nám môže celkom naznačiť, ako sa bude vyvíjať dej knihy.
    Zrovna včera to rozebírali postavu po postavě na WiC.net, http://winter-is-coming.net/2011/11/the-final-cut-season-two/
    No, u Reedových by ještě nebyl takový problém je ve druhý sérii ještě vynechat. Důležitý je jenom Jojenův sen o Branovi a Rickonovi - a koneckonců by děj fungoval i bez toho. V dalších sériích bude ale daleko jednodušší je přidat aspoň jako pomilováníhodný postavičky typu Syrio Forel, oba na to maj potenciál. Zajímalo by mě ale, jestli v tom případě debatovali s Martinem, který postavy zdůraznit. Rozhodně víc uvidíme Jeyne Westerling, ráda bych věřila že je to proto, že se nakonec ještě v sáze objeví, ne jenom kvůli tomu, že ta její romantická linii je zkrátka vděčná. BTW Ta debata o obsazování je sice zábavná, ale nevěřím, že HBO zveřejňuje obsazení každý malý roličky. Pozorní diváci si nejspíš všimli, že jsme už viděli třeba Jeyne Poole a nikdo to neřeší ;)

36 vteřina...
    myslím, že škrtanie postáv určite konzultujú s GRRM
    No z minulý série víme většinu epizodních postav. Dokonce u některých předem uváděli, že jsou to provizorně obsazení herci a v další sérii může dojít k jejich přeobsazení. Takže je možný že totéž potká třeba i Reedovi. V podobném provizorním módu je třeba Tommen, myslím.
    sarven napsal(a):

myslím, že škrtanie postáv určite konzultujú s GRRM

No snad jo, snad si to vysvětlili po tom střetu kolem pokrevního jezdce Droga :-)
    s belwasom súhlasím, ten asi vypadne. ak ho teda s arstanom neodložili do trojky, ale skôr asi nie.
    nejak se mi nejde prihlasit....posledni dobou mi blbne pripojeni.
    To ja za jsem zajedno s cr8g. Nevedela jsem, kdo to je a nemuzu komentovat jeji hrani...mozna jsem ten Zlaty kompas videla, ale mne takove filmy neberou.
    Tu videt, jak je krasa subjektivni pojem. Mne pripada oskliva...za hezkou jsem povazovala Rosamunde Pike jako Jane Benett. To byla opravdu sladka, krasna, nevinna, roztomila, byt uz na vdavani.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ach joo. Belvas je stylový zabiják.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    I suspect that season three will open with Robb and Co. arriving at Riverrun,
    Jak jako? A co bude Robb dělat celou druhou sérii? To rovnou zaútočí na Západ? A kde bude Catelyn? Na tom vojenském tažení nebo s Boltonem? A jak tudíž vysvětlí její diplomatickou misi k Renlymu? Samé otázky! (A nelíbí se mi to čím dál víc, ale o to jsem na druhou sérii zvědavější) :o(

Reedovi by se do třetí série dali posunout celkem dobře. Setkají se s Branem a spol. až po vypálení Zimohradu a pomůžou celé skupince utéct. Mají z Šíje dost dlouhou cestu, dá se to zdůvodnit, že jim to trvalo takhle dlouho.
    Já chci Belwase, jestli nemůžou najít kloudnýho herce zahraju to já sám....Mám na břichu jednu opravdu hoodně stylovou jizvu..ušetří za maskéra
    :o)))
    Ale třeba ho taky jen posunou do další série. I u této postavy by to dobře šlo.
    Chmur napsal(a):

Já chci Belwase, jestli nemůžou najít kloudnýho herce zahraju to já sám....Mám na břichu jednu opravdu hoodně stylovou jizvu..ušetří za maskéra

Ahoj, takle si ho já nějak představuju, myslím, že na jeho postavu ani herce nepotřebujou....
    http://www.fansofk1.com/fighter?fID=108
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Eric_Esch_2006.jpg
    Zdravim,
    mě se líbí hlavně obsazení Davose, Liam bude v roli pravdomluvného rytíře dokonalý. Bolton, Melisandra, Jaqen vypadají taky dobře, mistra Cressena je mi líto jen když vidím herce na fotce, a Ygritte asi budu mít v seriálu ještě raději než v knížce(pokud to ještě jde):-)
    Belwas je spíš vtipná postava a určitě by chyběla, ale určitě míň než Černá ryba.
    btw. Rorge a Kousač taky už byli v seriálu k vidění a budou přeobsazeni:)
    Silný Belwas potřebuje játra s cibulí! :-) Belwase je škoda, ale dalo se to čekat. Neudělal nic, co by se nedalo připsat postavám kolem. Ale je to borec. Obzvláště v Tanci.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    überkiller napsal(a):

Silný Belwas potřebuje játra s cibulí! :-)

Hostinská Máša taky neměla kyselist a byla tam. :)
    svoa00 napsal(a):

Pozorní diváci si nejspíš všimli, že jsme už viděli třeba Jeyne Poole a nikdo to neřeší ;)

36 vteřina...

vsimnul.. co s ni ale? ... v prvnich 3 knihach ej to naprosto nedulezita postava... jen kamaradka Sansy
  • upraveno 20. listopadu 2011
    Reedovcov neznášam.
  • upraveno 20. listopadu 2011
    Macejko napsal(a):

Reedovcov neznášam.

nemam rad jen Jojena
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 24. listopadu 2011
    65+39? nebude to malej Tyrionek?
  • upraveno 27. listopadu 2011
    Co ta černá ryba ? vypadává nebo jak ? Jak jsem si to tu pročítal tak Perlman coby Blackfish :) hmm :)
  • upraveno 27. listopadu 2011
    bohužel asi jo
    upraveno 27. listopadu 2011
    No, pokud by ho měl hrát Perlman, tak snad raději bohudík ;o)
  • upraveno 28. listopadu 2011
    ten se na nej ale vubec nehodi... i kdyz ted v Conanovi se me docela libil..
  • upraveno 14. prosince 2011
    Tak jsem se podívala na pár zahraničních stránek a zděsila jsem se, jak moc tam řeší to, že Oona Chaplin není bílá jako sníh ale latina. Musím zdejší uživatele pochválit, že se tu ohledně jejího obsazení řešilo ledacos, ale tohle opravdu ne. Někdo to docela trefně okomentoval tak, že některý lidi by si měli svoje rasistický postoje strčit tam, kde by je ani Renly nenašel :D
  • upraveno 14. prosince 2011
    .
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.