Hlasování pro dámy
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
...za mě velký hlas pro Tyriona jako dlouhodobějšího partnera (taky myslím, že dvojbarevné oči jsou atraktivní a navíc uvažuje mě velice blízkým způsobem) :)
K Rhaegarovu manželství: to je už od počátku odsouzeno k zániku, svojí manželky je schopný se dotknout pouze pod vlivem drog. Elia je zděšená jeho náhlými změnami nálad, výbuchy agrese a mluvení ze spánku, kdy má pocit jako by s ní kromě manžela sdílelo postel ještě několik dalších cizích mužů. Aerys jí pohrozí, že jestli cekne před příbuznými, udělá z jejích dětí dvě pečené hlavy draka. Elia upadá do depresí a touží po návratu domů, místo toho zůstává uvězněna po boku šílence a bez naděje na záchranu...tedy do doby, než se Rhaegar zblázní do té holky ze severu, pak přichází alespoň částečná úleva a volnost :spike:
Chlap na jedno vášnivé použití: Robert Baratheon zamlada :-), věřím, že vedle něj si každá (i když už ztratil pel své krásy) musela připadat výjimečná.
Ideální otec Vašich potomků: Opět mi asi vychází Tyrion, přestože chovám kladné city (bez ohledu na svůj nick) k Meči jitra. Ideálním otcem by mohl být i Ned, ale po opětovném čtení je s tou svojí ctí moc velký suchar :-).
Oberyn na jednu noc by mohl být hodně zajímavý zážitek :-D.
Jenom technická - u některých postav to vyplývá tak nějak z kontextu, ale je v Písni nějaká mužská postava uvedená jako dobrý postelový akrobat? Nejblíž je tomu (co mi paměť slouží) Lysino ječení s Malíčkem. Hele, mě z toho neviňte.
Ale nebola by som proti predstave posteľového akrobata Malíčka. Koniec koncov, ak mu ten biznis tak prekvitá, musí sa rozumieť do remesla.
Má niekto ďalších kandidátov?