Zdobili jsem si nosní dírky tím způsobem, že stonek se zarazil dovnitř a kvítek čouhal ven. Následně jsme soutěžili, kdo sedmikrásku vysmrkne dál, jenže bráška ještě tehdy neuměl smrkat, takže kytičku vždycky nasál dovnitř a šel na další pokus... no a dál už víte, jak to dopadlo :oops:
Tu broskev mohl klidně vdechnout a zadusit se (Kamarád jako malý vdechnul Callipo a žádná sranda to nebyla. Naštěstí byli poblíž rodiče, kteří to z něj nějak dostali.)
@MissUtahraptor Vdaka tebe som sa naucila nove slovicko - chandra :) Ale zarty stranou, dnes bol manzel s neterou u doktora. Zacala sa dusit. Mysleli si, ze je to laryngitida a to bol iba obycajny brectan. No more Hedelix...
Když jste u toho dušení, tak taky přispěju. Ve škole jsem si vždycky hrál s perem nebo propiskou a jednou se mi podařilo vdechnout ten "caplík", kterým se vysunuje náplň. Naštěstí se mi to podařilo dostat zpět, ale jen na půl cesty a tak jsem to spolkl. A caplík jsem už nikdy neviděl... =))
Já kdysi spolkla vosu. Bylo mi asi jedenáct, šli jsme s pionýrama péct vuřty, já něco říkala a jak jsem se nadechla, vlítla mi ta potvora do krku. Stihla jsem ji spolknout, než se chudinka vzpamatovala, takže mě nepíchla. Dost mě ale naštvalo, že jsem ji chtěla pro jistotu zapít, sháněla jsem vodu a ostatní (včetně vedoucích) mi prostě odmítali věřit, že jsem nějakou vosu spolkla. Být vosa rychlejší... :(
@flanker.27: Mě bylo asi šest, a taky to bylo na zahradě u babičky. :D @MissUtahraptor: Zrovna jsem dojídal lízátko. Když v tom přilétla, narazila mi do oka a stihla mě bodnout do koutku. Zní to hrozně, ale není to nic strašného.
@Nevada suhlas. To mi pripomina, ako som raz v kaviarni zacala hadzat papieriky do horiaceho kahanca. Ked zacalo "prihorievat",v panike som do toho vyliala moj pohar s vodou. Ach ta fyzika...zhorelo mi obocie aj chlpky v nose :)
Komentáře
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/hloupe-zpusoby-jak-umrit
Ale zarty stranou, dnes bol manzel s neterou u doktora. Zacala sa dusit. Mysleli si, ze je to laryngitida a to bol iba obycajny brectan. No more Hedelix...
@MissUtahraptor: Zrovna jsem dojídal lízátko. Když v tom přilétla, narazila mi do oka a stihla mě bodnout do koutku. Zní to hrozně, ale není to nic strašného.
Paráda. U toho bych chtěla jednou být :)
@Gardien
Ano, prosím.
Já miluju ohně. Ráda se do nich dívám (ponechme stranou asociace na Píseň, prosím). Takový krb je často zajímavější program, než televize ;)
suhlas. To mi pripomina, ako som raz v kaviarni zacala hadzat papieriky do horiaceho kahanca. Ked zacalo "prihorievat",v panike som do toho vyliala moj pohar s vodou. Ach ta fyzika...zhorelo mi obocie aj chlpky v nose :)