Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
1.
password (heslo)
2.
123456
3.
12345678
4.
1234
5.
qwerty
6.
12345
7.
dragon (drak)
8.
pussy (kočička)
9.
baseball
10.
football (fotbal)
11.
letmein (pusť mě dovnitř)
12.
monkey (opice)
13.
696969
14.
abc123
15.
mustang
16.
michael
17.
shadow (stín)
18.
master (mistr)
19.
jennifer
20.
111111
monkey, jennifer????
Aqwarty: Jenže Němců bylo na Enigmu trošku víc, než mě na mé heslo. A víc hlav víc ví (a vymyslí) :)))
¨
Jsem ochotna dělat bez keců práci za ostatní a jsem ochotna ji dělat ve svém volném čase bez nároku na odměnu...ale zbytečnou práci nedělám. To na mne kdysi takto zkusili nějaký výborný super nápad - všeci jsme tehdá nafasovali tabulky a vyplňovali přesně, co děláme od kdy do kdy...inu v tom případě klíďo píďo....přestala jsem chodit do práce na pět a přestala odcházet v sedm či osm večer, přestala dělat pro všechny ostatní a věnovala se jen a jen tomu, čemu mám podle smlouvy...i tak se práce začala hromadit, nehledě na to, že takové věci jako vozový park, seznam dovolených, pořadníky na přístroje jsem nechala být, protože to byla má vlastní iniciativa....po necelých třech týdnech, když u ve všem byl dokonalý zmatek to vedení nejen zrušilo, ale ještě se mi začali všichni, pro které jsem dělala ve svém volnu, skládat na dvojnásobný plat ze svých grantů....Švejk opět skóroval - ne poprvé a ne naposled :-)
http://video.idnes.cz/?c=A120615_101054_televize_jaz&idVideo=V120615_102810_tv-zpravy_zkl
Baltim: Možná je to nějaká chytrá reklama :)
Ale pochybuju, blbosti je pořád příliš...
Počítači je přeci jedno, jestli je to mužské nebo ženské jméno
Jestli zde narážíš na to, že si ty ženské neváží dcer - tak to už není má parketa....uvádím pouze s čím jsem se setkala porůznu po republice....
Možná to vzniká až věkem. Mslím tím, že zpočátku vnímají děti podobně, ale pak začnou jedno upřednostňovat. Hodně výrazný je to u ženských, které mají problémy ve vztahu se svým manželem a ze syna si udělají náhradního (v jejich očích) ideálního partnera.
btw: s těmi mými kamarádkami jsem nechtěla říct, že by nějak upřednostňovaly dcery. Spíš, že chtěly holčičky. Ale když už mají kluka a holku, nevidím jejich chování k dětem žádný rozdíl. Možná jen to, že holčičky se častěji fotí.
Jinak upřednostňování synů se u nás nekoná proto, že jsme po mnoha generacích byla první holka (a jediná v přímé linii), proto tata chtěl dceru (jeho bratr, bratranci, strýci mají jen a jen syny) a když napodruhé mama dotáhla syna, tak se naprosto naivně a vážně optal jestli by to nešlo vyměnit, protože s klukama jsou jenom problémy :-))
No a na holky se samozřejmě dobře šije a zdobí, zatímco na kluka co ? Bundu a gaťule na venek ?
jo, v tom já právě vidím velkou výhodu :-)