Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
17778808283354

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. června 2012
    Nie som si istý, ale myslím, že Ned mal v Hre pripínací odznak, neviem, či vyzeral tak, ako v seriáli (paprča v koliečku), ale myslím, že on mal odznak, až Tyrion mal retiazku...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. června 2012
    Ned měl odznak stříbrný.
  • upraveno 16. června 2012
    Za druhé místo.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. června 2012
    Dobře mu tak. Sám si to zvolil.
    Jo takhle odznak - to jsem chápala tedy blbě - já to považovala za slovní obrat ohledně řetězu.

"říšské jablko" = odznak královské moci

Nenapadlo mne, že je myšlen odznak jakožto odznáček :-))
    teda lidi, vy jste mi dali, takovouhle hru.. chtěla jsem jet na kolo a místo toho si tady kreslim :-Dll nevim, jestli je to správnej odkaz :-( hlavně jsem je udělala přes celou šířku, ale uložila se mi jen prostřední část, tak jsem je musela nahustit k sobě - nevíte, co s tím?

edit: tak asi nic ten odkaz, jsem z toho nějaká zmatená, jdu na to kolo :-D
    macrelka napsal(a):

teda lidi, vy jste mi dali, takovouhle hru.. chtěla jsem jet na kolo a místo toho si tady kreslim :-Dll nevim, jestli je to správnej odkaz :-( hlavně jsem je udělala přes celou šířku, ale uložila se mi jen prostřední část, tak jsem je musela nahustit k sobě - nevíte, co s tím?

V té hře se dá uložit jen prostřední část... Já si to ukládala přes Print Screen a pak jsem ten obrázek vyřízla.

macrelka napsal(a):

Návod:
    Mozilla: klikni pravým tlačítkem myši na obrázek, vyber "Kopírovat adresu obrázku", vlož jako obrázek, nebo jako odkaz.
    Internet Explorer: klikni pravým tlačítkem myši na obrázek, vyber "Vlastnosti", zkopíruj webovou adresu z pole "Adresa (URL)", vlož jako obrázek, nebo odkaz.
    Griff napsal(a):

macrelka napsal(a):

Návod:
    Mozilla: klikni pravým tlačítkem myši na obrázek, vyber "Kopírovat adresu obrázku", vlož jako obrázek, nebo jako odkaz.
    Internet Explorer: klikni pravým tlačítkem myši na obrázek, vyber "Vlastnosti", zkopíruj webovou adresu z pole "Adresa (URL)", vlož jako obrázek, nebo odkaz.
    dík :-) nepoužívám ani jedno, ale zkusim to v opeře i v chromu :-D
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 16. června 2012
    V chromu je to "Copy image URL", česky asi "Kopírovat URL obrázku" :)
    Guess who :)
    ...
    Ti tři, jak dobyli Západozemí?
    jj, Aegon Dobyvatel se sestromanželkami :)
    Začínám Targaryeny chápat... :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. června 2012
    Je to jako spát se sestrou. I když je to skvělá holka a pěkně rostlá, to se prostě nedělá. Nebo se jí naroděj mrzáčci :)
    Já neříkám, že bych to dělal. Jen, že je chápu. :-)
    upraveno 16. června 2012
    Tak já mám asi dlouhý vedení páč to nechápu :)
    pokus

pokus č. 2, v opeře možnost url nemám, je to ve flashi

edit: jak sem dám obrázek z disku?
    edit2: néééé, já se tam patlám hodinu se všema Starkama a ono mě to odhlásilo, takže neuloženo.. uáááááá
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. června 2012
    musíš ten obrázek nahrát na nějaké obrázkové úložiště a pak sem dát odkaz
    :-(
    To naštve...
  • upraveno 17. června 2012
    Flanker: V podstatě chválím Griffův obrázek. ;-)
    upraveno 17. června 2012
    heavy_head: Obrázek je pěknej, o tom žádná, i když co je to proti mé Sanse, že :))
    upraveno 17. června 2012
    flanker.27 napsal(a):

