Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
14142444647354

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. března 2012
    Až na skorobejvalýho ministra školství s uříznutoihlavou dobrý (no, vlastně i s tou uřízlou hlavou...).
  • upraveno 29. března 2012
    Flanker: Zapomněl jsi ještě na další tři kultovní věci, které dnešním mladým už nejspíš nic neříkají - Sandokan, céčka a Rubikova kostka. To když tehdy někdo neměl na tričku, po kapsách nebo v ruce, byl mezi svými vrstevníky totálně vyřízený, úplně odepsaný a mohl se jít zahrabat. :-)
    upraveno 29. března 2012
    Jo, a eště jsme sborově zpívali "Vzhůru na pálubu dálky volají..."
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. března 2012
    Jojo, céčka :)
    S bráchou jsme měli trička se Sandokanem jako první v naší ulici a jedni z prvních v celé vesnici. Byli jsme hvězdy :o))
    Jé, céčka. Ty mám ještě dneska schovaný u babičky. Nejvíc ceněný ale byly ty speciální- S, E, 3, §, U, A, myslím, že jsem viděla i R. Jediný jejich problém byl v tom, že se do jednoho narvaly nejvýš čtyři další a když se z toho udělal nějaký úžasně speciální náhrdelník, tak se do toho strašně zamotávaly vlasy. Jo, a pak se s nima samozřejmě zdobily kola. :D
    upraveno 29. března 2012
    Céčka sbírala hlavně ségra, ta si z toho dělala závojě všechno možný :)
    Nešlo o to, céčka koupit (zaprvé vůbec nešla nikde sehnat), ale vyhrát je. O céčka se o přestávkách hrála čára neboli kasa. Kdo hodí blíž, bere všechno. To byly boje! Pamatuju, jak jsme z mé válečné kořisti udělali jakýsi závěs ve dveřích v obýváku. Vypadalo to velmi efektně. :-)
    Vzácné byly duhové. To když někdo vytáhl do hry, tak se šlo přes mrtvoly. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. března 2012
    My jsme na střední měli ve třídě tři borce co si o přestávkách hráli s autíčky. Ne nedělám si srandu. (dneska ještě není apríla)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. března 2012
    Tak jsem se pokusila vytvořit nové téma, aby si někdo zase nestěžoval, že si s něčím začínám :D
    Tygr z Mompračemu! :-)

Naprosto kultovní úvodní znělka.

A ještě se závodilo na lavicích s papírovými foukacími autíčky na dráze vyrobené z učebnic. Vítěz požíval značné úcty celé třídy. Upozorňuji, že to bylo ještě na základce. :-)
    Zajímalo by mě, co se dělá o přestávkách teď.
    heavy_head napsal(a):

Lítá se po třídě, tluče se spolužaččinou hlavou o futro a haleká, jaká je ta úča kráva....
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. března 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

heavy_head napsal(a):

Lítá se po třídě, tluče se spolužaččinou hlavou o futro a haleká, jaká je ta úča kráva....
    Natáčí se to na mobily a nahrává se to na Youtube. Hold teď je v módě kyberšikana.
    Miss Utahraptor: A tak to jsme dělali taky. Akorát některé holky měly tehdá náskok ve vývinu a byly silnější než někteří kluci, takže to s tím mlácením bych nebral tak jednostranně. :-)
    heavy_head napsal(a):

Miss Utahraptor: A tak to jsme dělali taky. Akorát některé holky měly tehdá náskok ve vývinu a byly silnější než někteří kluci, takže to s tím mlácením bych nebral tak jednostranně. :-)

To byly konkrétní případy. Nepochybuji o tom, že to může být i obráceně... :)
    Miss Utahraptor napsal(a):

heavy_head napsal(a):

To byly konkrétní případy. Nepochybuji o tom, že to může být i obráceně... :)
    Ano, byly to divoké časy. :-)
    Totally worth it. :D
    upraveno 29. března 2012
    Head: To jsi měl vytáhnout tohle :))
    upraveno 29. března 2012
    Bože, mládenci, já z vás budu ještě naměkko. Takových vzpomínek na dětství, co se díky tomu vyrojilo :)
    upraveno 29. března 2012
    já z vás budu ještě naměkko
    Fajn, přines sůl a pepř, budou icefire vejce. :)
    upraveno 29. března 2012
    A eště jedna klasika, Vzdálené vrcholky hor
    upraveno 29. března 2012
    flanker.27 napsal(a):

já z vás budu ještě naměkko
    Fajn, přines sůl a pepř, budou icefire vejce. :)
    pfff, drzoune :))
    flanker.27 napsal(a):

A eště jedna klasika, Vzdálené vrcholky hor

Tak tohle dlouho sháním. Kdyby někdo měl, ozvěte se mi prosím.
    A taky seriál Perla v koruně.
    upraveno 29. března 2012
    Na csfd pár lidí prohlašuje, že to maj ve filmotéce.
    upraveno 29. března 2012
    Tak budu znovu škemrat. Když jsem to zkoušela naposled, tak jich bylo méně a nikdo nereagoval.
    Nevado, knížky jsi četla? Ono to má totiž i druhý díl a ten je možná ještě lepší.
    ram ram, ram ram, ram ram...
    upraveno 29. března 2012
    Nečetla.
    Nevada napsal(a):

Nečetla.

tak upaluj do knihovny nebo knihkupectví :-) (hm, to "upaluj" je poněkud příznačné, ramram :)
    Kdyz jste u te nostalgie.... vzpomnel jsem si na filmy s timhle panem...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.