Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
16791112354

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. července 2011
    -Nikdy jsem tomu nerozuměl, proč jsou sexuální potřeby muže a ženy tak rozdílné. Všechny tyhle povídačky o Marsu a Venuši .... A taky jsem nikdy nerozuměl tomu, proč muži myslí hlavou a ženy srdcem. Minulý týden jsme šli s manželkou do postele. Začali jsme se pod dekou navzájem dotýkat a hladit se ... Už jsem byl pěkně nadrženej a myslel jsem si, že je to oboustranný a že je to jednoznačně nasměrovaný na sex. Ale přesně v tu chvíli mi manželka povídá: "Poslouchej, já teď nemám žádnou chuť na sex, mám chuť jenom na to, abys mě pořádně obejmul, jasný?" Odpověděl jsem: "Coooooo?". Na to mi odpověděla kouzelnými slovíčky: "Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s emocionálními požadavky ženy". Tak jsem to vzdal: tuhle noc jsem musel usnout bez sexu. Následující den jsme šli s manželkou do nákupního střediska chodit po krámech. Díval jsem se na ni, jak si zkouší troje nádherný, ale drahý šaty. Protože se nemohla rozhodnout, řekl jsem jí, ať si vezme všechny. Nevěřila vlastním uším a motivovaná mým plým porozuměním hned kula železo, dokud bylo žhavé. "Miláčku, k takovým šatům ale potřebuji nutně nové boty, už vím, jaké by se mi hodily, ale stojí dvaapůl tisíce. Řekl jsem jí na to, že má absolutní pravdu a ať si je samozřejmě vezme. Pak jsme šli kolem klenotnictví. Vrazila mi šaty a boty do ruky a zmizela vevnitř. Vyšla s nádherným náramkem posázeným diamanty. Souhlasil jsem a pochválil jí její vytříbený vkus. Kdybyste ji viděli... Byla nadšená, na vrcholu blaha. Nejspíš si myslela, že jsem se asi zbláznil, ale v tom momentě jí to bylo v podstatě jedno. Myslím, že jsem jí mým souhlasem totálně naboural její filozofické schéma. Byla už jak v extázi a snad i sexuálně vzrušená. Lidičky, výraz jejího obličeje byl neuvěřitelný, to byste museli vidět. A v tom okamžiku mi se svým
    nejmileším úsměvem povídá: "Už jsem spokojená, teď můžeme jít k pokladně!" Byla to makačka nezačít se smát, když jsem jí odpověděl: "Nene, drahoušku, myslím, že momentálně nemám žádnou chuť na to, abych tyhlety všechny věci kupoval". Zbledla jako křída a snad ještě trochu víc, když jsem dodal: "Mám chuť jenom na to, abys mě pořádně obejmula". A když začala praskat vzteky, přišel poslední mistrovský kousek: "Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s finančními požadavky muže". Myslím, že tak do roku 2020 nebudu mít žádnej sex...
  • upraveno 28. července 2011
    Blondýnka volá příteli mobilem a ozve se jí ženský hlas:
    "Účastník není momentálně dostupný, zavolejte prosím později."
    "A tobě je dostupný, ty mizerná štětko?"
    ON: Ale já nebyl až tak ožralý! Ne?
    ONA: Hodil si s mým křečkem o zem a řval “Pikaču, volím si tebe”. Potom si hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje a když jsi vylezl, stál jsi v krbu a neustále křičel "Příčná ulice!". Zbytek noci si vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema a když ses vracel domů, skočil si po bezdmovci a nadšeně křičel “Brumbále, ty žiješ!” :D
    Prečo nemajú blondínky obedňajšiu prestávku?
    A kto by ich po obede znovu zaučoval? :-DD
    upraveno 28. července 2011
    Ze žákovské knížky:
    - Znehodnotil nástěnný výtisk Mendělejevovy soustavy prvků vymyšleným prvkem Spermium.
    - Ruší spolužáky svými vzdechy!
    - O hodině přírodopisu strká ptáka do topení.
    - Při hodině onanuje, prý za světový mír.
    - Celou hodinu si přerovnává pytlík. Takhle se nic nenaučí!
    - Nevhodně nosí do vyučování žvýkací a jiné gumy.
    - Při slohové práci „Nejhezčí zážitek z prázdnin“ popsal soulož.
    - Byl přistižen ve školní jídelně, jak líbá spolužačku, máme podezření na lásku.
    - Nosí do školy příliš krátké sukně, takže vzbuzuje u spolužáků větší pozornost než já se svým výkladem, prosím o prodloužení.
    - Vešel jsem do třídy a on se mi nepostavil.
    - Vyndala při hodině tělesné výchovy bez dovolení kozu a celá třída přes ní skákala.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. července 2011
    Snesete černohumorné, že? Dnes se na Lopu objevily dva, o které se musím podělit :o)

Víte, proč Plzeň nedostala v Trondheimu gól? Protože Norům zatkli nejlepšího střelce.

