Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
14344464849121

Komentáře

• @Krisa To nevím, kdo to je, mě to přijde jako nádherná studie svalové atrofie a paradentosy.
    @Montezuma3 To gesto neznám, tohle ani alt-J není úplně můj šálek...čehokoli.
  • Vytvářím pro bráchu k narozeninám velkou sbírku jazzové hudby a už mi nějak docházejí nápady, tak jestli prosím někdo neznáte nějakou pěknou chytlavou a nejlépe svižnější písničku (nemusíte se bát dávat i ty profláklé, protože já jich mám asi deset a už vůbec nevím, protože já mám jazz sice ráda, ale od dob mého jazzového baletu už uběhl nějaký ten pátek, takže já už se v tom vůbec neorientuji :-)) Děkuji moc
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Road Jack =D
  • Tak to zrovna už mám, ta byla hned první, ale děkuji ;-)
  • Nejsem žádný odborník, ale tady jsou pěkné kousky
    Lady Sansa napsal(a):

Tak to zrovna už mám, ta byla hned první, ale děkuji ;-)

Veď to je mi jasné. Keď sa povie Jazz, prvé čo ma napadne je Road Jack. Skoro ako symbol jazzu. Teda aspoň u mňa.
  • Aha, to je zase ten můj cit pro to všechno rychle a pohotově pochopit :-)
    Lady Sansa napsal(a):

Aha, to je zase ten můj cit pro to všechno rychle a pohotově pochopit :-)

Neboj to môj humor je niekedy taký osobný a nevtipný, že ostatní to berú vážne :)
  • Zkrátka dokonalá kombinace :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 14. dubna 2013
    @Lady Sansa Co třeba Jamie Cullum? (A letos má být i na Colours - bohužel v blbém termínu :( )

edit: Už ani neumím napsat normálně Jamie - zpropadení Lannisterové.
    Další důkaz, že lidstvo jde do kopru (po 2000 se to nějak zvrhlo) :D Ten vousáč má boží hlubokej hlas.
  • Ach, jak my degenerujeme. Ani nechci pomýšlet, co bude dál... :-)
    @Krisa Predvčerom so to počúval :D Tiež som sa pozastavil, že ten vľavo dole má taký zvláštny hlas. :D Taký hudobnonástrojový...
    Aj tá ženština má zaujímavý hlas. Ale akosi ju skoro nikde nenechajú dlhšie spievať.
    Pozri si od nich aj Gangnam Style - ten moc nemusím, ale oni ho spravili zaujímavo.
  • Co se v roce 2000 zvrhlo? Sakra.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Znáte tu někdo Root? :twisted: :evil: :satan:
  • Dosť depresívny klip s WTF koncom.
  • upraveno 19. dubna 2013
    @Krisa To je skvělý!! :) Vůbec jsou nějací dobří, jak tak poslouchám jejich další covery :) (Somebody that i used to know...moje oblíbená a oni jí udělali moc pěkně :))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :D ten konec. "Vopa call me maybe"
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...

Dnes projíždím postupně většinu jejich alb.
  • @Nevada kolik jich vlastně mají? Znám jen Only By The Night, které se mi líbí velmi a to novější, které se mi nelíbí skoro vůbec, doporučila bys některé z těch starších?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já doteď znala taky jen Only By The Night. Až včera jsem si sehnala zbytek :) Na první poslech se mi líbilo i Because Of The Times. Ale By The Night je asi vážně nejlepší.
  • upraveno 24. dubna 2013
    Tahle skupina spáchala ten úžasný soundtrack k Samurai Champloo
  • Tak co chystá se někdo na Rock for People? http://rockforpeople.cz/program/interpreti/
    @Kachítos Jestli nebudu na soustředění/na pracáku/vdaná pro prachy/zasebevražděná (všechno jsou to dost reálný možnosti), tak možná zajdu - mám to za barákem (asi 5-10 minut na kole), tak by to byl hřích :D
    Jsem zvědavá, jak to letos vyjde, loni byla přímo bouřlivá atmosféra :twisted:
  • o já naštěstí minule nebyla. Ale pokaždé je to extrém buď vedro k padnutí nebo déšť a bláto nic mezi, ale zase nějaké to dobrodrůžo ;-)
    @Kachítos Loni to bylo super :D. Já viděla všechno důležité (teda Dreadzony jsem už nezvládla, páč je posunuli na strašně pozdě asi na 2-3 ráno a já druhý den v 8 jela na soustředění), spálila se, zmokla, zbahnila se a když vypli elektriku, tak se sešla strašná banda lidí v hangáru a zpívali jsme si sami, bylo to fajn :)
  • upraveno 25. dubna 2013
    Burn, baby burn... :onfire:

• no jo fesťáky. já letos chci hrozně na 30STM už dvakrát mi to uteklo tak si je nemůžu nehcat ujít ale v mém okolí není nikdo kdo by je poslouchal nebo vůbec tenhle styl to je buď Techno, Metal nebo disco :roll: ale nikdo neposlouchá normální muziku 8-)
    @Kachítos No jo, na to mám jako Hradečák výhodu - dost pravděpodobně tam někoho známého potkám (i když dosud jsem tam chodila s kamarády nebo bratrem - kvůli kterému jsem šla loni), ale dost často se tam stejně potloukám sama (třeba když jsem měla ani ne týden ruku v sádře a po chvíli jsem zbaběle prchala z kotle na Prodigy :D ).
    Letos ještě nevím, jestli půjdu, ale lákají mě Queens of the Stone Age, Amanda Palmer a Gogol Bordello jsou vždycky výborní, tak se tě případně budu moci ujmout :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.