Poznámky k webu

upraveno 24. března 2011 v Webové záležitosti
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:

• informace o nových funkcích

• rady v případě potíží

• hlášení bugů

• příjem přání

• toleruji i lichotky :-)

145791019

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. listopadu 2011
    Mně se to stává taky - u autora příspěvku mám v závorce (neověřeno)
  • upraveno 24. listopadu 2011
    Jo, to jsou zřejmě nezaregistrování uživatelé.
    Taky mi to zřídka blbne, někdo by s tím měl něco udělat :-D
    pche, zmlsanci.
    V IE žádné žluté přízpěvky nejsou a forum "Kdyby GoT natočili češi" je past, kam nesmím vlézt, jinak už nevylezu. :-)
    Nejsou? Neni možná...

Jinak jsem založil dneska stránku na Google+. Profil na FB jsem odmítal, ale G+ mě baví, tak ho musím podpořit. Honem všichni tam! :-)

Alek: Vzdyt to vypada stejne jako FB...
    to jo, ale funguje to líp a hlavně očekávatelně. FB v jednom kuse nefunguje, snaží se za mě přemejšlet (a dopadá to hrozně) a vůbec mě prostě štve. Takže nulová motivace tam stavět stránku pro IF - kor když už tam jsou obdobné.
  • upraveno 25. listopadu 2011
    yo
  • upraveno 28. listopadu 2011
    :D:D sry ale tady se musim smat.. na G+ je opravdu minimum lidi a je to celkem zabitej projekt...
    nvm jak vam ale me FB funguje v pohode bez problemu, stranky jdou zakladat i spravovat v pohode..

jinak nic osobniho proti tobe nemam, jen G+ je fakt smesna socialni sit..
    V poho, já vim, jak funguje FB, vedu tam stránku která má cca 30 tisíc fanoušků.

Možná právě to moc lidí mi tam vadí, k tomu přidej tu zmatenost nepřátelského rozhraní, nemožnost tam odsud odejít - a prostě já tam IF stránku spravovat nebudu. Konec diskuze :-D G+ je přehlednej, baví mě, i když je tam dost málo lidí. To je i tady na webu a i když bych mohl víc tlačit na pilu, nechci, nejsem prodavač reklamy :-)
    jak bych to podle mojeho vyjadril takto:

Fcb (Facebook):
    fcb

G+:
    gplus
    jeste si tam predstav takovy to roští jak se převaluje pres silnici jak na divokym zapade
    to první mě děsí :-)
    Alek napsal(a):

to první mě děsí :-)

ok mozna sem mehl najit "mensi" dav :D
    Co vubec přesně G+ je? Já si pamatuju, že google kdysi vytvářel službu Wave, která měla do jisté míry bejt konkurencí FB, do jisté míry mnohem více profi, ale pokud se nepletu, ten projekt už dávno zrušili. G+ sou nějaky její zbytky nebo něco takovýho?
    Jinak chválím ignorování FB, taky ho nemám rád. :)
    Tak ja mam G+ rada prave preto, ze tam nikto nie je, to prazdno je fascinujuce :)
    G+ je nový projekt po Wave, kterej zastavili. G+ je větší sázka na jistotu, do jistý míry koncept facebooku, doplněn o pár funkcí (který zase postupně kopíruje FB) - uživatel FB si nemohl přát nic lepšího, konkurence prospívá oběma.

Já ale vidím G+ spíše jako konkurenci Twitteru, nejvíc se mi líbí princip, že mohu „sledovat“ jiné a oni nemusejí sledovat mě (fb už to má taky) - takže to používám více profesně, sleduji spíše než známé a kamarády významné osobnosti oborů, o které se zajímám - a takových je tam více než dost.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. listopadu 2011
    Při přechodu ze stránky na stránku v diskuzích se mi začalo objevovat tohle:
    image
    (Prohlížeč: Mozilla/Firefox 3.6.24)
  • upraveno 29. listopadu 2011
    hmm, to není nic závažného. Díky za info, ale nenech se tím rozptylovat. Já si to každopádně ukládám, páč je divný že se to ukázalo zrovna na týhle stránce (chápal bych to v galerii, kde ty problémy jsou).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. listopadu 2011
    jo mě už se to taky párkrát stalo. na hlavní stránce. s google chromem i s mozillou.
  • upraveno 3. prosince 2011
    Hledá se „profík“ přes pravopis, kdo chyby vidí apod., no prostě grammar nazi :-) Šlo by o projetí pár delších textů, takže je nutná i ochota tomu věnovat trochu času. Nemusí to samozřejmě být profi, projel bych to sám, ale ukrutně nic nestíhám.

Dotyčný/á bude mít privilegium číst to jako první a samozřejmě nehynoucí dík zdejší komunity. Zatím to nechci prozrazovat, ale zájemcům to samozřejmě řeknu přes PMku.
  • upraveno 3. prosince 2011
    tak že by konečne headov preklad Modrej ruže? (wink)
    s gramatikou som žalostne na nože aj v rodnej reči, takže len čakám a teším sa.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. prosince 2011
    Záleží na kdy by to bylo a kolik času. Rád bych slíbil, ale když nevim, o co by přesně šlo, tak to neni lehký.
  • upraveno 4. prosince 2011
    v poho, díky, Nevada už se přihlásila. Dneska večer se můžete těšit na prozrazení :-)
  • upraveno 8. prosince 2011
    Poprosil by som o optimalizáciu webu na novú aktualizáciu opery 11.60.
    Ďakujem.
    co přesně? na 11.60 (mac verze) je menší problém jen s barvičkami, ale vše jinak funguje... nebo ne?
    Už všetko ok :).
  • upraveno 8. ledna 2012
    Omluva za ty problémy. Jsme nějak velcí a bobtná nám databáze no :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. ledna 2012
    "Growing Strong"
  • upraveno 8. ledna 2012
    No asi takhle, spíš je to bug technického ražení, s kterým si moc nevím rady. Vyhlašuju pátrání po expertovi na Drupal :-D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. ledna 2012
    ještě že tak. když se mi na obrazovce objevila cedule access forbidden ( přístup odepřen) obával jsem se zdali jsem nebyl z mě neznámých příčin zabannován.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.