Sledovanost Hry o trůny

upraveno 9. dubna 2012 v 1. řada
(Všechna čísla se samozřejmě týkají USA.) Srovnávací graf seriálů HBO. Jde vždy o čísla prvního odvysílání dílu. Repríza tentýž den by nic nezměnila, standardně přidává 0,8 až 0,9 milionu diváků.

imageČíst celý článek zde
«13

Komentáře

• upraveno 29. června 2011
    Soudím, že hra o trůny by měla víc, vzhledem ke své kvalitě, ovšem tolik lidí ji nezná. Nemohu ovšem říct, zda by nerostli i ostatní, kdyby byly známější ...
    díky. recenziu som už napísal bez toho, ale je to zaujímavé i tak :) obávam sa, že očakávať dvojnásobne viac divákov v druhej sérii je oborvský ani nie optimizmus ako nábeh na sklamanie. podľa mňa Hra bude skôr taká stabilná trvalka, ktorá si bude držať veľmi podobnú sledovanosť. k jej výhodam bude patriť neklesanie záujmu a vysoký profit z DVD. snáď to bude stačiť, aj keď si stále myslím, že tri série sú maximum... :(
    Taky si myslím, že ten nárust diváků do druhé série nebude markantní. Budu rád, když se to udrží alespon na těch 3 milionech a nebude to klesat, to je hlavní. Ale HBO už v poslední době dalo několikrát najevo, že pokavaď není seriál co se týče sledovanosti absolutní propadák, tak sledovanost moc neřeší a řeší hlavně prodeje DVD a Blu-Ray a nárůst nových předplatitelů HBO.
    Každopádně doufám, že alespon třetí série se dočkáme. Na více než 3 série to ale bohužel nevídím. Snad se pletu.
    Tak snad se podaří pokořit Boardwalk. Ale jinak to vidím podobně, doufám v třetí knihu (třetí série je ošemetná, páč Bouře je i dle GRRM jasně na 2 série). Víc z toho asi nevyklepou. Ale v jemný nárůst sledovanosti, udržení toho trendu, ještě věřím. Snad pokoříme Boardwalk :-)
    tiež mám na mysli tretiu knihu. bude záležať na peniazoch, pretože Stret a Bouře sa bez veľkých obrazov neobídu. (bitky a tak).
    Na druhú stranu klesanie Boardwalku je voda na mlyn Hry, takže len tak ďalej :) Ak by sa vynoril nejaký iný hit typu Upíry, to by mohol byť problém pre peniažky na ďalšie diely...
    Tak na obzoru jsou ti Gaimanovi bohové, ale to je možná daleko a navíc tam peníze hodlá ládovat Hanks.
  • upraveno 8. července 2011
    podla IMDB by mal hrat Stannisa Gerald Butler... http://www.imdb.com/character/ch0250897/

na GRRM blogu je aj fotka novej Brienne...
    Duny: Vychrtlýho Stanise tenhle pořízek, jo?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. července 2011
    Gerard Butlera beru, ať hraje kohokoli :)))
    IMDB funguje na podobným principu jako wikipedia, upravovat je může každý. Takže je to fake, i když je samozřejmě zarážející, že to tam visí tak dlouho.
    :-)))) Jasně. I Tyriona a Daenerys?:-)))
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Hlavně Daenerys... ;o)

(Butlera nebrat.)
    Klidně i Daenerys, GB s dlouhými bílými vlasy, vrrrr :D
    Já ho mám rád. Takhle nějak si představuju mladšího Roberta. Má v sobě takové sympatické buranstv...
    s dlouhými bílými vlasy vypadal nejlíp Lambert jakožto Lord Rayden - i když herec je to takový...hm...a film teda nic moc :-)
    Mortal Kombat je klasika:D. Komedie na letní večer :)))
    Hry jistě - baraka - 30 deka nakráhet :-) Ale jako film...hm některé skladby soundtracku jsou poslouchatelné - tuším Skorpion a tak :-))
    Já myslím film, vždyť to byla nehorázná sranda :D Teda myslím jedničku, dvojku si už vůbec nepamatuju, možná jsem ji ani neviděla...
    Proč tady? Butler patří do obsazení, i když je to fake ;-)
    Já s tím nezačal pane učiteli. Jen tak pro pořádek...
    Škoda, že teď toho nového MK dělají jen na konzole, a přitom to vypadá jako solidní návrat někam ke 4. dílu. Chjo! :-/
    Šerife - není v tom zlý úmysl, přísahám :-)
    konzole ? e...já bych raději klasické pokračování na komp :-)
    nic se neděje, jen se prostě přesuňte :-D a zkuste na to myslet, Butler a MK jsou těžce mimo tohle téma, jinak mi lehká OT neva, to víte...
    Slyšeli jste kapitána? Vemte Butlera a jděte s ním do....jinam
    Pane, ano pane! :-)
  • upraveno 2. dubna 2012
    http://mashable.com/2012/04/02/game-of-thrones-social-tv-getglue/

Tak co, jakou tipujete sledovanost premiéry? Já očekávám velký skok oproti první sérii a věřím, že se to prostě v tom mezidobí dokázalo mohutně šířit. Mejlim se?
  • upraveno 2. dubna 2012
    určitě ne, tipuju tak 1,4 oproti minulu
  • upraveno 2. dubna 2012
    Tak málo? První díl měl 2,2 mil na první odvysílání. Já tipuju, že to bude podobné jako u Pravé krve a půjde to někam mezi 3-4 miliony.
  • upraveno 2. dubna 2012
    Hmm podle youtube sledovanosti bych to tipoval tak na 3 mega :-)
  • upraveno 2. dubna 2012
    Tak já budu optimista a tipnu si, že to bude +-2x víc než první díl. Hype byl obrovský, navíc po závěrečných dílech první série se to šířilo ještě dál.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.