Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
nejmileším úsměvem povídá: "Už jsem spokojená, teď můžeme jít k pokladně!" Byla to makačka nezačít se smát, když jsem jí odpověděl: "Nene, drahoušku, myslím, že momentálně nemám žádnou chuť na to, abych tyhlety všechny věci kupoval". Zbledla jako křída a snad ještě trochu víc, když jsem dodal: "Mám chuť jenom na to, abys mě pořádně obejmula". A když začala praskat vzteky, přišel poslední mistrovský kousek: "Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s finančními požadavky muže". Myslím, že tak do roku 2020 nebudu mít žádnej sex...
"Účastník není momentálně dostupný, zavolejte prosím později."
"A tobě je dostupný, ty mizerná štětko?"
ONA: Hodil si s mým křečkem o zem a řval “Pikaču, volím si tebe”. Potom si hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje a když jsi vylezl, stál jsi v krbu a neustále křičel "Příčná ulice!". Zbytek noci si vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema a když ses vracel domů, skočil si po bezdmovci a nadšeně křičel “Brumbále, ty žiješ!” :D
A kto by ich po obede znovu zaučoval? :-DD
- Znehodnotil nástěnný výtisk Mendělejevovy soustavy prvků vymyšleným prvkem Spermium.
- Ruší spolužáky svými vzdechy!
- O hodině přírodopisu strká ptáka do topení.
- Při hodině onanuje, prý za světový mír.
- Celou hodinu si přerovnává pytlík. Takhle se nic nenaučí!
- Nevhodně nosí do vyučování žvýkací a jiné gumy.
- Při slohové práci „Nejhezčí zážitek z prázdnin“ popsal soulož.
- Byl přistižen ve školní jídelně, jak líbá spolužačku, máme podezření na lásku.
- Nosí do školy příliš krátké sukně, takže vzbuzuje u spolužáků větší pozornost než já se svým výkladem, prosím o prodloužení.
- Vešel jsem do třídy a on se mi nepostavil.
- Vyndala při hodině tělesné výchovy bez dovolení kozu a celá třída přes ní skákala.
Víte, proč Plzeň nedostala v Trondheimu gól? Protože Norům zatkli nejlepšího střelce.
Amy Winehouse se dostane k nebeské braně, tam stojí sv. Petr a Michael Jackson. Amy říká: "Michaele, to je od tebe hezký, že jsi mě přišel přivítat, to je určitě tim, ze jsem tak dobrá zpěvačka jako ty." Michael povídá sv. Petrovi: "Co to je za fetku s koňskou hlavou? A vůbec, kde jsou ty norský děti, jak jsi mi sliboval?"
Ad 2. fór - sv. Petr, takovej kuplíř! :-D
Proti gustu žadný dišputát!
To už by si rovnou mohl říct "no a co že mě baví za živa z lidí stahovat kůži a vraždit je, proti gustu žádný dišputát, já taky nekomentuji to, že paní X baví vyšívání a pana Y baví počítačové hry"
Prostě vše má své meze, i černý humor, tohle už je hyenismus.
Ale ok, macejko to trefil, na tom se shodneme ne? :-D Nechme toho, raději společně vyšleme tiché modlitby směrem k Goergovi, aby si pospíšil s dalším dílem :-D
Olorin: - přesně :o))
BTW co takový ženský automobilový zápas?
"Gratulujeme Amy Winehouse, že už je přes týden střízlivá!!"
Muz pride podnapity domov, ide priamo do kupelne a tam uvidi zenu ako zohnuta naplna pracku. Rozhodne sa vyuzit situaciu a nanda jej to priamo odzadu. Ked sa odbavi spokojne prejde do kuchyne, kde stretne svoju zenu...
Muz: "Kto je to preboha v kupelni?"
Zena: "Mama"
Muz: "Tvoja mama???"
Zena: Nie, tvoja..."
http://kotaku.com/5827915/watch-game-of-thrones-in-magnificent-16+bit
don't trust him
eat jelly beans
Neznáte někdo víc takových videjí?
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░ ░
Průběh instalace: 44% ... instalace neúspěšná .....
chyba 404: roční období se nenašlo
Roční období, které hledáte, mohlo být vymazáno, přejmenováno nebo je dočasně nedostupné.
Zkuste znovu za rok.