Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
1113114116118119121

Komentáře

• upraveno 18. listopadu 2021
  • Silně schvaluji kostým zajíce, protože na tohle blbnutí se asi chytá pouze Kočka Šklíba z Alenky v říši Zázraku. Po-piesňový prídavok má tiež niečo do seba.

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jako dobrý, ale Lithium je jen jedno :p
    upraveno 9. prosince 2021
    image
    :-D
    upraveno 10. prosince 2021
    Chtěls to, máš to mít :twisted: =D
    image
    image
    =D
    To je pravda, když jsem nedávno zjistila, že Eminemovi bude za pár pade, tak mě celkem orosilo :D
    :twisted:
    bum bum bum bum!
  • To je dobrá předělávka tu skupinu jsem neznal. Tohle mě příjde ještě lepší FEUERSCHWANZ - Warriors Of The World United. V duchu původní písně skupiny Manowar. Sezvat v Německu skupiny a zpěváky co si hrají na bojovníky a Vikingy.
    8-O
  • AvivAviv
    upraveno 29. ledna 2022
    Docela žánrový mix s tou raperskou pasážou a náhlymi preskokmi z jemnej píšťaly do výbojného kriku. Dík, o indický metal som doteraz nezakopla.
    upraveno 31. ledna 2022
    Jo ten song je plný překvapení. Začne to tak nevině, jen aby se to záhy proměnilo v metalový nářez. Pak to trochu rozbije pan No Flag až si člověk říká, jestli si ten borec nespletl kapelu. Ale brzy ho vystřídá druhý, vlasatější a celé to vrátí do správných kolejí. Po nařvané první polovině se najednou ocitáme uprostřed čajové plantáže aby zde chlapík s irskou flétnou vytáhl vlastní sólo. A když už si člověk myslí že ho nic nepřekvapí, tak se najednou zjeví borka v korzetu a zandá do toho všeho chorál.
  • - Koľko drog padlo pri natáčaní tohto videa?
    - Áno.

Ak ste ešte nevideli hru na dopravný kužeľ, prosím. :D
    Na Eurovizi pojede letos za Česko We Are Domi. Do teď jsem o nich neslyšel, ale celkem fajn projekt. Jsem rád že se tam podařilo protlačit někoho nového a neokoukaného.
  • upraveno 26. února 2022
    @MonteKarstark Je to fajnová pesnička... :-) Iste, že Fíni ešte nemajú vybratú pesničku, ale do národného kola sa dostala legendárna skupina The rasmus s novou pesničkou. :-)

Edit: A je to potvrdené... The rasmus idú s pesničkou "Jezebel" na Eurovíziu. :-)
  • Pôsobivá pesnička "Jedno ráno" bola nahratá aj v slovenčine, aj v česko-slovenskom variante. :-)

@Aviv Niekto má rád pesničku "Love tonight", ale mne táto pesnička nejako nesedí. :anxious:
  • Občas ma tak ako blesk z jasného neba zaujme čosi, čo práve počujem v rádiu. Toto bol ten prípad.
  • @Aviv To sa stalo aj v mojom prípade, ale s pesničkou "Jedno ráno" od Tiny a Tomáša... :-) Iste, že pesničku "Love tonight" som chytila v rádiu, ale nesadla mi do vkusu... :-)
    upraveno 11. března 2022
    @Aviv Soundtrack z Tron: Legacy je skvělej! Dost často jsem si ho pouštěla jako podkres k datlování do počítače (a díky tobě dnes zase, tedy až se dokopu k psaní odborných sociálních pindů) :)
  • Hodně síly k slovní vatě.
    @Aviv Díky, už mám doplněný kalendář, vyplněný dotazník z mezioborovky, uklizené nádobí, ostříhané nehty a zapnutý pracovní počítač, ono to dopadne :-P (nesmím to odkládat moc dlouho, jinak zapomenu, co se řešilo :spike: ).

A abych nebyla úplně offtopic, už dlouho si furt dokola pouštím Aviciiho tribute a úplně mě zaskočilo, že už to je tak dávno co umřel.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.