Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A navíc kdo je připraven není překvapen, já už začínám dárky shromažďovat. Jdu na to přes celoroční průzkum, kdy si dělám poznámky kdo by tak co potřeboval, o čem se kdo utrousí slovem .. :D
Ale tiež pri niektorých ľuďoch tápam. Starý otec napríklad je oriešok.
Letos už jsem to náhodou pošéfoval venkovníma hodinama do pergoly, které, představte si, měří i teplotu vzduchu :D Samozřejmě vše ručičkové. Maminka dostane vysavač na okna od Karchera, protože to měla půjčené a několikrát už dala jasně na srozuměnou že to je největší pomocník od vynálezu automatky. Ještě se musím popasovat s jejíma narozeninama v prosinci, ale je dost možné že se na narozky přesune Karcher, hodiny přejdou na Vánoce jí a otec dostane strojek na sýr.
http://www.syrarna-samek.cz/fromagerie/eshop/0/0/5/555-STROJEK-NA-SYR-TETE-DE-MOINE-S-POKLOPEM
Pokud máte rád někdo sýry, jděte do toho.. Mnichova hlava je asi nejlepší sýr co jsem kdy jedl...
Dráždili by ich? A sakra...
Ale ten stroj na syr znie skvelo.
Nakoniec som prišla na pekný darček. Priateľ si nájde pod stromčekom malé fľaštičky s kvalitnou metaxou a vrecúško s domácimi sušienkami. :-)
https://www.thebeaverton.com/2018/05/new-jordan-peterson-book-asserts-all-dogs-are-boys-and-all-cats-are-girls/?fbclid=IwAR11nKdQ6dxFLVLbgjebAeW3-WtE4Hk6wiPhFhLH2aTcBZuuIkjxjYgMfKE
But I am not taking it word for word at face value and neither this "article".
Možná to tu již bylo, ale vyčaruje mi to úsměv na tváři pokaždé :D :D :D