Tip-Ice/Fire......uzavrete sazky a jedem
Pojdme si ted vsadit na budoucnost nasi oblibene sagy. Kdy se v nejvice bodech trefi vyhrava:-) To samozrejme uplne zjistime az to cele Martin dopise (jestli to dopise). Pak se muzem uz jako stari kmeti sejit a vyplatit viteze:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Takze moje tipy jsou (necetl jsem druhou hostinu).
Arya - stane se "muzem bez tvare", pomuze Daenerys proti Euronovi
Bran - stane se mistrem, nauci se chodit
Jon - je Rhaegaruv a Lyanny, zacne si neco s Daenerys
Sansa - vezme si Tyriona, bude pani Zimohradu
Jaime - zemre hrdinskou smrti
Cersei - zemre pri ochrane svych deti
Tyrion - vezme si Sansu
Stannis - neni pravy svetlonos, skloni se pred Daenerys
Davos - zemre
Mallisandra - zemre
Sandor - zabije Gregora, bude pomahat Brienne, vezme si ji
Brienne - viz Sandor
Theon - stane se vudcem zeleznych
Euron a Asa - zemrou
Casto to jsou spis prani, nez tipy:-)
Hm.
Arya se stane Ženou ( :-) ) bez tváře a odjede si vyřídit účty do Západozemí. Víc se neodvažuju tipovat. S Dany podle mě nebude mít nic moc společného.
Bran se bude učit u dětí lesa, jako první ze všech hlavních postav pochopí, co je podstatou nebezpečí na severu, zemře. Sam se stane mistrem.
Jon se setká s Dany, dost možná se do sebe zamilují, ale skončí tragicky, alespoň jeden z nich před koncem zařve. Rickon se stane dědicem Zimohradu. Sansa zneškodní Malíčka, a po smrti malého Roberta se stane paní Orlího hnízda, na konci možná královnou. Jaime zemře hrdinou smrtí, ale netroufám si tipnout čí rukou... možná Baristanovou možná Euronovou. Cersei bude zabita, tipnul bych buď Margery, Daenerys možná Aryu. Daenerys zastaví nebezpečí přicházející ze severu, ale dost možná ji to bude stát život, na královnu bych ji moc netipoval, to by bylo moc románové.
Stannis a Melisandra zaklepou bačkorama, Davos by mohl přežít. Sandor se přidá k psancům lorda Berika a jeho osud se ještě proplete se Sansiným. Tyrion se stane nejlepší Danyiným rádcem, pobočníkem a později pánem Casterlyovi skály. Brienne se stane ochránkyní Sansy.
Vy stále strkáte na Zimohrad a trůn severu Rickona, ale co když je Jeyne Westerling Stark (s rodinou věrnou Lannisterům za zády) skutečně těhotná? Pak by právo na Sever a Zimohrad podle zákona přecházelo na jejího potomka. A bojovali by Starkové a Starčata proti Robbově dítěti? Proti vlastnímu synovci nebo neteři? To by jim Ned neschválil... :twisted:
Řekl bych, že těhotenství Jeyne je velmi nepravděpodobné.
-sandor je bud mrtvy nebo ve stavu jako catelyn a lord berik
-brienne by oharem opovrhovala-nechova se rytirsky
-proc myslis ze tehotenstvi Jeyny je nepravdepodobne? co ja vim, tak se docela snazili a ze by divka, jejiz babicka byla maegi, neotehotnela, kdyby chtela?
sandor je bud mrtvy nebo ve stavu jako catelyn a lord berik
No jasne, Starku je vzdycky dost, ze? ale kdyz bych mel obetovat jeste jednoho, tak bych se primlouval za Sansu:-) Sandor doufam zije, je skvelej, to at radsi chcipne naka Krakatice, tech je na muj vkus az moc...
Dost je nejen Krakatic, ale i Tyrellů a hlavně Freyů! :twisted:
Já si myslim, že tou mladou královnou, co sesadí Cersei, by se klidně mohla stát právě Sansa... Nevim jak, ale k Martinovi by mi to sedělo, takový dovršení pomsty, takže to je muj tip na Sansu;))
Abu mohla byt Sansa tou, co sesadi Cersei, musi byt kralovna ...
