Plakáty

upraveno 17. března 2011 v Seriál Hra o trůny
imageČíst celý článek zde

Komentáře

• upraveno 17. března 2011
    Suprový, a ten s Jonem jsem ještě neviděla. To zase, zavařím photoshop...
    Což mi připomíná, že už bych mohl vypublikovat dlouho chystaný článek s tvými pracemi...
    Ellane: Photoshop ? :-) Jupí a co přesně? Kreslení tabletem či pouze jak to říct koláže ? :-)
    To se můžeš už přesvědčit na vlastní oči, http://www.icefire.cz/fanouskovske-tapety
    Alek: No to bys mohl, protože pořád přidělávám další, už jsem si musela udělat novou složku :-))

Amaroun: koláže alias wallpapery, někdy (jako nevolník) designy, nebo ještě hůř avatary ;-)
  • upraveno 23. března 2011
    Stavby ve vysokém rozlišení - Zimohrad, Přístaviště a Zeď teď můžete prozkoumat do detailu. Hetký je třeba strom srdce v Zimohradu.
    U Zimohradu se mi moc nelíběj střechy těch kulatých věźí, ale jinak vypadá parádně a Citadela? To už je moc fantasy na mně :-)
    Já jsem pořád ze Zdi nadšenej jak malej. :)))
    Souhlas, ty (bubnový?) věže vypadaj divně. Ale asi je to jen daný mou představou Zimohradu ala kresba Teda Nasmitha.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. března 2011
    Zimohrad se mi nelíbí :(
    I Královo přístaviště je ... jiné. Moc ploché.
    Zeď naopak vypadá vážně úchvatně.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. března 2011
    Tak mně ty kulaté věže se dřevěným ochozem sedí perfektně. Ty jsem si tam představoval vždycky. Mě spíš nesedí to prostředí ve kterém je Zimohrad umístěn. Celkově to vypadá dobře a efektně, ale já si to vždy představoval obklopené lesem. Ale není se čemu divit, když se natáčelo v Irsku že :D Čarostrom je řádně velký a dominantní jako v mích představách :) Doufám že Orlí hnízdo neukáží takto předem.
    Montezuma3: JJ prostředí mi taky moc nesedne... takhle ten Zimhorad vypadá jako by tam přistál
    Královo přístaviště je ... jiné. Moc ploché.
    No kopec na kterým stojí hrad by podle mne měl být vyšší a samotný hrad nižší a vůbec nevidím tam prostor pro příkop, který má obklopovat trůnní sál? (teď nvm). A kdo si tipne kde je Pobočníkova věž :-D
    Zeď je skvělá.Ale ten zbytek....Zimohrad se mi nelíbí sám o sobě+okolní krajina.Bojím se jestli se dočkáme severských hvozdů.
    Králova přístaviště je lepší,město samotné se mi líbí(Baleorovo septum je tuze pěkné),ale o citadele jsem měl poněkud jnié představy.Trochu moc vysoká a moc věžatá,představoval jsem si ji "přízemně a robustně".
    Ale co si stěžujem,hlavně,že se to dostane na obrazovky.
    Tak zeď je naprosto super. Královo přístaviště jako takové vypadá sice dobře (voda s loděmi, les, střechy budov)..., ale ten hrad je fakt strašně moc fantasy, já jsem si ho vždycky představoval nějak normálněji :) Jinak co je to za velkou stavbu vlevo? Baelorovo septum? Co to je za podivnou konstrukci?
    Zimohrad zas jako takový zase hezký (přestože jsem si ho také představoval v zalesněnějším prostředí), ale ty věže mi připadají divné. Snad si na ně zvyknu
    Vidím, že se v názorech tady dost shodujeme :)
    Jinak už vím, proč mi Královo Přístaviště (nebýt fantasy citadely) připadá přívětivé a "podle mých představ. Připomíná mi totiž Istanbul (tedy jeho střed, jak by mohl vypadat ve středověku).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. března 2011
    Mě se Zimohrad líbí velice, ale v podhradí maj bejt domy. Maegorova pevnost podezřele připomíná hrad Azyl z HOMAM V., ale líbí se mi (i když je to doslova high fantasy :))
    Zeď - "absolůtly staning"
  • upraveno 24. března 2011
    Mě se Zimohrad líbí velice, ale v podhradí maj bejt domy
    Tohle změnili, mluvili o tom v nějakém z těch posledních videí. Městečko není.
    Jedine co mi na Winterfellu vadi je absence snezneho pokryti. Ale jinak je ten hrad fantasticky. Proste pekny stredoveky hrad... a ze Britove umeji.
    Jinak King's Landing je taky pekny, sice plossi, takze nevidim Aegon's HIll, Visenia's Hill, ani DragonPit, ale necht. Vzal to cert. Obecne si myslim, ze se to proste povedlo:)
    Maegorova pevnost podezřele připomíná hrad Azyl z HOMAM V
    už jsem si myslel, že jsem sám, komu to tak připadá:)

jinak zimohrad mě celkově zklamal zasazením do prostředí i vlastním vzhledem, ale časem si zvyknu.. aspoň že Zeď se povedla:)
  • upraveno 27. března 2011
    Zimohrad se mi líbí, jen škoda těch okolních hvozdů. Zeď je perfektní, nemám co dodat. Rudá citadela je moc "fantasy", především ta vysokánská věž úplně nalevo. Velké septum vypadá jako konstrukce od cirkusáckého stanu, představoval jsem si ho jako něco na způsob Hagie Sofie z Istanbulu:
    Hagia Sofia
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. března 2011
  • upraveno 31. března 2011
    Velmi ošklivé....
  • upraveno 31. března 2011
    Jediný, který se mi líbí je ten od Targaryenů.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. března 2011
    Proč všechny vypadají jako pocákané barvami? :o(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.