Nejlepší soundtracky z oblasti fantasy či středověku

upraveno 30. listopadu 2010 v Film a televize
Jakou filmovou hudbu jak z dob minulých, tak z oblasti fantasy máte nejraději? U mě pořád vede Basil Poledouris: Barbar Conan, Hans Zimmer: Král Artuš a Gladiátor.
2»

Komentáře

• upraveno 26. dubna 2011
    Trevor Morris- Tudorovci!
    absolutní souhlas, trevora zboznuju.)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. dubna 2011
    Macejko: Neznám
    Potom to bola iba náhoda.
    upraveno 26. dubna 2011
    flanker.27 Ani nevím, že měli první settlers vůbec nějakou hudbu :D
    Když už jsme u těch her: Homam3 a troufám si říct, že je toto nejlepší soundtrack jaký se dá ve hrách najít.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. dubna 2011
    Montezuma3: Nevědomost hříchu nečiní, leč někdy je na pováženou (možná to znáš z PC verze, která byla totálně zprasená). Tenhle soundtrack si dodneška pouštím. Měl jsem Amigu 500, ta měla málo paměti, takže hudbu nepřehrávala, ale kamarád mi ji nahrál na kazetu, tak jsem si ji pouštěl při hraní z magiče. Jé, to byly časy...
    BTW hry na Amigu měly skoro všechny báječný soundtracky.
    upraveno 26. dubna 2011
    Já měl Commodor 64, na to byl Settlers moc moderní hra.
    "Two Steps from Hell", ktorý zastrešuje veľké množstvo filmov. Na ochutnávku: Moving Mountains, respektíve Protectors of the Earth

Ďalej sa mi ešte celkom pozdavajú soundtracky z Last of the Mohicans, či Kingdom of Heaven, ale autorov po mene nepoznám. + ešte niečo z vyššie spomenutého
  • upraveno 27. dubna 2011
    Mimo fantasy je naprosto jedinečný Tron Legacy od Daft Punk.
    Když i hry, tak moji milovaní Settlers
    ...šmankote, díky! Na Settlery jsem úplně zapomněl :). Je již dávno tomu, kdy jsem hrával jedničku (tehdá ještě na taťkově Amize, i se zvukem :-P).
    Nejlepší soundtrack z oblasti fantasy má samozřejmě Barbar Conan...Z her pak Baldurs gate, ale tam jsem silně zaujatý....miluju tu hru..
    Obé je svatá pravda.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.