Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
15152545657354

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. května 2012
    Lord: Stejně ale furt nechápu, jak jsi mohl vypočítat přesně 78 kg...(já nerejpu, já tomu nerozumím)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 2. května 2012
    Řešení přežití námořní katastrofy v Titanicu bylo naprosto vyhovující. Umírajícího DiCapria není nikdy dost. Nejlepší úsek filmu.
  • upraveno 2. května 2012
    Nevada napsal(a):

Řešení přežití námořní katastrofy v Titanicu bylo naprosto vyhovující. Umírajícího DiCapria není nikdy dost. Nejlepší úsek filmu.

Souhlas! :D
    Vždyť jsem použil slova jako "odhad" a "zhruba".
    Vycházel jsem z rozměrů proporčně odpovídajícím postavám, z dubového dřeva (i když to nehraje velkou roli) a předpokladu, že se dveře mohou ponořit o 0,04m.
    Jinak je to : Fvz=h.A.Rho.g Od této síly odečteš účinek vlastní tíhy dveří a je to.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. května 2012
    4) nelenit a najít si jiný kus vraku (z takové lodi toho muselo být v nejbližším okolí spousta)
    Škoda žes tam nebyl a neporadil. Místo těch šesti to mohlo přežít o něco víc :)
    upraveno 2. května 2012
    Lord: Jako bych nic neřekla :D:D:D (= tohle stejně nepochopím)
    flanker.27 napsal(a):

4) nelenit a najít si jiný kus vraku (z takové lodi toho muselo být v nejbližším okolí spousta)
    Škoda žes tam nebyl a neporadil. Místo těch šesti to mohlo přežít o něco víc :)
    Myslím tím pouze filmovou verzi. Chudák Leonardo tam umřel naprosto neopodstatněně.
    Opodstatnene, uz bysme se ho nikdy nezbavili....
    upraveno 2. května 2012
    Titanic 2 přece už existuje :))
    upraveno 3. května 2012
    Aqwarty: Jakože Titanic 2, Titanic 3 atd.?
    upraveno 3. května 2012
    flanker.27: Tenhle by mě asi bavil víc :D
  • upraveno 3. května 2012
    srandisti jedni, Titanic II přece fakt existuje.
    http://www.csfd.cz/film/279546-titanic-ii/
    a bude to stoprocentně bomba :)
    Jů a tenhle taky neuvidím, ale bylo hezké přečíst si komentáře :-))
    Rhaegarova píseň :))

Tywin má nože
    A já panebože
    Ani tyč
    Říkám si Du bist ein Esel
    Kam jsi to vlezl
    Jdi pryč
    Temný kout
    Tohohle světa
    To mě mohlo napadnout
    Že mě tu někdo ztrestá
    Vole
    Tady je minové pole

Stark je borec
    Sune se jak ledoborec
    Tup tu du
    A já mameluk
    Se vínem namelu
    A pak tu jdu
    Temný kout
    Milá Lianno
    To mně mohlo napadnout
    Že je tu nebezpečno
    Slova slova slova
    Hlavně neprovokovat

Mám draka z šutrů Ve tmě zářím
    Jako lejno na oltáři
    Jako zlaťák vprostřed herny
    Proč jsem se nenarodil radši Cersei

Mý vlasy šedý
    Mi za ty roky slezly
    Mám pleš
    Robert se šine
    Říká mi skine
    Kam jdeš
    Temný kout
    Má pleš se leskne
    To mě mohlo napadnout
    Že mi tu někdo pleskne
    Bubu bubu bubu
    Přes tu moji Targaryenskou hubu
    upraveno 3. května 2012
    überkiller napsal(a):

srandisti jedni, Titanic II přece fakt existuje.
    http://www.csfd.cz/film/279546-titanic-ii/
    a bude to stoprocentně bomba :)

Kro má trochu zkušeností se studiem Asylum, toho nepřekvapí nic.
    Rebranding by andrael
    upraveno 3. května 2012
    Miss Utahraptor: Konečně znak dle mého gusta :D
    Miss U: Pro(Rudého)boha :-))))
  • upraveno 4. května 2012
    Tak ten teda je! :-D
    Parodie Goodkind a Icefire. Asi to ocení jenom ti, co mají přečtený Meč pravdy (víc než první díl).

Černě oděný dezertér položil hlavu na špalek bez kapky lítosti. Richard Stark vytasil meč a znovu se podíval na jméno Led, vyryté na rukojeti starodávným písmem.

Posel smrti.

„Tento muž zradil svoji zemi. Zradil svůj lid. Jeho odmítnutí boje byla známka nedostatku morální čistoty – pokud nejste s námi, jste proti nám!“

Pronajatý dav souhlasně řval, pak se zamračil, protože bylo jasné, že Richard bude mluvit dále.

„Svoboda je život. Život je svoboda. Každý, kdo se nepoddá mé svobodné vládě, je nepřítel života a zaslouží si smrt!“

„Dva-čtyři-šest –osm, koho si ce-ní-me? RI-CHAR-DA!“ křičel dav pradávnou mantru Starého Náboženství.

