Ice & Fire a spoilerová politika

upraveno 25. října 2012 v Webové záležitosti
V diskuzích označených [Spoiler] lze volně diskutovat o Tanci s draky. Ve všech ostatních diskuzích je zákaz spoilerovat. Jediný přijatelný způsob je při použití SPOILER tlačítka. Přesto nelze zaručit úplnou a neustálou ochranu, takže je to na vlastní nebezpečí.

Pro čistě seriálové fanoušky jsou bezpečná naopak jen témata týkající se seriálu, kde je nutné využívat tlačítko SPOILER. Zbytek obsahu je vysoce nebezpečný.
...

Číst celý článek zde
2

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. července 2012
    Lidé, měl jsem vás rád. Čtěte :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Takže typické - odpovídá na něco úplně jiného nebo demagogicky překrucuje. Že já to vůbec zkoušela...
  • upraveno 24. července 2012
    Platí 1000x omílané - don´t feed the troll. Dva (možná tři) jedinci se s ní budou bavit asi pořád, ale my ostatní budeme mít klid. Zkuste na to všichni myslet.
    Já jsem v půlce Tance, ale teď nemám moc čas. Dala bych to do konce prázdnin, a pak klidně, ať se nečerní.
    Ale samozřejmě nějakou válku proti tomu nepovedu. Asi se spíš na nějakou dobu odmlčím, než to dočtu :D.
    Khadgar: My ostatní si zazpíváme polární noc má zvláštní moc co? :) S tichou většinou co jsi se ujal reprezentovat jdi do háje.

Pro ostatní. Už mě fakt unavuje to věčný dokazování si kdo je víc a kdo s kym je kamarád. Já nehodlám mít proti nikomu nic, ale bojim se, že je to tu čimdál těžší. Jako by každej potřeboval dokazovat svojí pozici. Už se může, eště nemůže, dočet sem, nečet sem... Je to fakt tak důkležitá věc pro něčí život se z toho pořád musí dělat politika? Nemůžou jedni už to sakra dočíst místo zbytečnýho komandování a druzí míň jedit?

Bejvalo to sakra svobodný a sakra příjemný fórum. Ale jako jeden z těch, co jsou na něm skoro od začátku vám řikám, že jestli se tu bude řešit ten s tim proti tý s tou, tak to ztratí veškerej smysl svobodný výměny názorů. Howgh.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    flanker.27: Nehledej v tom něco, co v tom (doufám) není.
    nemám problém so spoiler politikou, nevadí mi stlačiť tlačítko. vadia mi osobné útoky. veľmi mi vadia spoilery. kazia zážitok. každá zachránená duša dobrá.

flanker: no dúfam, že o žiadnu politiku nejde, to by bolo dosť bizardne.
    No co vím, tak se vždy na fóru našli lidi, kteří se nemuseli a šili do sebe. Víme o tom svoje, že flankere?:-)) Myslím, že se o žádnou politiku nejedná...doufám...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No toto, v senátu to vře.
    Já myslím, že se po reformě spoilerového zákona stejně až tak moc o Tanci mluvit nebude.
    Nebo tedy alespoň já moc nebudu. Tanec mám dočtený už měsíc a dosud jsem se do žádné označené diskuze nezapojil. Ono ani není o čem. Páč v celém Tanci se událo velké kulové.

Já jsem se spíše těšil na restart Bodovací soutěže spolu s novými postavami. A prázdniny by byly na takovéto připisování bodíků a psaní o svým sympatií k jednotlivým charakterům, ten nejlepší čas. Ale to se samozřejmě nedá aplikovat přes cenzuru.
    Montezuma3 napsal(a):

... A prázdniny by byly na takovéto připisování bodíků a psaní o svým sympatií k jednotlivým charakterům, ten nejlepší čas. ...

Prázdniny? Ideální? Já se skoro děsím odjet mimo dosah internetového připojení, aby se soutěž nerozjela beze mne. U některých postav by mě docela mrzela ztráta možnosti bodově vyjádřit své sympatie. Obzvlášť pokud to bude doopravdy "odznova" úplně se všemi. :D
  • upraveno 25. července 2012
    Mi spoilery nevadí, jenom mě naštve, když ho odčerním a tam nějaká nesouvisející blbost.

Co se týká bodovačky, tak bych ji dala od začátku, ale jen s postavami, co se objeví aspoň ve dvou kapitolách :-)
    Pokud můžu připojit svůj skromný názor...
    Pro diskuzi k Tanci máme dvě vlákna, kde se můžeme vyřádit (a stejně už se tam diskuze většinou točí kolem toho samého), v ostatních vláknech mi nevadí klikat na tlačítko "spoiler", zabere to asi dvě vteřiny, stejně jako potom samotné odkrytí spoileru. Horší je pro mě někdy uhlídat se v seriálových diskuzích, občas zapomínám začerňovat třeba jen náznaky spoilerů, ale to je čistě můj problém.

