Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
14445474950121

Komentáře

• super já teda možná přemluvím bratra no samotnou mě stejně rodiče nenechají jet. ale čím víc lídí tím líp :-D
  • A potkám se s někým na Votvíráku? :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • Veľmi vydarená pesnička z nového albumu Paramore. :)
  • Jediný festival kam chodím. je Pohoda
  • Och, všechny ty smyčce, housle (?) co se přidají v 0:53, závěrečné "Clavicula nox" a vlastně celá ta skladba někde od 6:40...

Pro tohle nemám slovní vyjádření, snad nejblíž je anglické "heartbreaking", ale ani to není zcela výstižné. :'-(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    3:10
    5:00 - 5: 30
    Od 5:30 ako tam pridali aj spev
    6:40

Asi najlepšie pasáže :)
    To mi pripomenulo zvučky z The Sims 1 počas stavby, najmä jednu klavírovú a jednu s niečím znejúcim ako husle. Príjemné zvučky.
  • po dlouhy době
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Krevní skupina tohohle zabijáka je naprosto jasná. Je to METAL!
  • Krásná filmová adaptace krásné knížky s krásnými herci a NÁDHERNÝM soundtrackem

Omlouvám se, že neumím vkládat okýnko s videem, ale já se s počítačem mnohdy moc nekamarádím :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Lady Sansa napsal(a):

Omlouvám se, že neumím vkládat okýnko s videem, ale já se s počítačem mnohdy moc nekamarádím :-)

Okýnko s videem vložíš okopírováním adresy videa do toho bílého obdélníčku pro text (čti nic se s tím nedělá).
  • @Krisa Aha, já se tu pokouším ajťačit s html kódama a ono to jde takhle :-) Tak teda podruhé i s okýnkem. :-)
  • Jůů, teď jsem si vzpomněla na soundtrack Pýchy a předsudku, musím si ho po dlouhé době zase znovu poslechnout :)

A já zas díky Lady Sanse najela na soundtrack z Klanu létajích dýk, který miluju (film i soundtrack)
  • @Krisa Jestli se teď na to budu muset po asi sté podívat (a zase budu zítra nevyspalá s kopou nevyžehleného prádla), tak je to kvůli tobě :evil:
  • @brbr @Krisa Takže to je jeden z těch výborných filmů, které akorát mají na čsfd debilní obsah filmu, takže člověku se pak na to nechce koukat? (Typu American beauty nebo Shawshank)
    A co mají všichni furt s teorií, že u žehlení se nedá na nic dívat? Já právě žehlení miluju, protože se pak nepřipadám tak nevyužitá (jako když se normálně dívám jen tak na film). A asi před rokem jsem u žehlení přešla i na filmy v originále a zvládám to úplně v pohodě ;-)
    @Lady Sansa Nó, zrovna k Americké kráse a Shawshanku bych to nepřirovnávala... Ale nevím, co je u toho napsáno na csfd, ale jestli tě baví čínské filmy s létáním, tak směle do toho.
    Tuhle scénu miluju (Ziyi Zhang je božská, hudba a tanec jsou nádherné):
  • Japonci dělají nejlepší soundtracky ze všech, já osobně nejradši Joa Hishaishiho (soundtracky ke všem Myiazakiho filmům) Dávám jeden na ukázku ;)

• @Krisa Já jsem nepřirovnávala ten film, ale to, jak je to blbě popsaný :-)
  • @Lady Sansa Musela jsem nejdřív mrknout na čsfd. Nečti to a podívej se. A pak nám můžeš napsat, jestli Modrý nebo Zelený :-)

Mi dělá žehlení takové problémy, že nic jiného nezvládám (natož se při něm dívat na Klan létajících dýk v originále :-D
  • @brbr Modrý nebo Zelený? To nějak souvisí s tím filmem? :?: :-)
  • @Lady Sansa Jo, podívej se a pochopíš.
    @Lady Sansa Jo ták :) (Já celý den smolím projekt a už nezvládám nic jiného)

@brbr Omlouvám se za tvé případné nevyspání, ale já si nemohla pomoci (MODRÝ!!!)
    Tygr a Drak je mnohem lepší než Klan Létajících dýk. Jinak teď o víkendu dávali jakousi americko-čínskou fantasy komedii, s Chanem, Lim a nějakým dalším komparzem, tak jsem na to ze zvědavosti kouknul a málem jsem šel skočit z okna, že někdo může vůbec vymyslet takovou volovinu. Jedinou dobrou postavu (ta mrcha s bičem, pokud jste na to někdo koukal) mi tam zabily, a zbytek byl jedno velké americké klišé.
  • Tygr a Drak stojí za prd :D Když už tak Hero (2002) to je jedinej film v žánru, co snese srovnání s Klanem létajících dýk.
    @Anvil :roll:
  • @Everett_Young =D Jo no, chápu, svět je plnej názorů.
    @Anvil Tohle jsem dělal pět let takže trochu vím jak by měli podobné boje vypadat, takže to co je předváděno v klanu létajících dýk je naprosto mimo. Tygr a Drak je co do zpracování asi nejvíce podobný tomu jak by to správně mělo vypadat. Až na to létání samozřejmě. Ostatně, právě po obřím úspěchu tohoto filmu s podobnými filmy najednou roztrhl pytel. Na závodech se pak v současnosti předvádí zhruba něco jako tohle:
  • @Everett_Young Tady vůbec nejde o nějaké mlácení rukama nohama kolem sebe ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.