Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
14748505253121

Komentáře

• V rychlosti jsem projela Cinematic Orchestra (jo ta melodie je fakt neskutečně chytlavá :) ) a narazila na tohle.

• na jaký auto to bylo?
  • Právě teď?:-)

• Hezká písnička, finština je super jazyk :-)
  • Paní v šalině mě dneska potěšila svým vyzváněním. A tak si ho musím zpívat celý den :-)
  • Té, která si vzpomněla. ;-)
    A nelekej se, to není Ozzy. :-)

• upraveno 11. května 2013
    .....
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Dnes mám "soundtrackový" den. Takže jsem si při uklízení postupně pouštěla score z 1.série dr. House, hlavně

(čím hlasitěji, tím lepší)

pak score z Kick-Ass

a na závěr OST z The Boat That Rocked
  • @Nevada Ten prvý a posledný.. wau... užasna voľba.. zvlášt ten posledný
  • Todle je vubec moje nejoblibenejsi vlakno...tak za me:
    Punk - cesky i zahranicni, SKA, SKA-Punk, Sreamo, Hardcore, Deathcore, Metalcore, Rock, funky, indie, grunge, emo, progressive, crossover metal, metal, folk, worldmusic, D´n´B, balkanskou dechovku, moravske lidovky - prosim neplest s ceskymi dechovkami, 60´ a 70´leta - ceske i zahranici
    Jmenovite nejvice: SOAD, Slipkot, BMTH, Thema Eleven, Hibakusha, N.V.U., Do rady, Degradace, Nepicuj a Hrej, E!E, Volant, Sex Pistols, Ramones, The Causalites, The Subways, Gogol Bordello, Goran Bregović, Sto Zvirat, SKA-P, Prague Ska Conspiracy, The Chancers, Polemic, Discoballs, Noir Désir, Nirvana, Pearl Jam, Stonesoure, Queens of the Stone Age, Foo Fighters, The Prodigy, Asking Alexandria, Suicide Silence, Avenged Sevenfold, Guano Apes, Cechomor, Hradistan, Vaclav Neckar, Hana Hegerova, The Doors, Deep Purple, AC/DC, Led Zeppelin, Metallica, The Who, Korn, Queen, Pink Floyd, Weezer, Alice In Chains, Artic Monkeys, Marilyn Manson, Paramore, The Killers a mnoho dalsich
  • Zhudebněný dopis na rozloučenou.

• heavy_head napsal(a):

Zhudebněný dopis na rozloučenou.

Ty taky muzu...nejvic se mi libi parodie na Boybandy v podobe:

• @jenProTenDnesniDen Nic proti tvému výběru ale nějak si minula 21 století ;-)
  • Everett_Young napsal(a):

@jenProTenDnesniDen Nic proti tvému výběru ale nějak si minula 21 století ;-)

To je fakt, ja totiz moc novych kapel ani neznam a ani neposloucham. A kdyz, tak spise regionalni, ale ty sem nebudu psat, bo vetsine nic moc nereknou. Mozna je to skoda. To moje mamka se orientuje lip nez ja, ta posloucha furt nove a nove veci. Ja vesmes posloucham stejne veci od 15 let a vydrzelo mi to do ted. Jako decko jsem vyrustala na Nirvane, Krylovi a Megadethu - mamka je klasik :D

• @Nevada Tu první si dokonale vybavuji ,jak bubnuje těmi prsty a hraje na klávesy "do stolu".
  • upraveno 11. května 2013
    K temným filmům patří i temná hudba, nejlépe taková, která lehce tahá za uši a běhá z ní mráz po zádech:

U Snister hudba dotváří minimálně padesát procent veškeré děsivé atmosféry, poslouchá se to fakt blbě, zajímalo by mě, jak to ten člověk poskládal, jak ho to vůbec napadlo? ...Ne beru zpět, vlastně to nechci vědět.

Na závěr ještě jedna "psycho" melodie z Assassin's Creed :twisted: A jaký soundtrack nejvíc vyděsil vás?
  • @Nevada Soundtrack z Pirátu posloucháme doma skoro pořád :-)
  • @brbr Nejlepší z Pirátů je tahle:
  • @Riv Aha, špatně jsem se vyjádřila (nemluvě o tom, že mi tam chybí kroužek nad u :-)). Myslela jsem tyhle piráty
    :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    brbr napsal(a):

@Riv Aha, špatně jsem se vyjádřila (nemluvě o tom, že mi tam chybí kroužek nad u :-)). Myslela jsem tyhle piráty

Ja som si myslel, že animovaný film Piráti.... Pirátov je toľko...
  • Keď sa tu hovorí o tých pirátoch... ja veľmi tanečnú hudbu nemusím, ale toto sa mi vždy nehorázne páčilo. :)
  • @Arutha2321 Na to teď zrovna tančím. :dance:
    !
  • Mozna, ze kdyby Jorah Danny zazpival, tak by ji mel na lopatkach...

• S baletem máme vystupovat na nějaké Irské noci. Napřed jsem protestovala, ale pak jsem se poddala. No a teď už to poslouchám furt.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.