Poznámky k webu
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:
- informace o nových funkcích
- rady v případě potíží
- hlášení bugů
- příjem přání
- toleruji i lichotky :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
V IE žádné žluté přízpěvky nejsou a forum "Kdyby GoT natočili češi" je past, kam nesmím vlézt, jinak už nevylezu. :-)
Jinak jsem založil dneska stránku na Google+. Profil na FB jsem odmítal, ale G+ mě baví, tak ho musím podpořit. Honem všichni tam! :-)
nvm jak vam ale me FB funguje v pohode bez problemu, stranky jdou zakladat i spravovat v pohode..
jinak nic osobniho proti tobe nemam, jen G+ je fakt smesna socialni sit..
Možná právě to moc lidí mi tam vadí, k tomu přidej tu zmatenost nepřátelského rozhraní, nemožnost tam odsud odejít - a prostě já tam IF stránku spravovat nebudu. Konec diskuze :-D G+ je přehlednej, baví mě, i když je tam dost málo lidí. To je i tady na webu a i když bych mohl víc tlačit na pilu, nechci, nejsem prodavač reklamy :-)
Fcb (Facebook):
G+:
jeste si tam predstav takovy to roští jak se převaluje pres silnici jak na divokym zapade
Jinak chválím ignorování FB, taky ho nemám rád. :)
Já ale vidím G+ spíše jako konkurenci Twitteru, nejvíc se mi líbí princip, že mohu „sledovat“ jiné a oni nemusejí sledovat mě (fb už to má taky) - takže to používám více profesně, sleduji spíše než známé a kamarády významné osobnosti oborů, o které se zajímám - a takových je tam více než dost.
(Prohlížeč: Mozilla/Firefox 3.6.24)
Dotyčný/á bude mít privilegium číst to jako první a samozřejmě nehynoucí dík zdejší komunity. Zatím to nechci prozrazovat, ale zájemcům to samozřejmě řeknu přes PMku.
s gramatikou som žalostne na nože aj v rodnej reči, takže len čakám a teším sa.
Ďakujem.