Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
"říšské jablko" = odznak královské moci
Nenapadlo mne, že je myšlen odznak jakožto odznáček :-))
edit: tak asi nic ten odkaz, jsem z toho nějaká zmatená, jdu na to kolo :-D
Mozilla: klikni pravým tlačítkem myši na obrázek, vyber "Kopírovat adresu obrázku", vlož jako obrázek, nebo jako odkaz.
Internet Explorer: klikni pravým tlačítkem myši na obrázek, vyber "Vlastnosti", zkopíruj webovou adresu z pole "Adresa (URL)", vlož jako obrázek, nebo odkaz.
pokus č. 2, v opeře možnost url nemám, je to ve flashi
edit: jak sem dám obrázek z disku?
edit2: néééé, já se tam patlám hodinu se všema Starkama a ono mě to odhlásilo, takže neuloženo.. uáááááá
To naštve...
Ak máš malý výtvor, stačí to potvrdiť, hodí ťa to na stránku s ním (len stredom, výrez stredu, teda neaplikuj na veľké výtvory), tam nájdeš URL adresu, tak odkopíruj a zdieľaj to sem.
.)
Nicméně standardně se to primárně snaží vyřešit příroda tak, aby to nemusely řešit společenské konvence.
BTW z Pulp Fiction bych necitoval, QT je pro mě veřejný nepřítel :)
Čímž incest samozřejmě nepropaguji, jen říkám, že je pochopitelné, že některé kultury, to nemusejí mít stejné (Egypt, Valyrie...) a tím pádem nelze ohrnovat nos nad tím, že jim to přišlo normální.