FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1113114116118119150

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa A fandil HC Consulting :)
  • A teraz kto z koho :)
  • Už byste si měli zamluvit letenky :D
  • Bude dobrej zápas a věřím našim
  • Jen tak mimochodem, když už jsme u toho hokeje, chystáte se někdo na letošní mistrovství?
  • Ne, ty ceny mi za to nestojí, radši s pohodlím doma bez tlačení.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Určitě ne. Pořádně zajímavý hokej se hraje prakticky až ve čtvrtfinále a ty ceny + cesta až do Prahy mi za to nestojí.
    Tak. Jeden povedený zápas a kluci jedou domů. Ale jinak jsme na tom strašně dobře. :other:
  • indviduálne, herne aj korčuliarsky mali česi viac lepších hráčov, ale ako tím boli Slováci o niečo lepší. začali ostrejšie, a šťastným gólom sa dostali do dobrej pozíciie, ktorú si udržali. a godla chytá netradične, ale veľmi dobre. myslím, že na Kanadu a Švédsko dlhodobo nik nemá v tejto kategórii, uvidíme ako dopadne zápas o bronz.
  • Riokai napsal(a):

Určitě ne. Pořádně zajímavý hokej se hraje prakticky až ve čtvrtfinále a ty ceny + cesta až do Prahy mi za to nestojí.

Tak není třeba jet do Prahy. Můžeš jet i do Ostravy.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Riokai napsal(a):

Tak. Jeden povedený zápas a kluci jedou domů. Ale jinak jsme na tom strašně dobře. :other:

Měli by změnit trenéra, a hned by to bylo lepší

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Achileus napsal(a):

Měli by změnit trenéra, a hned by to bylo lepší

Mě vždycky fascinuje, že když se nedaří nějakému družstvu, tak špatnej je trenér a ne ti hráči...
  • Henky napsal(a):

Už byste si měli zamluvit letenky :D

Len na kedy? :-k ;-)
  • Gratulace Slovákům. Ale bez přerosta mel ten tým určitě na víc, to není trenér...nezvladl to, ten tým na to silu mel, i Kanada nás pasovala hodne vysoko. Ale začalo to nominaci a skončilo to neschopnosti nakaucovat. A ano, za prohrou může vždy většinou voce trenér než hráči, Protože hráči schopnost hrát neztrácí a tuhle kluci měli jisto i motivaci, ale když nemají správnou přípravu, taktiku atd.. Tak to nejde ;)
  • Hildegarda napsal(a):

Henky napsal(a):

Už byste si měli zamluvit letenky :D

Len na kedy? :-k ;-)
    Po vítězném finále, samozřejmě :-)

@Mellien: Hokej jsem si nikdy závodně nehrál, ale u mladých je to vždycky především o psychice. Dobré kaučování hraje sice zásadní roli, ale vyhrávat se každý tým musí teprve učit.

My jsme ve volejbale coby ucha 20-22letá nebyli sto postoupit přes soupeře, nad kterými jsme už po fyzické a technické stránce měli dávno navrch. Na turnajích jsme přitom pravidelně poráželi týmy hrající o soutěž až dvě výše. Pak se to zlomilo a další rok jsme postupovali s výsledkem nějakých 17:1 na zápasy, přičemž jsme "najednou" dokázali otáčet zápasy a vyhrávat tiebreaky, v kterých jsme ještě rok předtím měli poměrně žalostnou bilanci.

Všechno je v hlavě (..akorát chvíli trvá, než se to do ní dostane).
    @StandazPorubhradu Ty zajímavé zápasy včetně naše reprezentace se budou hrát v Praze. A třeba na zápas, ač neříkám, že by nebyl kvalitní, Dánsko - USA se za pár kaček raději podívám u nás v hospodě. :-)

Není to jenom o taktice a přípravě. Pokud ti hráči prohrají 80% důležitých vhazování, kde je v tom skryta špatná taktika? Mě přišlo, jakoby ti kluci šli do toho zápasu s tím, že porazili rusáky, tak nějací Jánošíci je přece neporazí. A kromě části druhé třetiny si nebyli schopni ani pořádně přihrát. A pokud hráč z mezikruží z první, kdy to má takříkajíc na talíři, netrefí téměř celou odkrytou branku, taky se nemůžou vymlouvat na špatnou taktiku.
    Mellien napsal(a):

