Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
16263656768121

Komentáře

• Velmi upřímná písnička :-)

• And I wanna fight
    But I can't contend
    I guess that's love
    I can't pretend...
  • @Tom :applause:
    P.S. Tom Odell bude v listopadu v Lucerně. :-)
  • @sveva see ya there :D
  • @Tom :-D Jěště nevím jistě, jestli půjdu...
    Jeho nový album mě zas tak úplně nenadchlo. Zkrátka je to na mě trošku moc uvzdychaný. =D Ale z toho kluk určitě vyroste. :-)
    Zatím to vidím tak 50 na 50.
    Momentálně mám nejradši:
  • Zbožňujem tento track. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Arutha And so do I :) +1
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Dominika Myslivcová- Jako já (Kara- Step) - Tak mě napadá, že by si mohla s Niki Tučkovou střihnout nějaký anglicko-český duet. Výsledek by se pak mohl používat jako lehké projímadlo.
  • @Montezuma3 Náhodou Nicki je velmi vzdělaná žena. I politice rozumí! :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter

• Na celých 239 vteřin odpouštím Ivy její prohřešek proti lidské přirozenosti, protože zpívá opravdu nádherně :-)
  • Chcel by som sa spýtať jednu vec, keďže sa do hudby moc nevyznám. Objavil som jedného speváka, Brother Dege, žáner ktorý spieva sa volá Psyouthern ale nejak neviem nájsť žiadnych iných spevákov alebo kapely ktoré by tento žáner spievali. Nevedeli by ste nejaké poradiť?
  • upraveno 22. srpna 2013
    hmmm celkom dobré :D taký pohodičkový southern rock. Hľadal si cez google? lebo aj mne po zadaní "psyuthern bands" upravilo google na "southern bands" a začali mi tam vyskakovať rôzne južanské kapely :D
  • @Jaqen Nehľadal som cez gúgol, len som si spomenul že kamarát niečo podobné zdielal na FB :D
  • @Arutha Když zavřu oči, tak to jde. Ale když je otevřu, tak co to tam ta ženská jako dělá? :-)
  • Seans napsal(a):

Když zavřu oči, tak to jde. Ale když je otevřu, tak co to tam ta ženská jako dělá? :-)

umění nebo něco takového?

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Teda jak jinak Lindsey žeru (lowískuju) tak tohle se moc nepovedlo.
  • @Thorar Kdo jsi, náctiletá růžová holko a co jsi udělala s Thorarem? Lowískuju! :-D
    @Seans ale jako úplně mocinky!! Lindsey *MUCK* *LOVE*
    :-D
  • Tak to já zase Lindsey iracionálně a zarputile hejtuju :twisted: Jo a nedá se to poslouchat ani když zavřu oči...
  • @Thorar Muck se píše s Q, neznalče ;-)
    @Seans Já už se lekl že napíšeš s F :-D to víš, vlezl jsem na facebook, mám dvě náctileté neteře, člověk pochytí strašné věci :-D Ale až budu mít krizi středního věku, budou se tyto zkušenosti hodit :twisted:
  • @Thorar Proč s F? To jsem nějak nepochopila, ale jinak, mě můžeš důvěřovat, já mám taky fejzbuk a náctiletá jsem byla ještě velmi nedávno. A té narážky o krizi středního věku jsem si nevšimla :-D
    @Seans Tak schválně.... MUCK.... co by s tím asi udělalo F :-D máš hlavolam před spaním :-)
    Ono je hrozný že já byl náctiletý taky nedávno, a najednou to je fuč. Nenávratně a strašně rychle. Ha, už přichází ta krize, nasadím conversy, tričko s justinem, rovnej kšilt, pohodim svou milimetrovou kšticí a jdu lovit teenky :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.