Plakáty
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Amaroun: koláže alias wallpapery, někdy (jako nevolník) designy, nebo ještě hůř avatary ;-)
I Královo přístaviště je ... jiné. Moc ploché.
Zeď naopak vypadá vážně úchvatně.
Králova přístaviště je lepší,město samotné se mi líbí(Baleorovo septum je tuze pěkné),ale o citadele jsem měl poněkud jnié představy.Trochu moc vysoká a moc věžatá,představoval jsem si ji "přízemně a robustně".
Ale co si stěžujem,hlavně,že se to dostane na obrazovky.
Zimohrad zas jako takový zase hezký (přestože jsem si ho také představoval v zalesněnějším prostředí), ale ty věže mi připadají divné. Snad si na ně zvyknu
Jinak už vím, proč mi Královo Přístaviště (nebýt fantasy citadely) připadá přívětivé a "podle mých představ. Připomíná mi totiž Istanbul (tedy jeho střed, jak by mohl vypadat ve středověku).
Zeď - "absolůtly staning"
Jinak King's Landing je taky pekny, sice plossi, takze nevidim Aegon's HIll, Visenia's Hill, ani DragonPit, ale necht. Vzal to cert. Obecne si myslim, ze se to proste povedlo:)
jinak zimohrad mě celkově zklamal zasazením do prostředí i vlastním vzhledem, ale časem si zvyknu.. aspoň že Zeď se povedla:)