(Všechna čísla se samozřejmě týkají USA.) Srovnávací graf seriálů HBO. Jde vždy o čísla prvního odvysílání dílu. Repríza tentýž den by nic nezměnila, standardně přidává 0,8 až 0,9 milionu diváků.
Soudím, že hra o trůny by měla víc, vzhledem ke své kvalitě, ovšem tolik lidí ji nezná. Nemohu ovšem říct, zda by nerostli i ostatní, kdyby byly známější ...
díky. recenziu som už napísal bez toho, ale je to zaujímavé i tak :) obávam sa, že očakávať dvojnásobne viac divákov v druhej sérii je oborvský ani nie optimizmus ako nábeh na sklamanie. podľa mňa Hra bude skôr taká stabilná trvalka, ktorá si bude držať veľmi podobnú sledovanosť. k jej výhodam bude patriť neklesanie záujmu a vysoký profit z DVD. snáď to bude stačiť, aj keď si stále myslím, že tri série sú maximum... :(
Taky si myslím, že ten nárust diváků do druhé série nebude markantní. Budu rád, když se to udrží alespon na těch 3 milionech a nebude to klesat, to je hlavní. Ale HBO už v poslední době dalo několikrát najevo, že pokavaď není seriál co se týče sledovanosti absolutní propadák, tak sledovanost moc neřeší a řeší hlavně prodeje DVD a Blu-Ray a nárůst nových předplatitelů HBO. Každopádně doufám, že alespon třetí série se dočkáme. Na více než 3 série to ale bohužel nevídím. Snad se pletu.
Tak snad se podaří pokořit Boardwalk. Ale jinak to vidím podobně, doufám v třetí knihu (třetí série je ošemetná, páč Bouře je i dle GRRM jasně na 2 série). Víc z toho asi nevyklepou. Ale v jemný nárůst sledovanosti, udržení toho trendu, ještě věřím. Snad pokoříme Boardwalk :-)
tiež mám na mysli tretiu knihu. bude záležať na peniazoch, pretože Stret a Bouře sa bez veľkých obrazov neobídu. (bitky a tak). Na druhú stranu klesanie Boardwalku je voda na mlyn Hry, takže len tak ďalej :) Ak by sa vynoril nejaký iný hit typu Upíry, to by mohol byť problém pre peniažky na ďalšie diely...
IMDB funguje na podobným principu jako wikipedia, upravovat je může každý. Takže je to fake, i když je samozřejmě zarážející, že to tam visí tak dlouho.
Tak co, jakou tipujete sledovanost premiéry? Já očekávám velký skok oproti první sérii a věřím, že se to prostě v tom mezidobí dokázalo mohutně šířit. Mejlim se?
Tak já budu optimista a tipnu si, že to bude +-2x víc než první díl. Hype byl obrovský, navíc po závěrečných dílech první série se to šířilo ještě dál.
Komentáře
Každopádně doufám, že alespon třetí série se dočkáme. Na více než 3 série to ale bohužel nevídím. Snad se pletu.
Na druhú stranu klesanie Boardwalku je voda na mlyn Hry, takže len tak ďalej :) Ak by sa vynoril nejaký iný hit typu Upíry, to by mohol byť problém pre peniažky na ďalšie diely...
na GRRM blogu je aj fotka novej Brienne...
(Butlera nebrat.)
konzole ? e...já bych raději klasické pokračování na komp :-)
Tak co, jakou tipujete sledovanost premiéry? Já očekávám velký skok oproti první sérii a věřím, že se to prostě v tom mezidobí dokázalo mohutně šířit. Mejlim se?