Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
"Co já vím, jestli mají na Moravě internet" - Jsem z Moravy, ale i tak mě to pobavilo :D
Za chvíli bude na youtube akorát samá virální reklama. :-)
Ráno u snídaně se vnuk opatrně podíval pod talířek a byla tam tisícovka. Naklonil se k dědečkovi a pošeptal mu: "Dědo, ale říkal jsi stovku a je tam tisícovka". "Já vím" řekl dědeček "…těch devět stovek je od babičky".
poplatek za psa si určuje obec. Je to nejspíš teoreticky způsob jak zaplatit za to, že někteří psy znečišťují veřejná prostranství. je pravda že je to nespravedlivé (my máme třebas psa na zahradě a stejně dost platíme), ale nevidím způsob jak objektivně určit spravedlivější poplatek. btw 35 éček je už docela brutální, 5 je zase směšně málo, tak to je pak fakt hustej rozdíl... u nás je to asi 500kč tuším
Edit: aha, tak je u nás rozdíl, když má člověk psa v bytě (platí 1500kč za rok) a v rodinném domě (600kč za rok). i z toho je vidět, k čemu to je směřováno...
Soused: "Jasně, že ano!!"
Sousedka:"Super! Pohlídáš mi psa?"
------------------------------------------------------------
Robert Baratheon, král Vandalů a Lojnů, pán Opilých lidí, právoplatný král Sedmi zhroucenin
Daenerys Targaryen, za bouře zrozená, od strachu pochcaná, z louže zhrozená...
Renly Baratheon, král Vysokého tlaku...
-----------------------------------------------------------
Bratsvto bez praporcov má konkurenciu.... Ned Stark založil Bratstvo bez hláv...
Marně dumám nad tím, kdo je ten předposlední.
edit: Už mi to došlo.