FanCity (Festival fantazie Speciál v Praze)

upraveno 17. října 2011 v Komunita
Kto sa chystá? Nedáme nejaké IceFire stretko pri nápoji podľa chuti? Poprípade zahrali stolovku.. whatever :)

Komentáře

• upraveno 21. října 2011
    kdy a kde to je?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. října 2011
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. října 2011
    Nechcete mě vidět, a já vás taky ne. Byl bych z vás zklamaný a vy ze mě ještě víc.
  • upraveno 22. října 2011
    Nebuď tragéd :)
    Ja bych do toho sel. Kdy?
    Takže, ja tam plánujem zájsť v piatok 28.10., večer o 20:00 by tam mala byť súťaž kostýmov, tak sa chcem ísť pozrieť. A predtým ešte poprechádzať Gamefest na prízemí. Na ktorú Ti to v piatok vyhovuje ?

Btw, pripomínam, že budúci týždeň v piatok je sviatok. Teda voľný deň.
    hmm, koukam, že maj i nějakej GoT program - ale já na to conový dění moc nejsem...
    Ja tiež nie. Vôbec neplánujem prechádzať tie prednášky, čo tam sú, tých mám dosť v škole :D.. síce ani na tie nechodím :P. Na prízemí je avšak Gamefest, teda rôzne spoločnosti tam predvádzajú stolovky, karetky, hry na pc, či konzoly. Ja osobne chcem akurát poprechádzať tie butiky s hrami. Určite tam bude aj priestor zahrať AGoT BG.
    Zapper: Co se setkat kolem 18h?
  • upraveno 23. října 2011
    Štípni mě! Beseda s Kocourem v Praze

Představitel Kocoura, britský herec a tanečník Danny John-Jules, navštíví 28. října 2011 pražský festival FanCity. Od 14 hodin započne půlhodinová přednáška o nejhezčím hochovi na lodi, která se záhy zvrhne v tlumočenou besedu, během níž bude Danny zhruba do 16 hodin zodpovídat Vaše šibalské dotazy.

Jdu tam :-D

aha
    dodatek:Místenka na Dannyho John-Julese stojí 650 Kč. Rezervace předem není možná. Jednoduše dorazíte na FanCity (Novodvorská 1013/151, Praha 4; mapa zde) a o místenku požádáte na recepci. Kapacita činí 120 míst. Zároveň získáte zdarma vstupenku na daný den festivalu (program zde).
    jo, taky jsem koukala, že letos tam bude hodně dobrých hostů... Kocour, uá:-)) Tory, dost dobrý a i Bra'tac... ovšem ty prachy fakt nemám:-(
    Aqwarty: To by šlo :).
    kolik je vstup na den?
    jupí cca 15 min od baráku...nádhera... :-)
  • upraveno 26. října 2011
    Vau, taky to mám kousek, škoda že jsem zrovna tenhle víkend mimo Prahu:(
  • upraveno 28. října 2011
    Zapper: Kde se sejdeme?
  • upraveno 28. října 2011
    Takže stretávame sa o 17:00 na Václavaku pod Sochou. Respektíve o 18:00 pred vstupom. Kto sa chce pridať, tak smelo do toho. Minimálne tam budem ja a Aqwarty. Kontakt (Aqwarty): 773 510 023.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.