Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
17374767879354

Komentáře

• upraveno 14. června 2012
    Tak tohle je skvělé :D (nebo smutné?)
    name of thrones
    Fat king. ale vystihlo to riadne :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 14. června 2012
    Vtipné, jednoznačně vtipné :) Other Robb :D
    CO Vám k té diskuzi řeknu...

...
    Seznam 20 nejpoužívanějších hesel

1.
    password (heslo)

2.
    123456

3.
    12345678

4.
    1234

5.
    qwerty

6.
    12345

7.
    dragon (drak)

8.
    pussy (kočička)

9.
    baseball

10.
    football (fotbal)
    11.
    letmein (pusť mě dovnitř)

12.
    monkey (opice)
    13.
    696969
    14.
    abc123
    15.
    mustang
    16.
    michael
    17.
    shadow (stín)
    18.
    master (mistr)
    19.
    jennifer
    20.
    111111

monkey, jennifer????
  • upraveno 15. června 2012
    No a michael ? chybí tam Sezame otevři se....U žen nad 40 je nejčastější jméno prvorozeného syna, eventuelně manžela(když má jen dcery), pokud s ním vychází dobře....jestli ne, tak psa, kocoura, papouška,....
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. června 2012
    To by mě zajímalo, jestli by někdo přišel na moje heslo :)
    upraveno 15. června 2012
    Já to naprosto chápu - ve školním systému musíme každé 3 měsíce měnit heslo a nesmí být podobné!!! To je děsný zlo!!!
    Krisa: JO, to za valky museli nemci kazdy den (tusim, ze den a ne tri dny, ale rozhodne to bylo v kratkem casovem horizontu) menit prvni tri pismena na Enigme. A vite co pomohlo spojencum rozlousknout Enigmu? Ze si dali predpoklad, ze ti operatori nemaji fantasii, jsou lini a jsou naprosto precizni. takze nejpouzivanejsi tri pocatecni pismena byla z 90% ta vedle sebe. A ta co nebyla byla tvaru: abc, xyz, ... :)
    Kriso - no to už bych po půlroce neměla tušení co to může být za heslo :-)) Včera mi choť položil mazanou otázku jaké mám heslo na Steam...tak jsme mu sdělila, že nemám zdání. Kontroval, že jsem si ho přece měnila (na to jsem dočista zapomněla), tak jsem mu řekla, že tím tuplem nemám zdání o něco víc...
    upraveno 15. června 2012
    Jarla: Já taky vždycky po změně tápu, které heslo vlastně mám :)
    Aqwarty: Jenže Němců bylo na Enigmu trošku víc, než mě na mé heslo. A víc hlav víc ví (a vymyslí) :)))
    upraveno 15. června 2012
    No, až budu třeba někdy měnit komp nebo přeinstalovávat, tak budu mít taky problém, naštěstí je to vždycky nějaká variace téhož :)
    flankere - měla jsem na vše stejné heslo na 5 písmen a bylo mi hej...pak nám ukradli noťas a musela jsme hesla předělat - najednou si maily a kdo co vzpomnělo, že 5 písmen je málo...a to naštěstí nemám žádnou prudničku, která chce ještě čísla! Takže teď mám hesla, co si vůbec nepamatuju a kdyby to za mne nedělala mozzila, tak jsem v háji :-p
    upraveno 15. června 2012
    Jarla: Co čísla, ale ještě nějaký znak (.,!?+ apod.)!!!
    fujky putimDocela výstižné

fff
    ¨
    ddd

fff
    Kriso - no v tom případě si to heslo mohou dělat i pamatovat sami....v případech, kdy na mne někdo takto buzeračně tlačí to řeším švejkovskou metodou "Jsem úplně blbá a nezapamatuji si to ani do příštího dne"....a když bych tak otravovala ajťáka, učitele, kohokoliv...furt....psala jim na osobní maily, smsky, domů, na dveře a stále nevěděla, kolem trousila papírky s heslem...no však by je to přestalo bavit dříve než mne :-)
    Jsem ochotna dělat bez keců práci za ostatní a jsem ochotna ji dělat ve svém volném čase bez nároku na odměnu...ale zbytečnou práci nedělám. To na mne kdysi takto zkusili nějaký výborný super nápad - všeci jsme tehdá nafasovali tabulky a vyplňovali přesně, co děláme od kdy do kdy...inu v tom případě klíďo píďo....přestala jsem chodit do práce na pět a přestala odcházet v sedm či osm večer, přestala dělat pro všechny ostatní a věnovala se jen a jen tomu, čemu mám podle smlouvy...i tak se práce začala hromadit, nehledě na to, že takové věci jako vozový park, seznam dovolených, pořadníky na přístroje jsem nechala být, protože to byla má vlastní iniciativa....po necelých třech týdnech, když u ve všem byl dokonalý zmatek to vedení nejen zrušilo, ale ještě se mi začali všichni, pro které jsem dělala ve svém volnu, skládat na dvojnásobný plat ze svých grantů....Švejk opět skóroval - ne poprvé a ne naposled :-)
    upraveno 15. června 2012
    Jarla: Jo, u mailu se svejma pěti písmenama stačím, ale jinde to už chce doplňovat číslicema, to je na vraždu

