Figurky inspirované Písní ledu a ohně

upraveno 25. října 2012 v Komunita
Miniatury společnosti Dark Sword Miniatures
Jedna z linií výrobce miniatur Dark Sword je věnována sáze spisovatele George R.R. Martina. Většinou se jedná o figurky velikosti 28mm, několik miniatur má velikost 54 mm – Tyrion a Daenerys. Cena miniatur je $9.99 za menší velikost a $19.99 až $24.99 za větší figurky. Některé z miniatur výrobce najdete v galerii níže, další pak na webu Číst celý článek zde
2

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. března 2011
    Chuck sice možná napočítal dvakrát do nekonečna, ale s mečem si ho moc představit nedovedu.
  • upraveno 30. března 2011
    K čemu potřebuje meč? Stačí mu jeho kop s otočkou!
    Nejlepší šermíř? To je těžký, když neznáme dvě třetiny adeptů. Nejspíš nějaký žoldnéř či svobodný jezdec, nejlépe ze Svobodných měst. Má praxi v zabíjení. Mimo by nemusel být ani Temnohvězda nebo třeba Jablkožrout.
    Tak já osobně bych z těch šermířů o kterých je něco známo, vybral někoho ze skupiny:
    Bronn, Barristan (v nejlepších letech), Jaime (s oběma rukama), střízlivý Sandor, Garlan, Arthur Dayne, Syrio, khal Drogo, silný Belwas, Areo Hotah....
    Pokud bych si měl vybrat jednoho, svěřil bych svůj život do rukou sera Barristana Selmyho...
    Já rozhodně Bronna, pokud by před soubojem nebyl nikde k nalezení, tak asi Ohaře.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. března 2011
    Ohař se umí taky pěkně ztratit. Já bych si vybral Velkého Jona
    Já bych přemýšlel i nad Belwasem, přece jen toho Meereenského šampiona pěkně uklidil.
    Montezuma: Proč Velkého Jona? Nic moc se o něm neví. Jestli ti jde o velikost šampiona, měl bys vsadit na Horu či Ryka Dlouhého oštěpa:-)))
    upraveno 30. března 2011
    Myslím že Jon Umber je dobrý chlapík. A raději za sebe nechám bojovat přerostlého seveřana než lannisterského psa. A jak to dalo Freyum zabrat, než ho na svatbě dostali na kolena.
    upraveno 30. března 2011
    Lannisterský pes by ti ovšem vysvětlil, proč mu tento titul vůbec nevadí.
    Jon Umber mě taky napadnul první:) ale bez nadržování seveřanům bych nejlepšího šermíře hledal někde mezi čtyřkou Sandor, Syrio, Brienne a Jaime před "nehodou".
    Jinak Garlana bych tak nevyzdvihoval, nepřišlo mi že by se nějak moc projevil..
    Garlan je výjimečný tím, že spolu s bratrem byl cvičen i v boji proti více nepřátelům najednou. Kapitána Hotaha bych mezi šermíře nepočítal (nešermuje, ohání se sekerou). Stejně jako Andorika Neusměvavého, Viktariona Greyjoye a Dagmera Rozseklého.

K šermířům: co takhle Addam Marbrand?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. března 2011
    upraveno 30. března 2011
    Vin vede, ale nevím kdo to je. Je dobrá?
    Taky ji neznám, ale sejmula Erika z True Blood, u mě tím přišla o bodík. :-)

Jinak jsem koukal, že v jednom z minulých kol sejmuli Saurona, tím celé klání degradovali na pozici někam za pouťové představení. :-D
    upraveno 30. března 2011
    Ale má obsidiánový nůž. To by se spíše mohla k Jonovi přidat a střežit Zeď.
    Co znamená Allomancy?
    upraveno 30. března 2011
    Netuším, to ví asi jen čtenáři Mistbornu a těch dalších dvou knih
  • upraveno 31. března 2011
    Kapitána Hotaha bych mezi šermíře nepočítal (nešermuje, ohání se sekerou)
    To je pravda, ale spíš šlo o to, kdo se za vás bude bít v souboji jeden na jednoho a Hotah je podle mě dobrý. Sice nic moc neukázal, ale je to takový pocit.
    Taky ji neznám, ale sejmula Erika z True Blood
    Erika někdo sejmul? Ona už je na světě čtvrtá série?
    upraveno 31. března 2011
    Allomancy, to bude nějakej protiklad k necromancy?
    Erika někdo sejmul? Ona už je na světě čtvrtá série?
    Ne, sejmula ho v jednom z předešlých kol toho hlasovacího turnaje! :-D
    Allomancy, to bude nějakej protiklad k necromancy?
    Jako že zabijí živé (tedy, že neoživuje mrtvé)? To snad nemusí nazývat allomancy, ale prostě magií.
    upraveno 31. března 2011
    Jako že zabijí živé (tedy, že neoživuje mrtvé)? To snad nemusí nazývat allomancy, ale prostě magií.
    Spíš jsem měl na mysli oživení, ne resurrection, ale oživení neživých věcí třeba.
    Jako rabi Löw s Golemem? To je možný.
    Já bych přemýšlel i nad Belwasem
    Ty jo. Když se nad tím ale zamyslíme, mohl by člověk s takovou obrovskou nadváhou dobře bojovat? Vemte si, že máte na zádech třicetikilovej batoh a máte být rychlí a obratní...
    upraveno 31. března 2011
    Sammo Hung sice není až tolik tělnatý jak je popisován Belwas, ale pro určitou představu to stačí :)

upraveno 31. března 2011
    Jako rabi Löw s Golemem? To je možný.
    Jo, přesně to.

A ještě druhý vysvtělení. Naklonění si lidí nebo věcí (jako ally).
    Sammo Hung sice není až tolik tělnatý jak je popisován Belwas, ale pro určitou představu to stačí :)
    Spiš pro pobavení. O jeho rychlost a obratnost se podle mě zasloužil především střihač a režisér...
  • upraveno 5. dubna 2011
    Nějak se ta debata hnula kamsi úplně jinam. Mám za to, že tohle je diskuze o figurkách ne?
    upraveno 5. dubna 2011
    Všichni jsme jen figurky v boji R´hllora a Velkého Jiného!
  • upraveno 5. dubna 2011
    Proto doufám, že jste so sčítání lidu všichni vyplnili v kolonce náboženské vyznání: R´hllorista!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.