Jak by se to mohlo stat ?
Nepreju Tomenovi a Myrcele nic zleho, ale ... kdyby tu nebyli, pak je dedic Jaime a po nem Tyrion, ne ? a v takovem pripade by Sansa byla kralovnou. Moc bych to Cersei pral ;-)
V tom by byl ale asi malý háček, protože veřejně se vědělo, že Tyrion s ní nikdy "neproťal cílovou pásku":)), takže to manželství lze snadno prohlásit za neplatný... Já bych spíš myslel, že se Sansa stane královnou nějak jinak, ne skrz sňatek s Tyrionem.
Alek
No jasne, Starku je vzdycky dost, ze? ale kdyz bych mel obetovat jeste jednoho, tak bych se primlouval za Sansu:-) Sandor doufam zije, je skvelej, to at radsi chcipne naka Krakatice, tech je na muj vkus az moc...
Chmure nauč se citovat/quotovat. :wink:
Každopádně souhlasím, že Freye ani Boltona by škoda nebyla.
Pro me jsou holt Sansiny kapitoly v soucasny dobe nejmene zazivny. Mozna ze v budoucnu by se to mohlo zmenit, potencial na to ma, ale v soucasne dobe proste Arya suverenne vede. Zrovna dneska jsem ji v Hostine 2 zasejc potkal, a bylo to super, ac se tam jen mihla. Osobne bych samozrejme nejradsi uz zadneho Starka neobetoval, kdyby to bylo na me:-) primlouvam se za vybouchani Freyu...dalsi adepti jsou Greyjoyove a Lannisteri, tam by se jeste nakej plveel nasel, i kdyz Cersei preju jeste dlouhej krutej zivot plnej utrpeni:-)
ja se ucim Aleku...metou pokus omyl
Ne Lannistery ne....moji nejoblibenejsi rod.....
to bylo asi pro Cirdana:-) ja jsem o tom taktne mlcel, ale je pravda, ze naucit by ses to moh, neni na tom nic tezkyho, vlastne porad nechapu, jak to dokazes udelat presne obracene, kdyz ta ikonka quote v pravo nahore u kazdeho prispevku to udela za tebe:-)
no tak je pravda, ze s umrtim Tywina mi uz taky zas tak nevadi, uz jen ta Cersei:-)...myslim, ze se konce nedozije ani Jaime, palce drzim hlavne Kevanovi a Tyrionovi.
Obávám se, že kdyby GRRM napsal pár POV kapitol některého z Freyů, tak by se nám ta Frey-genocida taky neplánovala tak snadno!
hehe, to je svata pravda, Tyno. Mozna by Chmur nakonec Freye obhajoval:-)
Náhodou ser Stevron Frey, nejstarší syn a dědic Dvojčat, který zemřel při bitvě u Volského brodu v armádě Roba, byl docela sympatický, což se o jeho otci a zbytku rodiny říci nedá.
Proti tomu se nedá říct ani hodor. Mně se genocida Lasiček plánuje nesnadno od té doby, co jsem si koupil "The Art of" knížku a našel jsem v ní celostránkový obrázek Roslin Frey. :wink: A navíc je jí nutné přičíst ke cti, že o Rudé svatbě alespoň plakala. :roll: Ovšem na druhou stranu, pohled starého Waldera v momentě, kdy by přišel o veškeré své potomstvo, by byl, slovy klasika, k nezaplacení. A ne, nejsem krutý. :D
Já jsem ohledně Cersei spíš zvědavej, kdo bude další, s kym vleze do postele, popřípadě kolik jich ještě bude... Jsem to ale zvrhlík:)))
hehe, to je svata pravda, Tyno. Mozna by Chmur nakonec Freye obhajoval:-)
Obávám se, že ať už vleze do postele ke komukoliv, těžko to překoná ten okamžik, kdy obcovala se svým dvojčetem, v septu, před jejich mrtvým synem... a ještě k tomu v období krvácení. :roll: Hmm, chtěl jsem napsat sáhodlouhé pojednání na obranu Cerseiky, ale potom, co jsem si vzpomněl na tohle, mě to nějak přešlo. :)
Chmure, Chmure, co je na tom tak těžkýho?:)))