Amy Winehouse se dostane k nebeské braně, tam stojí sv. Petr a Michael Jackson. Amy říká: "Michaele, to je od tebe hezký, že jsi mě přišel přivítat, to je určitě tim, ze jsem tak dobrá zpěvačka jako ty." Michael povídá sv. Petrovi: "Co to je za fetku s koňskou hlavou? A vůbec, kde jsou ty norský děti, jak jsi mi sliboval?"
    upraveno 29. července 2011
    Zvlášť ten první je dobrej :)
  • upraveno 30. července 2011
    Ad 1. fór - v jeden den se 76x trefit, tomu se říká talent! :-)))

Ad 2. fór - sv. Petr, takovej kuplíř! :-D
    Černý humor ok, ale tohle už mi připadá jako hyenismus ten první "vtip". Co je moc to je moc, nechápu jak se něčemu takovému může někdo smát. Takové lidi by mělo něco takového potkat, to by je ten smích hned přešel...
    Expendable: A prave proto se tomu rika cerny humor. Kdyz ti to neni blizke, tak hold neni. Nekdo se rad diva na Hello Kitty a muze se potrhat smichy. Nebo, napriklad ja, osobne povazuju "Annoying Orange" za trapnost nad kterou neni. A taky ti nekomentuju fotku.
    Proti gustu žadný dišputát!
    ...alebo destilát ;)
    Aqwarty: ano, proti gustu žádný dišputát, aneb 100 lidí 100 chutí, ale vše má své meze. Za prvé fakt, že to mám v avataru neznamená, že to nějak obdivuji, ale i kdyby ano, i kdyby se mi líbila sebetrapnější věc, je to opravdu velký rozdíl oproti tomu dělat si legraci z utrpení druhých a z něčeho tak hrozného co se stalo v Norsku. Jestli v tom nevidíš rozdíl, tak je mi tě líto.
    To už by si rovnou mohl říct "no a co že mě baví za živa z lidí stahovat kůži a vraždit je, proti gustu žádný dišputát, já taky nekomentuji to, že paní X baví vyšívání a pana Y baví počítačové hry"
    Prostě vše má své meze, i černý humor, tohle už je hyenismus.
    Ale ok, macejko to trefil, na tom se shodneme ne? :-D Nechme toho, raději společně vyšleme tiché modlitby směrem k Goergovi, aby si pospíšil s dalším dílem :-D
    Na jednom fóru tento problém vyřešili zavedením topicu "Vtipy pro bezcitné hyeny". Možná by něco takového bodlo i tady. :-D
    Jakej hyenismus? Že to jednomu člověku nepřijde vtipné, neznamená, že se tomu ostatní nezasmějí.
    Vidím, že si vůbec nepochopil jak jsem to myslel, i přesto, že jsem to důkladně rozepsal :-D Ale jak jsem psal v posledním příspěvku, prosím stop, nechme prosím tehle debaty. děkuji. :)
    Lepší je se smát než plakat... Always Look On The Bright Side of Life
    upraveno 30. července 2011
    Ano, jsem hyena. K tomu se bez výčitek přiznávám. Mám nejraději černý humor (i ten černočerný), ironii a sarkasmus. Nepotkala mě sice tragédie norského rozsahu, ale troufnu si tvrdit, že neveselých životních zkušeností mám celkem dost. Ale příště dám pro citlivější takové vtipy do spoileru a obrázky do odkazu ;o)

Olorin:
    Lepší je se smát než plakat... Always Look On The Bright Side of Life
    - přesně :o))
    A důkaz místo slibů - opět Norsko: Expendable a spol. NEKLIKAT!
    :-)))
    Jako já expendabla docela chápu. Z podobnýho důvodu nesnáším filmy, kde je znevažovaný utrpení, násilí je právem silnějšího a ještě je to obalený rádobyfilosofickou omáčkou (zdravím QT). Ale na druhou stranu humor kvetl i v koncentrácích a časton je to právě nejlepší způsob, jak se vyrovnat s krutou skutečností.

BTW co takový ženský automobilový zápas?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. července 2011
    Když už jsme u toho temného humoru:
    "Gratulujeme Amy Winehouse, že už je přes týden střízlivá!!"
  • upraveno 2. srpna 2011
    ehm :-D
  • upraveno 3. srpna 2011
    Mozno uz poznate, ale neodolal som...Sice nie je z kategorie ciernociernych, ale rozhodne nechutnych...:)))

Muz pride podnapity domov, ide priamo do kupelne a tam uvidi zenu ako zohnuta naplna pracku. Rozhodne sa vyuzit situaciu a nanda jej to priamo odzadu. Ked sa odbavi spokojne prejde do kuchyne, kde stretne svoju zenu...
    Muz: "Kto je to preboha v kupelni?"
    Zena: "Mama"
    Muz: "Tvoja mama???"
    Zena: Nie, tvoja..."
  • upraveno 5. srpna 2011
    Tak zas něco tématického a absolutně dokonalýho :D
    http://kotaku.com/5827915/watch-game-of-thrones-in-magnificent-16+bit
    upraveno 5. srpna 2011
    trust him
    don't trust him
    eat jelly beans
    upraveno 7. srpna 2011
    ...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. srpna 2011
  • upraveno 8. srpna 2011
    Chcete vydělávat díky Facebooku? Jděte do Účet -> Nastavení účtu -> Deaktivace účtu -> Začněte pracovat.
  • upraveno 8. srpna 2011
    Nejlepší je Jon na Zdi: "......." :D
    Neznáte někdo víc takových videjí?
    upraveno 8. srpna 2011
    PROBÍHÁ INSTALACE LÉTA ....
    █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░
    Průběh instalace: 44% ... instalace neúspěšná .....
    chyba 404: roční období se nenašlo
    Roční období, které hledáte, mohlo být vymazáno, přejmenováno nebo je dočasně nedostupné.
    Zkuste znovu za rok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.