Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
15354565859121

Komentáře

• @Dreamer nemyslím. Skladatelsky zvládnuté je v jedničce více třeba Kill them All; ve dvojce Lord of Light a Rains of Castamere; ve trojce Lannisters always pays their debs, It's Always Summer Under the Sea a The Bear and Fairy maid (seriálová, ne OST)
  • Vybírám samozřejmě podle toho, co se líbí mě ;-) ostatní motivy mi přišly v seriálu téměř nevyužity a z mého pohledu ze soundtracku nejvíce vyčnívá linie Dany, ty ostatní mi tak nějak splývají dohromady.
  • RW a útok na KL ti připadá nevyužit? :D
  • Upřímně ten poslední Danny motiv z konce S3 je totální neiventivní vykrádačka.
  • Tom napsal(a):

Upřímně ten poslední Danny motiv z konce S3 je totální neiventivní vykrádačka.

z čeho vykrádačka?
  • Hlavně písní Ethernal Bliss, a Ramaya
  • @Tom Mě se nejvíc líbí z konce první série kdy Mormont mluví o pochodu Hlídky na sever.
  • To je mi celkem fuk čeho je to vykrádačka, ale na mě to funguje dokonale :D ne během Černovody jsem si všimla tak maximálně bubnů a Bronova hospodského vystoupení, ale ostatní hudební motivy se mi nelíbí ani z poloviny tolik jako nádherně klišoidní patetická Danyina znělka :)

• Moje nejoblíbenější část filmu, krásně zasněná a melancholická, tenhle kousek bych dokázala sledovat pořád dokola.

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Na poprvé mi to přišlo příšerné (miluju originální verzi), ale teď jsem to sjela tak přibližně 300x, přijde mi to skvělé a nadávám, že Smash zrušili. Hlavně vůbec nechápu, jak JJ dokáže zazpívat to "why".

• @Krisa Ne že bych to jako znala, ale je to fakt dobrý :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. června 2013
    @Krisa Co je to za lidi?
    BTW jsi mě donutila si pustit originál. Jako že je o mně známo, že miluju Queeny, tak Under Pressure je pro mě eště jedna asi ze tří těch eště nejvíc nejoblíbenějších

upraveno 16. června 2013
    @flanker.27 To je ze seriálu Smash ("normální" herci + muzikáloví herci).
    @Krisa Aha. To sem neviděl... :)
    @flanker.27 To mě nepřekvapuje... :)
    @Krisa Já a seriály. Vikingové se mi tu válí dva měsíce a furt ani ťuk...
    Omlouvá mne, že jsem psal povídku.
  • @flanker.27 Co teprve já a seriály!
    "Vidělas poslední díl Doktora?"
    "Ne"
    "A koukala ses vůbec na tuhle sérii?"
    "Ne"
    "Ty se nedíváš na Doktora?"
    "Ne"
    "A znáš to vůbec?"
    "Ne"

Místo Doktora si můžete libovolně doplnit 99 ze 100 seriálů :-D
  • @Lady_Seans Tak ono je snazší koukat na nový seriál. než naskakovat do rozjetýho vlaku.
    (Já, jakmile se koukám na seriál v kuse, tak mě po nějaké době přestane bavit.Vyjímka byl The walking dead )
  • upraveno 16. června 2013
    Noví Black Sabbath :-) Navázali s Ozzym tam, kde skončili před desetiletími. Vyzrálá směs klasiky s profesionalitou. Ta směs úplně nových archaických rifů...vytáhli se, dědci :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 16. června 2013
    @Černá_Alison :twisted: :oops: :applause:

jen mi nejdou pustit, musím je pouštět přímo z youtube
  • @Everett_Young
    Mi jdou pustit přímo :-?

Líbí se mi ten podobný zpožděný tahací efekt jako v Paranoid a obsahově to zase navazuje na War pigs - Co měli Sabbati i Ozzy po celá leta samostatné tvorby společného byl antimilitarismus :-) Hezká roztomilá ťafka současným militaristickým trendům amíků :-D Byly tam i záblesky amerického humanitárního bombardování, něco z Vietnamu, něco z Iráku a jeden z těch výbuchů podle mé paměti byla Hirošima. a k tomu to přísahání na bibli a složenou americkou vlajku :-)) Porota mi zase připomněla 12 rozhněvaných mužů.... I ten videoklip je po všech stránkách profi a promakaný.
  • @Černá_Alison Upřímně, takovýhle rozbor bych nedal, Black Sabbath už je přeci jenom většinově starší tvorba a o generaci mimo mě. Některé písničky se mi od nich líbí, stejně tak od Ozzyho, ale můj vkus zahrnuje spíše tvrdší Folk Metal nebo Death Metal.

A když už jsme u toho metalu, tak tady je něco pro všechny fanynky Lokiho:
  • Tak Sabbati jsou generace poslouchána mými rodiči a ne moje :-) Respektive Iommi i Ozzy jsou 48 ročník, že. Ale od dětství pro ně mám slabost a tohle nové album je vynikající celé.

No Amon Amarth předvedli teď úžasný koncert :-) (i když oni vlastně mají koncerty prakticky vždy špičkové:-) )
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 16. června 2013
    @Černá_Alison Ty znáš Amon Amarth? 8-O
  • A to si myslíš co? Že znám Evu a Vaška - das weise orchidei? :-p
    Skandinávskou metalovou scénu mám obzvlášť ráda:-) Zatímco loni jsem si užila hlavně švédské kapely, tak letos se obzvláště těším na finské Waltari, protože Kërtsy - to je zkrátka šílený Joker z Batmana a na koncertech je bezprostřední a vždy vynikající. Naposled jsem ho viděla v Buchlovicích a už mi chybí :-)
  • @Černá_Alison No super, už jsem začínal myslet že tu nikdo metal neposlouchá (snad kromě jednoho fanouška Helloweenu). Já mám ještě rád Arch Enemy, Sabaton, Týr, Ensiferum a spoustu dalších.
  • Arch enemy se mi líbí až na pauzy mezi skladbama, kdy je Angela nesnesitelná, protože hovoří jak dlaždič. Na druhém koncertě, co jsem ji viděla byla lepší, ale jen proto, že míň žvanila a více zpívala:-) Hlas má abnormální a kvalitní a celé ty koncerty uřve naplno. Sabatony mám taky ráda a ty jsme viděla loni i letos - koncerty mají holt špičkové :-)
    Můj v současnosti nejoblíbenější skandinávský objev jsou Lake of tears, kteří hrají něco mezi metalem a jižanským rockem. k tomu se přiznávají už třeba jen skladbou "House of setting sun", což je důstojný pár k "House of rising sun" :-) Tu si s chutí vždycky střihneme v autě s manželem naplno a to je nářez :-) (Rozdíl je v tom, že on je zpěvák a já ne :-p)

Obě jsou smutné a v obou je silná naléhavost, které strhává s sebou:-)
  • Everett_Young napsal(a):

@Černá_Alison No super, už jsem začínal myslet že tu nikdo metal neposlouchá (snad kromě jednoho fanouška Helloweenu). Já mám ještě rád Arch Enemy, Sabaton, Týr, Ensiferum a spoustu dalších.

? Já jsem poslouchal Rammstein když ty jsi ještě tahal kačera :D
    Rammstein je metal? :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.