Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
„Na vlastní oči jsem viděl syrské doktory, afghánské právníky a profesory z Iráku, jak z takových plavidel vystupují,“ uvedl pro server The Guardian vrchní policejní inspektor pro migraci Carlo Parini.
http://zpravy.idnes.cz/uprchlici-jachty-luxus-cesta-turecko-italie-fm5-/zahranicni.aspx?c=A170914_131346_zahranicni_ert
Přeloženo:
syrský doktor - místní šaman
afghánský právník - odborník na právo šaría
profesor z Iráku - Ahmed "The Bomber"
(Jako fakt jsem pochopila lidi, kteří se předávkovali lékama na spaní, které zapili alkoholem - nemoci usnout víc nocí za sebou i přes prášky na spaní, je nehorázný peklo.)
(Ale jen na vlastní nebezpečí a jedině na etapy. Kdo to dá najednou , má zlatého bludišťáka.)
Případně Spartakiádky?
@Krisa Ne, ale budou Nagyovky s příchutí maďarské klobásy :D
Celkově je ta evoluce reklamy teda napínavá. Nejprve "prodávaly" modelky, pak táhly herečky a teď frčí vrazi. Zajímalo by mě, jaký bude další level :roll: