4. CP - Tales from the Red Keep
ktom se podělil o obsah tohoto CP, který byl dostupný na GenConu :-)
4.9 přidány dva obrázky, které ffg zvřejnilo
F61 (x1) Sansa Stark
Unique Stark character
Cost = 2
STR = 2
Icons = I, P
Traits = Lady
If there are no cards in Shadows, Sansa Stark gets +2 STR, a NOBLE crest, and gains Renown.
F62 (x1) Ser Dontos Hollard
Unique Stark character
Cost = 3
STR = 1
Icons = M, P
Traits = Knight, Fool
No attachments except Weapon
Response: Stand Ser Dontos Hollard...
Číst celý článek zde
4.9 přidány dva obrázky, které ffg zvřejnilo
F61 (x1) Sansa Stark
Unique Stark character
Cost = 2
STR = 2
Icons = I, P
Traits = Lady
If there are no cards in Shadows, Sansa Stark gets +2 STR, a NOBLE crest, and gains Renown.
F62 (x1) Ser Dontos Hollard
Unique Stark character
Cost = 3
STR = 1
Icons = M, P
Traits = Knight, Fool
No attachments except Weapon
Response: Stand Ser Dontos Hollard...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak Starkové zimní shadows se taky jenom nabízí. Teď už určitě.
A další City plot, už dělá pěkné kombo v plotech.
Dále mě rozhodně zaujal provedením Dontos, Syrio, Malleon’s Tome (kdepak byl ten reset? ;-) ) a samozřejmě svojí silou Blackfyre. Red Keep se skvěle udrží na stole, ale využijou jí jen heavy influence decky, otázka je, jak moc tedy bude nutná...
Jinak osobní zkušenost měl jsem v Shadows aji 5 karet dostal je tam přes Plot a setupu a v prvním kole letěl Tunnels of the Red Keep a soupeřům se to moc nelíbilo. No zatím problem s High Tidem, ale to jde ošetřit Targové mají v shadows věc na ničení attachmentů.
Jinak karty se shadows crestem jsou stejně drahé jako karty vykladané z ruky, jsou podle stejného klíče nastavené například Gold Cloak jsou prostě fajnovní. Však se mrkneš, jak mi dojde KoS tak to dokompletuju a budu ladit.
Tady teď už vůbec nejde o srovnání s CCG, ale o to, že mi to prostě nepřijde tak silné. Je to jistě příjemný bonus, ale... Podle mě toho prostě paní umí málo a za kolo ti dá tak jeden power, v nejlepším případě dva... Mohla k tomu mít ještě renown, pak by to bylo super ;)
Hmm... Gold Cloaks jsou třeba podle mě zrovna příklad drahé karty ;) Kdyby stáli s1 a měli sílu 3, byli by mnohem lepší ;) Ale čtyři goldy asi lanni dohromady i v lcg daj dokupy... jenže čtyři goldy by se měly platit za klíčové věci... jo, chápu, že to je jedna z mála možností náběru, ale... co jiného na nich je?
Hele, tak plot City of Lies (jestli je to ten, co "put into shadows dvě karty") se líbí i mně :-) Sice jsem ještě nevymyslela deck, do kterého by se mi hodil, ale myslím, že je dost dobrý - tedy pokud máš dost shadows karet - pak se ti rázem staty vyhoupnou na virtuálních 7-6-1 a to je více než slušné nejen na LCG, ale i na CCG :-)))
Zvrátit hru bych neřekla, ale ovlivnit jistě ano :-) Počkej, já nemám obecně proti shadows nic. Mě se to naopak líbí... jen jsem se ještě nedostala k tomu to aplikovat... Tedy - líbí se mi ta myšlenka, ta mechanika, ostatní věci posoudím až z praxe - například to, jak velkou výhodu má hráč, který shadows má oproti tomu, který na něj kašle...
Třeba Starci teď ještě mají možnost kombinovat shadows a zimu, ale to už je podle mě dost těžké hrát dvě mechaniky a ještě s tak malonaběrovým rodem jak na karty tak na peníze. Něco jsme zkoušel, ale moc mi to nešlo vznikaly z toho paskvily. Což samozřejmě neznamená, že takový balík někdo nedokáže poskládat.