Podobne... Prišlo by mi to divné... Síce v stredoveku ľudia veci asi chápali inak, ale... Hoci sú krásne, no je to divné :/
    upraveno 17. června 2012
    macrelka napsal(a):

pokus

pokus č. 2, v opeře možnost url nemám, je to ve flashi

edit: jak sem dám obrázek z disku?
    edit2: néééé, já se tam patlám hodinu se všema Starkama a ono mě to odhlásilo, takže neuloženo.. uáááááá

Vytvor si ten výtvor. Nájdi si na klávesnici klávesy ako Home, End, Insert a pod. Nad nimi bude klávesa Print Screen. Stlač ju. Otvor nejaký grafický efitor, hoc aj Malování. Pridž CRTL a stlač V. Vyrež s prilepeného obrázku len tvoj výtvor. Nahraj ho na nejaký hosting, trebárs imageshack.us. Zdieľaj ho tu.

Ak máš malý výtvor, stačí to potvrdiť, hodí ťa to na stránku s ním (len stredom, výrez stredu, teda neaplikuj na veľké výtvory), tam nájdeš URL adresu, tak odkopíruj a zdieľaj to sem.

.)
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    flanker.27 napsal(a):

To je tím, že jsi příliš svázaný našimi společenskými pravidly. Jasně, ten výrok co máš o fous výš je pravda (z kterého je to filmu? Něco mi říká Pulp fiction, ale ruku do ohně za to nedám),... ale jak dlouho známá pravda? Prostě ve středověku se to řídilo jinými pravidly... a kdo ví, jak to přesně bere Západozemí.
    Nicméně standardně se to primárně snaží vyřešit příroda tak, aby to nemusely řešit společenské konvence.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 17. června 2012
    Jay: Žhavé výstřely
    upraveno 17. června 2012
    Prostě ve středověku se to řídilo jinými pravidly... a kdo ví, jak to přesně bere Západozemí.
    Ve středověku se to kupodivu řídilo stejnými pravidly. takovejch společností, který by provozovaly incest (a to zpravidla jen pro "vyvolené") bylo minimum. Ty společenský konvence víceméně nahrazujou ty přírodní mechansmy, jestliže narozdíl od zvířat máme oslabený instinkty a jiný mechanismy (pojednat o tom by tu byli jiní povolanější), který zabraňujou inbreedingu, máme místo toho vypěstovaný cítění a morálku, díky který to považujeme za nepřijatelný.

BTW z Pulp Fiction bych necitoval, QT je pro mě veřejný nepřítel :)
  • upraveno 17. června 2012
    flanker.27 napsal(a):

Prostě ve středověku se to řídilo jinými pravidly... a kdo ví, jak to přesně bere Západozemí.
    Ve středověku se to kupodivu řídilo stejnými pravidly. takovejch společností, který by provozovaly incest (a to zpravidla jen pro "vyvolené") bylo minimum. Ty společenský konvence víceméně nahrazujou ty přírodní mechansmy, jestliže narozdíl od zvířat máme oslabený instinkty a jiný mechanismy (pojednat o tom by tu byli jiní povolanější), který zabraňujou inbreedingu, máme místo toho vypěstovaný cítění a morálku, díky který to považujeme za nepřijatelný.
    No ved jeden z mala, komu nebol incest cudzi, bol staroveky Egypt a kam to teraz dotiahli?! Ani na EURO :)
    upraveno 17. června 2012
    kam to teraz dotiahli?!
    K arabskému jaru :)
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    flanker.27 napsal(a):

Ve středověku se to kupodivu řídilo stejnými pravidly. takovejch společností, který by provozovaly incest (a to zpravidla jen pro "vyvolené") bylo minimum.

Bylo myšleno o fous obecněji než bratr a sestra, třeba bratranec a sestřenice myslím už takový problém nebyl... A zřejmě ten vývoj společenských konvencí má v tomto ohledu prostě ten trend, že se tabuizuje něco, co před tím bylo OK... (i ve vztahu k vědě a porozuměním genetice).

Čímž incest samozřejmě nepropaguji, jen říkám, že je pochopitelné, že některé kultury, to nemusejí mít stejné (Egypt, Valyrie...) a tím pádem nelze ohrnovat nos nad tím, že jim to přišlo normální.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.