FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
17677798182150

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Blackfish Nee, broskev ne - víš co by mi udělala v kapse? :)
  • Asi to samo jako mandarinka :D
  • Sakra teď jsem dostal chuť na broskve, si asi skočím nakoupit :D
    @Blackfish To byla mandarinka ve šlupce - pevná jako skála :D
  • upraveno 1. května 2013
    Tak jsem si došel do Sparu a tam nic nebylo :D Tak jdu do Tesca a tam taky žádná broskev :D :D Sakra. Já mám rád ty tvrdší broskve, né ty úplně měkké :D A ty se taky lehko nerozmačkají :D
    @Blackfish To ses mě mohl zeptat - teď jsou jenom kompotované ;)
  • upraveno 1. května 2013
    @Blackfish hras sa na Marusku? :)
  • Tak mají mandarinky, granátový jabka, avokáda, ananasy, limety, jahody.... čekal jsem že tam bude něco takové jako broskev.
  • @Blackfish exoticke maju po cely rok, teraz zacali jahody, ale na broskyne si este pockaj
  • Jsem tak rád že se ty španělský kluby nedostali do finále :) Němci jim ukázali jak se hraje fotbal 7:0 po dvou zápasech, to je facka pro Barcelonu, mě osobně se jejich fotbal nikdy nelíbil, není na něm pro diváka nic co by zaujmulo. Real se sice doma vzchopil ale aby dokonal otočku na to už neměl. :) Naprostá spokojenost :) Kde si Messi? Kam odtančil bílej balet? Deutschland Deutschland uber alles :)
  • Bayern skutečně hrál vynikající fotbal, ale tak to ve sportu chodí. Jednou jsi nahoře a jednou dole. Není to tak dlouho co Bavoráci hráli druhé housle. Mně se taky styl Barcelony nelíbil, ale nemyslím si, že na něm nebylo nic k obdivu. Naopak. Hrát na jeden dotek a nepustit soupeře k míči je přeci ukázka dokonalé techniky a taktiky. Nicméně Mnichov vysokým presinkem a dokonalou fyzickou připraveností tenhle styl vymazal. Za to vyslouží obdiv.
    Myslím, že v tom hrála roli i určitá unavenost a vyčpělost Katalánců.
    Přál bych Dortmundu vítězství, ale moc tomu nevěřím.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
  • Já chápu že se šetří na švédy, ale jakou hrají bělorusové hru, tak by tam měli mít jak nic aspoň 6 branek. Nevidím to růžově zítra....
  • Nejlepší rozhovor, co jsem viděl:
    Jágře, postoupíte ze skupiny?
    Budem rádi, když postoupíme z letadla.
    (jde o fikci- pozdrav místním hnidopichům)
  • upraveno 6. května 2013
    @Blackfish Tak dnes na trhovisku broskyne iba za púhych 5 eur kilo. Nechala som tam desať eur za štvrťku melónu, zväzok špargle, dve hrušky williamsky, jednu marhuľu a košík domácich jahôd. Ale sú také sladkééééé :dance:

edit: a nech nie som OT, práve sledujem SVK-GER, ale tí Švajčiari proti Kanade pekne prekvapili
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ho ho ho, Švýčaři nějaký hustý. Položili Kanadu, Švédy i nás. A teď už je čekají jen čtyry jednohubky a mají vyhrnou základní skupinu :D
  • upraveno 6. května 2013
    Neviete, či sa dá niekde pozerať Fínsko - Francúzsko? Na ČT4 je nejaký futbal.
  • @JoeGyry Díky, len problém je v tom, že som práve v Brne na koleji a k stv2 sa tu nedostanem kvôli nejakým tým nastaveniam, že môžu vysielať len na Slovensku.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Francie porazila Rusko. Zase mají ti naši vrtáci kliku a nebudou se jim smát nejvíc.
  • Tak tak nevado, hrají to jako ponocní, ten team má mnohem na víc.
  • upraveno 9. května 2013
    Já teda fakt nechápu, proč tam tahá hráče z NHL, co se bojí, že se jim na širokým hřišti nevrátí ozvěna, natož puk.

@Nevada
    A to jenom díky Pavelcovi. mantáci. :-(
  • Kdyby vytáh víc z extraligy nebo z KHL tak se možná i sehrají líp. Nechci říkat primadony z NHL ale prostě se neumějí nějak sehrát. Pořád si přihrávají, minimální střelba na bránu, akce nemaj povedený, neplánujou nic, nedokážou je překvapit ani přetlačit.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Vlcacka A zase jako vedlejší produkt :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.