Baltim: Možná je to nějaká chytrá reklama :)
    Ale pochybuju, blbosti je pořád příliš...
    baltim napsal(a):
    Zajímalo by mě, proč tak dlouho po vydání DVD přišli s takovou ptákovinou :D
    flankere, tak to máš mazané heslo...třeba "liška" :-))
    U žen nad 40 je nejčastější jméno prvorozeného syna, eventuelně manžela(když má jen dcery),
    Jak jsi na to přišla? já jsem byla kamarádkami obviněna, že je to nefér, že se mi "povedla" holka hned napoprvé :-) (následoval výčet toho,v čem jsou holčičky lepší - hodnější, chytřejší, rychlejší ve vývoji, méně nemocné, bezproblémové atd. :-)
    Počítači je přeci jedno, jestli je to mužské nebo ženské jméno
    Já používám jako heslo kombinaci čísel písmen a znaků, které jsem v dřevních dobách pc dostala do jednoho systému UK. Pochopitelněto bylo míněno tak, že si heslo máte změnit, ale já jsem počítačům nedůvěřovala a přišlo mi jednodušší naučit se ho nazpaměť.
    upraveno 15. června 2012
    Jarla napsal(a):

flankere, tak to máš mazané heslo...třeba "liška" :-))

Něco takovýho. Odhalit by to mohl ten, kdo zná okolnosti, za nichž vznikal můj první milion-é, tedy můj první počítač :)
    Přišla jsem na to jednoduše - zakládala jsem mail více než 40ti ženským nad 40 :-)

Jestli zde narážíš na to, že si ty ženské neváží dcer - tak to už není má parketa....uvádím pouze s čím jsem se setkala porůznu po republice....
    Přišla jsem na to jednoduše - zakládala jsem mail více než 40ti ženským nad 40 :-)

Hmmm, zajímavý... Mjo, to mě napadlo. Já jsem se s upřednostňováním synů taky setkala ve vlastní rodině, ale spíš u generace (nyní) 60+, tam je to dost markantní. Ale myslela jsem si, že to bude nějaká odchylka u mých pratet.

Možná to vzniká až věkem. Mslím tím, že zpočátku vnímají děti podobně, ale pak začnou jedno upřednostňovat. Hodně výrazný je to u ženských, které mají problémy ve vztahu se svým manželem a ze syna si udělají náhradního (v jejich očích) ideálního partnera.

btw: s těmi mými kamarádkami jsem nechtěla říct, že by nějak upřednostňovaly dcery. Spíš, že chtěly holčičky. Ale když už mají kluka a holku, nevidím jejich chování k dětem žádný rozdíl. Možná jen to, že holčičky se častěji fotí.
    Inu jako první jsem chtěla holku za každou cenu, protože jsem se bála, že bych kluka neměla ani dost ráda...což se mi zdařilo...no a když jsme si to natrénovala, tak jsem si pořídila syna - ať mám pod obojí (mišn akomplišt ):-) Vztah mám ke každému jiný - u dcery mám vysoké nároky a moc se v ní vidím - její neobratnost, její marné pokusy splynout s kolektivem, její posedlost knihama a krásnýma šatama...taky se o ni více bojím. Syn moje obavy nepotřebuje - dokáže si získat lidi svým úsměvem - ten si poradí sám.....

Jinak upřednostňování synů se u nás nekoná proto, že jsme po mnoha generacích byla první holka (a jediná v přímé linii), proto tata chtěl dceru (jeho bratr, bratranci, strýci mají jen a jen syny) a když napodruhé mama dotáhla syna, tak se naprosto naivně a vážně optal jestli by to nešlo vyměnit, protože s klukama jsou jenom problémy :-))
    No a na holky se samozřejmě dobře šije a zdobí, zatímco na kluka co ? Bundu a gaťule na venek ?
    No a na holky se samozřejmě dobře šije a zdobí, zatímco na kluka co ? Bundu a gaťule na venek ?

jo, v tom já právě vidím velkou výhodu :-)
    Tobě přijde šití bundy jako výhoda? To mi přijde výhoda šít tunu šatiček každé jiné :-D
    no, já nešiju. myslela jsem to tak, že u kluka při oblíkání nemusíš moc přemýšlet. akorát potřebuješ jednotlivé kousky mockrát, protože stačí chvilka, aby byl jak čuně :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.