Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
13233353738354

Komentáře

• upraveno 16. února 2012
    ned
    Alek: Ned vyzerá ako Faramir :)
    Macejko napsal(a):

Alek: Ned vyzerá ako Faramir :)

Rodinná podoba :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. února 2012
    Miss Utahraptor: přesně, spletli si bráchu :)
    No Faramir by jednoznačně patřil ke Starkům :-)
    upraveno 16. února 2012
    Stark a ještě k tomu setsakramentskej frajer (má nejoblíbenější postava z LOTR) :)
    Krisa: Ja nejenze nepoznal kdo vlastni ten ksicht, ani jsem nepoznal, ze to je jeden a tentyz clovek:) A pak jsem dlouho premyslel, proc je takovy zjev ve Sranda topiči:)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 16. února 2012
    Já si vždycky noční hlídku a Benjena představoval jako Faramira a jeho Rangery...
    upraveno 16. února 2012
    Aqwarty: :D Neeeee, ničíš mi moje iluze :). Já Dava Grohla miluju, takže mi je "jasnýL, že ho přece musí znát každý. Prej zjev...:)))
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 16. února 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=sRToA9W-EGE&feature=player_embedded
    "Co já vím, jestli mají na Moravě internet" - Jsem z Moravy, ale i tak mě to pobavilo :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. února 2012
    Tak to je hustoles :D
  • upraveno 17. února 2012
    Koukla jsem se na stránky tvůrců, tam toho mají víc.
    Za chvíli bude na youtube akorát samá virální reklama. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. února 2012
  • upraveno 17. února 2012
    Dědeček si zavolá vnuka a říká: "Když mi doneseš nenápadně jednu tu modrou pilulku, co má tatínek v nočním stolku, tak zítra u snídaně najdeš pod talířkem stokorunu". Vnuk udělal, co dědeček chtěl a těšil se na snídani.
    Ráno u snídaně se vnuk opatrně podíval pod talířek a byla tam tisícovka. Naklonil se k dědečkovi a pošeptal mu: "Dědo, ale říkal jsi stovku a je tam tisícovka". "Já vím" řekl dědeček "…těch devět stovek je od babičky".
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. února 2012
    Hitler, ACTA a konečné řešení pirátské otázky - na odkazy tady moc často neklikám, tak pokud už to tady bylo, tak se omlouvám
    upraveno 18. února 2012
    Poplatky za zpívání ve sprše, to by mohlo i někoho napadnout :)
  • upraveno 19. února 2012
    Ono je dost smutný, že hromadu jiných kravin nikdo neřeší. Jsem u dobrovolných hasičů a pořádali jsme bál. Povinnost platit OSE za reprodukovanou hudbu cca 1000 - 2000 Kč za tombolu 5000 Kč to je celek síla ( poplatek za tombolu snad má být zrušen). Obecně je naprosto špatně že jsou tyhle povinnosti, který jsou naprosto ujetý a na vesnicích společenský akce pořádají spolky, který jsou nepochopitelně neúměrně zatížený. A pokud spolky ty akce neudělají tak nice na vesnicích nebude, ale to lidi z měst asi nechápou ( pražský Pepíci a spol. ) A je celkem smutný že takový lidi o tom rozhodujou.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. února 2012
    Ako keby sa niečo zmenilo tým, že budú ľudia protestovať. Po jednom blbcovi príde ďalší a ďalší a ďalší... Niektorí sedia na zadku a nič nerobia a majú denne 200 €, iní sa nadrú ako somári pre tých, čo nič nerobia a majú týždenne 20 €, aj to sú radi... Úrad na kontrolu korupcie môže byť skorumpovaný... Nikto neohrdne nad kôpkov peňazí aby uprednostnil iného... Rómovia... áno, ja nie som rasista, sú dobrí bieli ľudia a zlí bieli ľudia a rovnako dobrí rómovia a zlí rómovia... Ale aby sa im toľko platilo za... Pripomenie mi niekto vlastne za čo?... + to čo povedal derfel.... No ono to vyzerá pri tomto, že celá tá blbosť s ACTA je absolútna kravina :D
    upraveno 19. února 2012
    Poplatek za TOMBOLU? To jako vážně, za co se to platí - za nápad?
    tak poplatek za tombolu je běžná věc. Ty kdo měli maturák tak by to měli znát.
    upraveno 19. února 2012
    U nás se na maturácích tombola nedělá. A za co se to teda platí? Jako daň z "výdělku"?
    upraveno 19. února 2012
    Krisa: Ako ďalší zdroj financií pre tých, čo si chcú naplniť vrecká :D Kolegyňa mami platila na dedine za psa 5 €, my sme museli platiť za tento rok za psa 35 € čo je viac než priepastný rozdiel... to je čiernodierový rozdiel...
    upraveno 19. února 2012
    Lord Gepeto: Ti psi jsou na váhu? :))))))
    a poplatek za tu tombolu se platí proto, že je to jako hazard a stát a)chce jakože omezit hazard aby lidi nebyli závislí a tak b)když se to nepovede tak ať hráče aspoň zkasíruje... No byla to strašná kravina ten vysoký poplatek u tombol, něco k tomu třebas http://www.podnikatel.cz/clanky/tomboly-na-plesech-mely-namale-snizeni-poplatku-je-zachrani/
    ještě že to není na váhu, náš pes jak furt žere by stál majlant :))
    poplatek za psa si určuje obec. Je to nejspíš teoreticky způsob jak zaplatit za to, že někteří psy znečišťují veřejná prostranství. je pravda že je to nespravedlivé (my máme třebas psa na zahradě a stejně dost platíme), ale nevidím způsob jak objektivně určit spravedlivější poplatek. btw 35 éček je už docela brutální, 5 je zase směšně málo, tak to je pak fakt hustej rozdíl... u nás je to asi 500kč tuším
    Edit: aha, tak je u nás rozdíl, když má člověk psa v bytě (platí 1500kč za rok) a v rodinném domě (600kč za rok). i z toho je vidět, k čemu to je směřováno...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. února 2012
    Severní Batman:
  • upraveno 20. února 2012
    Joj si narokuje jakasi práva..... :)
    upraveno 21. února 2012
    Sousedka: "Ahoj! Já jsem tvá nová sousedka. Mám chuť dnes celý večer tancovat, pít a souložit. Nemáš čas?"
    Soused: "Jasně, že ano!!"
    Sousedka:"Super! Pohlídáš mi psa?"
    upraveno 21. února 2012
    flanker: :D milé, to je ako z filmu "Šílené rande"

------------------------------------------------------------
    Robert Baratheon, král Vandalů a Lojnů, pán Opilých lidí, právoplatný král Sedmi zhroucenin

Daenerys Targaryen, za bouře zrozená, od strachu pochcaná, z louže zhrozená...

Renly Baratheon, král Vysokého tlaku...

-----------------------------------------------------------

Bratsvto bez praporcov má konkurenciu.... Ned Stark založil Bratstvo bez hláv...
  • upraveno 21. února 2012

Marně dumám nad tím, kdo je ten předposlední.
    edit: Už mi to došlo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.