Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
16566687071121

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. září 2013
    Toto je má top skupina posledních několika týdnů

Lorde

• @Montezuma3 ajeje, jaká okaňa :P :-)
    @Alef_peAlef jj, ty klipy jsou doslova hypnotické. Hlavně ten druhý. Ještě že nezpívá "Jsi divočák." To už bych tu jinak běhal po bytě a chrochtal. :D
  • @Montezuma3 ono bohatě postačí, když budeš zírat na to video a opakovat si tuhle formulku v duchu :D je to fakt mrazivě hypnotizující kombinace obrazu, hudby a textu :other:
  • zdravim, chtěl bych se zeptat na tip ... před pár měsíci jsem parkrát slyšel jednu písničku v radiu Relax, bohužel ani jednou nebylo řečeno jmeno a i když sem se hodně snažil, nepodařilo se mi teměř porozumět textu podle ktereho si to obvykle vyhledám. Projel jsem teměř všechny "best of 2013" na YT, jelikož mi připadala poměrně nová ale nic jsem nenašel a nevylučuju, že by mohla být i starší. Nečekám, že by mi tady někdo řekl název, nicmeně možná někdo neco napadne.
    Stylově je to takový odlehčený popík, dost to připomíná něco mezi Adele a Lanou del Rey jak rytmicky tak barvou hlasu, aj, ženský hlas, jediná dvě slova která jsem pochytil byla story a baby (rolling in the deep to opravdu není), čast songu-hlavně refren je zpíván jakoby z mobilu nebo vysílačky. Rytmus refrenu potažmo celé písně je cca: tu ty tydydy, tydy ty tydydy, tydy ty tydy, tuty-dydydy (chápu, tohle moc nepomohlo :-D :-D ) víc nemam ... kdyby někdo alespon vzdáleně tušil, sem s tím
  • Nějaká další nápověda by nebyla? :D
  • @Marek hmm ..francuzsky to nebolo, či.. ? :-k
    a štýlovo to bolo jaké ? ´´60 - 70 -/´80 roky, alebo súčasnoť ?
    Fr. by bolo lahké zistiť, ale tíchto 1000a1 anglicjkích rádiovek.. :roll:
  • @Marek Toto už je trochu staršie, ale nemohlo by byť?
  • @Arutha nj, taky mi vyšla len táto songa ;:), a tu je lyrics : metrolyrics.com/love-story-lyrics-taylor-swift.html#
  • @Arutha ee bohužel, ale alespon dik za pokus :-)
  • @Marek Tak už mi došli nápady. :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Marek =D
  • .. njn, Sandra & Michael Cretu ..
    inak, mám rád (jako aj u hierPc), ked je to celé aj s nejakým dobrým, dramatickým,/romantickým príbehom, historiou kolem, napr. čo to tam čachrovali a postvárali s tým barákom na Ibize 8-O :roll: ted sa michel súdi so spain municipal,/county súdom o cca 30 mil € za tú vilu ;D (ale mal by to dať na najvyšší, alebo rovno do štrasburgu, to má istú výhru :p)
    ..alebo, mal príst hned vtedy, 88-/90, na začiatku (divokích) ´´90, si dať neco postaviť do československa, tu u nás by si to mohol plácnuť rovno aj na námestí, alebo letištnej ploche, a pod. a vpohode by mu to prešlo (jako aj mnohím dalším, v podobních prípadoch) :twisted: :king: =D )
    mmch., velice pripomínajú, aj tvorbou, mylene Farmer, & L.Boutonnat :p
  • tu ty tydydy, tydy ty tydydy, tydy ty tydy, tuty-dydydy
    Je mi tu úplně jasný :dance: :dance: :dance: =D
    =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja som videl obrázok s Ellene DeGeneres
    ,,The Fox sú z Nórska. Neviem toho veľa o Nórsku, ale treba spomenúť, že je tam marihuana legalizovaná."
    @Branislav_Gepeto Jop, vznikla na to spousta obrázků - tyhle 2 jsou moje nejoblíbenější :D
    image
    image
  • upraveno 10. října 2013
    @Krisa Já tu písničku od včerejška slyšela asi už milionkrát a momentálně v hlavě nemám místo na nic jiného "Dog goes woof, cat goes meow, bird goes tweet..."
    =D Ten druhý som ešte nevidel
    @Dreamer V tom případě doporučuji Equilibristic Brides od Hentai Corporation - nic jiného ti v hlavě už nezůstane...nikdy! (Klikat na vlastní nebezpečí - je to fakt úchylárna nesmírná, ale viděla jsem to už spoustukrát a pokaždé se u toho tlemím nahlas =D )
    Práve som si pustil asi polovicu tej pesničky... 8-O To je akože myslené vážne. Tí dvaja pri spievaní vyzerajú divne, ako sa pozerajú do boku... Tak desne kúl. Plus môj pud sebazáchovy by mi nikdy nedovolil čosi také spievať... A ani sa to nerýmuje. Vážne... Radšej by so bral Ódu na podivnou hrudku, jenž jsem si dnes ráno našel v podpaží zo SSPG
    Já víc co lišky říkají
  • @Montezuma3 jj, poznám, ..znepokojující režisér (hm..meno :/ :anxious:
  • @Branislav_Gepeto ..v podpaží je nič, počkaj až sa ti začnú robiť grče,gučky na hrdle (vždy cca na jar - ale vždy prejdú (jako prišli, tak odišli :-)
    @Alef_peAlef strýček Lars
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.