@Krisa to som asi aj ja. Ked som onehda povedala muzovi, nech si uz na seba nestrieka tu vonavku, ze mi to vadi, tak sa spytal, ci som znova tehotna ;)
Muz ma vonat mydlom a max kolinskou. Najlepsia je stara dobra Diplomatka alebo 4x8
@Hildegarda Tak to já nejsem tak přísná - spíše než na vůni to přísloví vztahuji na celkové chování a zjev. Ani růžová mi nevadí, pokud je v nějaké rozumné formě a míře.
@Everett_Young Každý tomu říká jinak :-) Z těch pánů na tvém obrázku jde strach... :-D Nebylo by ve Švédsku i něco mezi oranžovými pány a těmito zabijáky? :-)
@Arutha2321 Super :-D Taky jsou mi některé povědomé :-)
Komentáře
Ale já jsem odchovaná loděnicí, kde se vždycky tvrdilo, že "správný chlap má smrdět i z fotky", takže jsem možná příliš zaujatá =D
Muz ma vonat mydlom a max kolinskou. Najlepsia je stara dobra Diplomatka alebo 4x8
A co sa tyka zjavu, chlapi, ktori travia pre zrkadlom viac casu ako ja, sa stretavaju s mojim pozdvihnutym obocim :)
Z těch pánů na tvém obrázku jde strach... :-D Nebylo by ve Švédsku i něco mezi oranžovými pány a těmito zabijáky? :-)
@Arutha2321 Super :-D Taky jsou mi některé povědomé :-)
@Arutha2321 Ach, tohle mě vždycky hrozně potěší, protože zjistím, že jsou na tom všichni stejně :)
@Gardien Jak dlouhé máš vlasy (delší než ti pánové na fotce)?
Připomnělo mi to tuhle boží scénu ze Stardust :)