A ano, za prohrou může vždy většinou voce trenér než hráči, Protože hráči schopnost hrát neztrácí a tuhle kluci měli jisto i motivaci, ale když nemají správnou přípravu, taktiku atd.. Tak to nejde ;)

Zvláštní, že když porazili Rusko, tak se mohutně jásalo. To měl trenér asi zrovna chřipku :P.
    Jako mně je to úplně jedno, ale fascinuje mě, že vždycky za nezdar může JEN trenér.
    @Krisa Tak třeba u nás v Ostravě už to došlo tak daleko, že se trenér vyhazuje i za úspěch. Takže být v této krajině trenérem, je dosti nevděčná práce. :-D
    @Riokai To jo, hlavně máš na starosti nějaký smrady - já ty naše nejednou chtěla utlouci pádlem :P
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa Prečo pádlom? Veslo bolo zlomené? =D
  • Trenér dělá hodně, ale sám to nevytrhne.
  • Ve sportu na této úrovni, v tak vyrovnaných skupinách dělá trenér víc než 50 %. Věřit nemusíte, ale je to tak.
  • Věřit nemusíte, ale je to tak.
    To je argument jak noha.
    Na druhou stranu jsem nikdy žádný sport nedělal na takové úrovni, aby mě někdo pravidelně trénoval. Takže nevím.
  • upraveno 3. ledna 2015
    Snad tu nemusím psát haldu argumentů, ne? Na to nemám ani čas, ani náladu. Proto jsem psal, že věřit nemusíte. Já o tom vím své a z nejednoho sportu. Nepotřebuji se to rozepisovat. Kdo to zná, tomu to říkat nemusím, kdo ne, ten neuvěří
    @Mellien A neplatí to náhodou jen pro týmové sporty? U jednotlivců tomu nevěřím.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. ledna 2015
    @Mellien Především jsou tu proti tvému věření lidi, kteří skutečně sportují i trénují, tož asi tak. Čímž samozřejmě neříkám, že tam trenér vůbec nemusí být. Ale on může tak otevřít dveře, jestli jimi sportovec projde, to už je dost na jeho vůli.
  • @Krisa I u singlu, i když samozřejmě u kolektiváku je to daleko ale daleko více vidět, to máš určitě pravdu. U singlu to není tak hrozné, ale i tady má trenér své jasné místo, i když už ne tolik a dost se může krýt s jáinými aspekty přípravy, kde kolem běhá více lidí.

• @flanker.27 Já taky skutečně sportuji, přestože netrénuji, tak vím o co jde...

Trenér ti může otevřít dveře u singlu, ale ne u kolektiváku
    @Mellien Tak u nás to je tak, že když si to při závodě pokazíš, pokazíš si to sám a trenér ti pak může dát akorát pár facek (nebo brutální nálož na dalším tréninku) :P
  • @Krisa no ne tolik, ale i u jednotlivců je trenér důležitej, kromě samotný přípravy je nejdůležitější pro psychiku sportovce, na který v dnešní vyrovnaný době výsledky závisí, ale samozřejmě záleží na sportu, v závodech těžko něco ovlivní, ale třeba na tenise může pomoci .

A v kolektivních sportech dělá právě trenér ze skupiny sportovců tým. Není to jen o tom, jakou zvolí taktiku, kdo bude sedět a kdo co hrát, ale i o celkové náladě v týmu. Prostě není trenér jako trenér a i já z vlastních zkušeností vím, že tým může pod správným trenérem hrát do posledního dechu a otáčet prohraný zápasy i proti silnějším soupeřům a naopak po změně trenéra se může naprosto propadnout.
    Takže souhlasím s Mellienem, že trenér dělá hodně. Já se přiznám, že Přerosta vůbec neznám a nevím, co kdy kde dokázal, ale je s podivem, že tým, jaký měl k dispozici, dokázal vyhrát jen jediný zápas. Nemyslím si, že by ti hráči nechtěli, ani nemyslím, že by to byly nějaký primadony, který už do toho nedokážou dát to srdce, jako zvládali hráči kdysi, jen k tomu potřebují dostat impuls.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.