(Všechna čísla se samozřejmě týkají USA.) Srovnávací graf seriálů HBO. Jde vždy o čísla prvního odvysílání dílu. Repríza tentýž den by nic nezměnila, standardně přidává 0,8 až 0,9 milionu diváků.
Charles Dance má totiž všechny 3 budoucí projekty dotočené a jede postprodukce, takže ten je v pohodě :) Procházel jsem si profily herců a asi to tak hrozný nebude, sladit by se to dalo. A taky jsem koukal, že Coster-Waldau si zahraje ve velkospektáklu s Cruisem.
tým, že sledovanosť je fajn (pri dvojke som tiež čakal slušný pokles) je zaujímavé, že sa mlčí o zelenej pre pokračovanie. niekde som čítal,že to pravdepodobne znamená to, že sa zúrivo rokuje. myslím, že základný staff, (najma W a B) mali kontrakty na tri série, takže asi sa obidve strany snažia vydobiť čím lepšie podmienky. snáď to show neublíži...
Nebo jednoduše počítají s příchodem konce světa před Vánoci a přijde jim zbytečné utrácet peníze za nějaké natáčení, když na premiéru by už stejně nedošlo.... ;D
Komentáře
Procházel jsem si profily herců a asi to tak hrozný nebude, sladit by se to dalo. A taky jsem koukal, že Coster-Waldau si zahraje ve velkospektáklu s Cruisem.
Tak už je potvrzená třetí série.
http://winteriscoming.net/2012/05/the-ratings-so-far-2-0/