Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Moje nejoblíbenější část filmu, krásně zasněná a melancholická, tenhle kousek bych dokázala sledovat pořád dokola.
BTW jsi mě donutila si pustit originál. Jako že je o mně známo, že miluju Queeny, tak Under Pressure je pro mě eště jedna asi ze tří těch eště nejvíc nejoblíbenějších
Omlouvá mne, že jsem psal povídku.
"Vidělas poslední díl Doktora?"
"Ne"
"A koukala ses vůbec na tuhle sérii?"
"Ne"
"Ty se nedíváš na Doktora?"
"Ne"
"A znáš to vůbec?"
"Ne"
Místo Doktora si můžete libovolně doplnit 99 ze 100 seriálů :-D
(Já, jakmile se koukám na seriál v kuse, tak mě po nějaké době přestane bavit.Vyjímka byl The walking dead )
jen mi nejdou pustit, musím je pouštět přímo z youtube
Mi jdou pustit přímo :-?
Líbí se mi ten podobný zpožděný tahací efekt jako v Paranoid a obsahově to zase navazuje na War pigs - Co měli Sabbati i Ozzy po celá leta samostatné tvorby společného byl antimilitarismus :-) Hezká roztomilá ťafka současným militaristickým trendům amíků :-D Byly tam i záblesky amerického humanitárního bombardování, něco z Vietnamu, něco z Iráku a jeden z těch výbuchů podle mé paměti byla Hirošima. a k tomu to přísahání na bibli a složenou americkou vlajku :-)) Porota mi zase připomněla 12 rozhněvaných mužů.... I ten videoklip je po všech stránkách profi a promakaný.
A když už jsme u toho metalu, tak tady je něco pro všechny fanynky Lokiho:
No Amon Amarth předvedli teď úžasný koncert :-) (i když oni vlastně mají koncerty prakticky vždy špičkové:-) )
Skandinávskou metalovou scénu mám obzvlášť ráda:-) Zatímco loni jsem si užila hlavně švédské kapely, tak letos se obzvláště těším na finské Waltari, protože Kërtsy - to je zkrátka šílený Joker z Batmana a na koncertech je bezprostřední a vždy vynikající. Naposled jsem ho viděla v Buchlovicích a už mi chybí :-)
Můj v současnosti nejoblíbenější skandinávský objev jsou Lake of tears, kteří hrají něco mezi metalem a jižanským rockem. k tomu se přiznávají už třeba jen skladbou "House of setting sun", což je důstojný pár k "House of rising sun" :-) Tu si s chutí vždycky střihneme v autě s manželem naplno a to je nářez :-) (Rozdíl je v tom, že on je zpěvák a já ne :-p)
Obě jsou smutné a v obou je silná naléhavost, které strhává s sebou:-)