Chápu, že někdo Tanec ještě nemá přečtený, ať už z jakéhokoliv důvodu. Nemá cenu se tady osočovat a napadat, dokazovat si tady kdo je lepší/vzdělanější/sečtělejší... Tohle fórum sleduju už delší dobu (i když aktivně se zapojuju jen pár měsíců), a přijde mi, že za poslední dobu se to tady moc vyhrotilo. Člověk aby se pomalu bál něco napsat. Toť můj pocit.

Pokud jde o Bodovací soutěž, přimlouvám se za hlasování odznova, a se všemi postavami (až to bude možné). :-)
    upraveno 25. července 2012
    Chmur napsal(a):

No co vím, tak se vždy na fóru našli lidi, kteří se nemuseli a šili do sebe. Víme o tom svoje, že flankere?:-)) Myslím, že se o žádnou politiku nejedná...doufám...

Ne já rozhodně nemiluju každýho, ale byli jsme snad natolik soudní, že jsme s osobníma zsáležitostma přestali plevelit fórum, což? :)
    Krisa napsal(a):

Třeba se pletu, ale jako by tu probíhal boj o královnu fóra :)
    flanker.27 napsal(a):

Krisa napsal(a):

Třeba se pletu, ale jako by tu probíhal boj o královnu fóra :)
    A přitom už všichni víme, že tou je Krisa. :D
    Kdokoli. :)
    Ale předevšim si myslim, že já se dokážu normálně bavit se dvěma nejmenovanýma dámama, mám je docela rád a co vim, tak se jejich vkus v řadě věcí až tak neliší. Nemohly by prostě uzavřít nějakou (mezi chlapama se říká gentlemounskou) dohodu a prokázat, že homo sapiens se vyvyšuje především díky schopnosti fér spolupráce? Co?
    Nemám chuť číst dlouhou debatu... Jak se bolestně přesvědčil Janos Slynt, v Noční hlídce není demokracie. Takže já se ptám, co na to lord velitel :-)
    "Princezny jsou pro mrňata - nakreslím vám ži..gulíka" :-p
    Tyna: Dobrá připomínka, nechať se Alek vyjádří (vypeckuje), jak dlouho bude nutno v knižních vláknech začerňovat všude všechno a od kdy opožděný čtenář bude vstupovat do diskusí jen na vlastní nebezpečí.
    Budu rád, když už nebudu muset hrát Listerovu roli "však my to nějak zvládnem."
    Tyna: Ano, říkám to celou dobu. Rozhodnout musí ten, kdo web vede. Vždycky bude někdo, kdo Tanec ještě nedočet a bude proti tomu křičet.

flanker: Ty dvě účastnice fóra na mě působěj naprosto odlišně a většinou se snažej hlavně navzájem se ignorovat, ale já to mám s některýma podobně (proto taky víceméně nečtu jejich komentáře ;)). Je ale pravda, že ta jejich debata byla o ničem.
    svoa00: Obě nemaj rády Daenerys :)
    Obě nemaj rády Daenerys :)
    Na tom by mohly postavit zlepšení svého vztahu:-))
    flanker.27 napsal(a):

svoa00: Obě nemaj rády Daenerys :)

A já i Usáma bin Ládin nemáme rádi americkej způsob života :D
    Chmur napsal(a):

Obě nemaj rády Daenerys :)
    Na tom by mohly postavit zlepšení svého vztahu:-))
    Začátek nádherného přátelství....s královnou nevadou a její suitou bratří Černokotlých :-p
    Já jsem si říkal, co se to tu řeší a ona je to taková ptákovina a přitom tolik emocí...

nevím, ať je klidně doba hájení rok, od volné diskuse je tu založeno pár vláken, ve zbytku, mám dojem, nás ta vteřinka na začernění asi nezabije - a pokud se mýlím a někdo kvůli tomu zemře, tak má u mě pivo(nebo jeho dědic, pokud to fakt nebude jen kec)... Přijde mi to, jak hádání o zápalky, když vedle hoří stodola...
    :-)

Ale jak už tu kdosi zmínil - Alek je velitel, takže jeho slovo platí, ostatní můžou tak akorát blbě kecat ve stylu Janose Slynta ;)
    Začátek nádherného přátelství
    jarla: To je slovo moudré dospělé ženy:-)
    Stark z hor: Vždcky bude mít někdo nedočteno (a nejen Tanec). To by muselo bejt černofurt a všude. Diskusní fóra nejsou podle mýho od černejch řádků. Chápu to jako ochranu po omezenou a přiměřenou dobu, než si podstatná část prožije ty první dojmy. Teď jde o to tu přiměřenost nastavit.
    A Alek pořád taktně mlčí :) Alekuuuuu...
    Alek by si měl nechat za vedení fora platít. :-)
    Návrh ceníku:
    off topic: 1 Kč (zase zbohatnout nemusí :-)))
    spoiler: 100 Kč.
    Jarla reaguje na Nevadu a naopak: 10 Kč.
    Jestli je lepší Danaerys nebo Sansa: 10 Kč.
    Ben Nevis napsal(a):

... off topic: 1 Kč (zase zbohatnout nemusí :-))) ...

Už jenom po tomhle bych přišla na mizinu... :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Zase zbohatnúť nemusí? Pri takomto cenníku by bol do mesiaca milionár... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.