Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
K tým piesniam - nu, keď sa mi pesnička páči, tak si ju zapamätám. Okrem toho, mne, s akejsi divnej časti romantickej duše, sa film Penelopé páčil, videl som ho asi trikrát a hoci je to skôr zábavné vzhľadom na to, že hlavná postava mala byť tá škaredá, nejaký prasačí nos ju nezhnusil a je nevýslovne krásna. Takže to väčšinou sledujem kvôli nej a keď je smutná, tak je tak desne rozkošná. A tiež sa mi páčil ten koniec, ako prelomila tú kliatbu - že to nebol žiaden bozk z pravej lásky ani nič. Tam som prežíval filmovú eufóriu na tom konci, aj odhalenie kto je vlastne ten ich sluha a tak. Preto si to pamätám. Na druhú stranu, hoci sa mi Jak vycvičit draka páčil ako zaujímavý nápad, z neho si zase nepamätám soundtracky ja.
Ale väčšina pesničiek v mojom mobile sú zrejme Intrá zo seriálov, filmová hudba, soundtracky. A zopár pesničiek z WoWka, Mists of Pandaria som hral hlavne kvôli ten čínsko-japonskej hudbe, pri tom sa tak skvelo relaxuje.
A keď sme pri tom, zdá sa mi, že čínska a japonská staršia hudba (taký ten štýl ako WoW: Mists of Pandaria, že nie moderná) používa akýsi typ špecifických huslí so špecifickým zvukom. Počul som podobné tóny zahrať na husliach Lindsey Stirling a tá má myslím normálne, aj v Paradise tam to znie tak japonsky a myslím, že majú normálne, takže neviem či j to moje zdanie. Ak nie, nevie ktosi ako sa tie husle konkrétne volajú?
čo ju nemáš?
Jedna z mojich obľúbených od Rise Against
Zatracené tenké zdi, malý byt a maminčin vkus! Myslím, že umřu... :-o
nror!!! 8-ORáda bych věřila, že byli všichni ožralí, když to tvořili, ale obávám se, že tomu tak nebylo... :anxious:
Edit: už lituješ? :dance:
Asi takhle drsnej
Youg Blood
vsYoug Blood