Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
14243454748121

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Lady Sansa napsal(a):

@Branislav_Gepeto Já tak hrozně obdivuju lidi, kteří si dokážou zapamatovat hudbu z filmu. To mě se stalo snad jenom u Jak vycvičit drak, kde se mi soundtracky mimořádně líbily a hlavně jsem ten film viděla asi už stokrát (je to jeden z koukatelných filmů na bráchové destičce, jinak tam má takový parádičky jako Stalker, Pulp Fiction a Requiem for a dream, který jsou na mě moc depresivní :-))

Mne sa páči pesnička z Requiem for dream, ale hoci je pekná, depresívnosť sála už z tej pesničky, takže som usúdil, že ten film je na mňa moc - ja si väčšinou spríjemňujem chvíle komédiami alebo takými filmami ako Atlas Mrakov :D

K tým piesniam - nu, keď sa mi pesnička páči, tak si ju zapamätám. Okrem toho, mne, s akejsi divnej časti romantickej duše, sa film Penelopé páčil, videl som ho asi trikrát a hoci je to skôr zábavné vzhľadom na to, že hlavná postava mala byť tá škaredá, nejaký prasačí nos ju nezhnusil a je nevýslovne krásna. Takže to väčšinou sledujem kvôli nej a keď je smutná, tak je tak desne rozkošná. A tiež sa mi páčil ten koniec, ako prelomila tú kliatbu - že to nebol žiaden bozk z pravej lásky ani nič. Tam som prežíval filmovú eufóriu na tom konci, aj odhalenie kto je vlastne ten ich sluha a tak. Preto si to pamätám. Na druhú stranu, hoci sa mi Jak vycvičit draka páčil ako zaujímavý nápad, z neho si zase nepamätám soundtracky ja.

Ale väčšina pesničiek v mojom mobile sú zrejme Intrá zo seriálov, filmová hudba, soundtracky. A zopár pesničiek z WoWka, Mists of Pandaria som hral hlavne kvôli ten čínsko-japonskej hudbe, pri tom sa tak skvelo relaxuje.

A keď sme pri tom, zdá sa mi, že čínska a japonská staršia hudba (taký ten štýl ako WoW: Mists of Pandaria, že nie moderná) používa akýsi typ špecifických huslí so špecifickým zvukom. Počul som podobné tóny zahrať na husliach Lindsey Stirling a tá má myslím normálne, aj v Paradise tam to znie tak japonsky a myslím, že majú normálne, takže neviem či j to moje zdanie. Ak nie, nevie ktosi ako sa tie husle konkrétne volajú?
  • Jo tak Penelope jsem taky viděla (ale jenom kvůli Jamesovi McAvoyovi), ale nějak moc mě to nezasáhlo, protože tu herečku zase moc ráda nemám,
    Lady Sansa napsal(a):

Jo tak Penelope jsem taky viděla (ale jenom kvůli Jamesovi McAvoyovi), ale nějak moc mě to nezasáhlo, protože tu herečku zase moc ráda nemám,

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
    čo ju nemáš?
  • Nemám ji ráda a jsem na to pyšná :-D
  • Skoro každá rocková skupina má aj nejakú tú baladickú pesničku :)
    Jedna z mojich obľúbených od Rise Against
  • Disko/pop hity 80. a 90. let. V průběhu předešlých čtyř hodin jsem byla nucena vyslechnout snad všechny česko-slovenské odrhovačky mého (před-)dětství a když už se zdálo, že to mám za sebou, zazněly první tóny Celine Dion. 8-O
    Zatracené tenké zdi, malý byt a maminčin vkus! Myslím, že umřu... :-o
  • @MissUtahraptor Dobře, takže dneska hrajeme na přání :D
  • @MissUtahraptor Našel jsem ještě větší peklo, tohle si fakt pusť :D :D já z toho spadl smíchy ze židle.Špičky českého šoubyznysu.
  • @Anvil Tenror!!! 8-O
    Ráda bych věřila, že byli všichni ožralí, když to tvořili, ale obávám se, že tomu tak nebylo... :anxious:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Do pr...kený ohrady! Jediný, kdo v tom videu nevypadá jako debil je Nekonečný :-k
  • @Montezuma3 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
    Lady Sansa napsal(a):

Nemám ji ráda a jsem na to pyšná :-D

:D Hanba ti
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Kdo tady mluvil o peklu?
  • @Krisa Vyhrála jsi... =D
    @Anvil A to jsem ještě nevytáhla všechny trumfy :( :D
  • @Krisa A tak to já taky ne, ale některý videa sem dobrovolně a střízliv vyvěšovat nebudu :D
    @Anvil A ta videa mě začla dost silně zajímat :D
  • upraveno 13. dubna 2013
    @Krisa Ehh, dobře, ale jen jedno na ukázku...

Edit: už lituješ? :dance:
    @Anvil Ani za mák - já jsem vycvičená na jinší kalibr ;)
    @Anvil Tohle je parádní song. Na to jsme jeden čas mrtě pařili. To jsem teda čekal, že vytasíš něco drsnějšího :D
  • @Montezuma3 Ok, začínám chápat, že tak zkažený uživatel internetu, jako Krisa nejsem, ale učiním poslední pokus
  • @Krisa Jo ještě tenhle týpek je drsnej...

Asi takhle drsnej
    image
    @Anvil Tý jo, toho Prince Charminga neznám, ukládám do svého playlistu - to je Glumův brácha?
    upraveno 13. dubna 2013
    Anvil napsal(a):

@Krisa Jo ještě tenhle týpek je drsnej...

To gesto co ukazuje v 0:50 něco znamená nebo to jen okoukal od alt-J ?
    Mno a když už jsme tu zpropagovali tu Birdy a někdy v minulosti jsem zde prezentoval The Naked And Famous. Tak si můžeme dát hudební duel:

Youg Blood

vs

Youg Blood

• The Naked And Famous, cover verze většinou moc nemusím a tato ufňukaná od Birdy mě v tom opět utvrdila, ať se vykašle na covery raději dělá vlastní muziku :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Prostě mistr.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.