Jedním švihem usekl starému muži hlavu. Krev vystříkla krásným rudým obloukem, karmínová oproti sněhu, a dav zatajil dech ohromen krásou spravedlivé smrti. Katelan, Richardově dlouhovlasé ženě, se čirou radostí podlomila kolena.

„Víte, proč jsem musel vykonat tuto popravu?“ zeptal se Richard davu. Zakroutili hlavami. „Protože podle starého kouzla pouze majitel Ledu může někoho popravit, aniž by pohněval duchy.“

Pronajatý dav souhlasně zamumlal. Jeden z davu řekl: „Dobrá práce, Richarde, ale už musíme jít, protože je nás třeba u hromadného znásilnění, odehrávajícího se v příští kapitole, a je to odsud kus cesty.“

Richard vyskočil na koně a jel nazpět na svůj skromný hrad. Najednou uslyšel z kraje cesty kňouravý zvuk. Sesedl, a jak ho šel prozkoumat, našel tělo gara. Z jeho boku trčel zlý zobák – gar a zlé kuře se ve smrti spojili. Čůrek krve tekl do sněhu a hláskoval na něm prorocká slova: „Nechoď do Králova přístaviště.“ Richard by rád věděl, co to znamená.

Ve sněhu se něco pohnulo. Richard poskočil, a pak uviděl, co to je – mládě gara! Zvedl ho a pohladil.
    „Budu ti říkat Grač,“ prohlásil.

Zdroj: http://sandstormreviews.blogspot.com/2006/08/goodkind-meets-george-r-r-martin.html

Ben Nevis: Paráda. :D Meč pravdy mám sice přečtený kvůli docela originálním a zajímavým nápadům (silph je podle mě jedna z nejlepších magických bytostí fantasy), ale tato filosofie "Kdo není s námi je proti nám" mi taky přišla mírně řečeno na hlavu.

A Chicken of Evil je úlet, to mi nikdo nenamluví, že to Goodkind myslel vážně. :)
    Arutha2321: U Goodkinda je problém, že v rámci děje ty jeho nápady dávají smysl (no více méně, nikdo mi nenamluví, že pohled na sochu obrátí davy lidí na pravou víru), ale vytrhnuté z kontextu, jsou to totální nemorální žvásty a teroristické činy.
    Tady
    mají vypsané některé nesmysly z Meče pravdy.
    Ono tento směr myšlení má i nějaký oficiální název, na který si teď bohužel nevzpomenu. A z čistě pragmatického hlediska je možná i efektivní, ale nějak si ho nedokážu spojit s typem kladného hrdinu, kterého má Richard představovat.
    upraveno 4. května 2012
    Zdá se mi, že si to budu muset přečíst, protože to vypadá jako něco, na co budu s chutí nadávat.
    wow

Wow
    Goodkinovu ságu nesnáším, páč je to sprostá vykrádačka Jordanova Kola času obohacená o zybtečné násilí a zbytečný sex :-)) Je to tak drsná kopie, že kam se hrabe třeba Brooks se svými výkrady :-) S kámošem jsme se ohromně bavili - co tam bude Goodkind plácat teď, když Jordan umřel :-p
    S Goodkinem jsem definitivně sekla u dílu s kozou kozenou zvící vola, jako nejmagičtějším zvířeti, co vyňufá každé zlo na sto honů a nezbývá doufat, že ji zlá prodavačka kozích klobás Irma semlela nadrobno :-p Ten díl už na mne byl moc a poprvé v životě jsem přestala kupovat knihy uprostřed ságy....a zatím je to jediný takový případ....
    Někde jsem kdysi četla, že rozdíl mezi Martinem a Goodkindem je v tom, že Goodkindovo mučení postav hraničí sadismem, ze kterýho má radost :D Koukám, že je to tak.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 4. května 2012
    Hmm... Lebo Martina to určite zdrvilo, keď pozabíjal toľko postáv :D
    Lord Gepeto napsal(a):

Martin IMHO postavy nezabíje a psychicky a fyzicky nemučí, protože z toho má sadistickou radost ("pouze" mu provádět jim něco takovýho nedělá problém). Zabíjí postavy ze dvou důvodů. U těch důležitějších to dělá, aby příběh zamotal nebo se někam pohnul. U míň důležitých postav tím ukazuje drsnost místa a doby.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 4. května 2012
    svoa00 napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

Martin IMHO postavy nezabíje a psychicky a fyzicky nemučí, protože z toho má sadistickou radost ("pouze" mu provádět jim něco takovýho nedělá problém). Zabíjí postavy ze dvou důvodů. U těch důležitějších to dělá, aby příběh zamotal nebo se někam pohnul. U míň důležitých postav tím ukazuje drsnost místa a doby.
    To je pravda... Ale niekedy keď napíše niečiu smrť a ja to čítam... nemôžem sa zbaviť pocitu, že keď ju písal, smial sa pri tom a vyžíval sa v tom :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.