Ice & Fire a spoilerová politika
V diskuzích označených [Spoiler] lze volně diskutovat o Tanci s draky. Ve všech ostatních diskuzích je zákaz spoilerovat. Jediný přijatelný způsob je při použití SPOILER tlačítka. Přesto nelze zaručit úplnou a neustálou ochranu, takže je to na vlastní nebezpečí.
Pro čistě seriálové fanoušky jsou bezpečná naopak jen témata týkající se seriálu, kde je nutné využívat tlačítko SPOILER. Zbytek obsahu je vysoce nebezpečný.
...
Číst celý článek zde
Pro čistě seriálové fanoušky jsou bezpečná naopak jen témata týkající se seriálu, kde je nutné využívat tlačítko SPOILER. Zbytek obsahu je vysoce nebezpečný.
...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale samozřejmě nějakou válku proti tomu nepovedu. Asi se spíš na nějakou dobu odmlčím, než to dočtu :D.
Pro ostatní. Už mě fakt unavuje to věčný dokazování si kdo je víc a kdo s kym je kamarád. Já nehodlám mít proti nikomu nic, ale bojim se, že je to tu čimdál těžší. Jako by každej potřeboval dokazovat svojí pozici. Už se může, eště nemůže, dočet sem, nečet sem... Je to fakt tak důkležitá věc pro něčí život se z toho pořád musí dělat politika? Nemůžou jedni už to sakra dočíst místo zbytečnýho komandování a druzí míň jedit?
Bejvalo to sakra svobodný a sakra příjemný fórum. Ale jako jeden z těch, co jsou na něm skoro od začátku vám řikám, že jestli se tu bude řešit ten s tim proti tý s tou, tak to ztratí veškerej smysl svobodný výměny názorů. Howgh.
flanker: no dúfam, že o žiadnu politiku nejde, to by bolo dosť bizardne.
Já myslím, že se po reformě spoilerového zákona stejně až tak moc o Tanci mluvit nebude.
Nebo tedy alespoň já moc nebudu. Tanec mám dočtený už měsíc a dosud jsem se do žádné označené diskuze nezapojil. Ono ani není o čem. Páč v celém Tanci se událo velké kulové.
Já jsem se spíše těšil na restart Bodovací soutěže spolu s novými postavami. A prázdniny by byly na takovéto připisování bodíků a psaní o svým sympatií k jednotlivým charakterům, ten nejlepší čas. Ale to se samozřejmě nedá aplikovat přes cenzuru.
Co se týká bodovačky, tak bych ji dala od začátku, ale jen s postavami, co se objeví aspoň ve dvou kapitolách :-)
Pro diskuzi k Tanci máme dvě vlákna, kde se můžeme vyřádit (a stejně už se tam diskuze většinou točí kolem toho samého), v ostatních vláknech mi nevadí klikat na tlačítko "spoiler", zabere to asi dvě vteřiny, stejně jako potom samotné odkrytí spoileru. Horší je pro mě někdy uhlídat se v seriálových diskuzích, občas zapomínám začerňovat třeba jen náznaky spoilerů, ale to je čistě můj problém.
Chápu, že někdo Tanec ještě nemá přečtený, ať už z jakéhokoliv důvodu. Nemá cenu se tady osočovat a napadat, dokazovat si tady kdo je lepší/vzdělanější/sečtělejší... Tohle fórum sleduju už delší dobu (i když aktivně se zapojuju jen pár měsíců), a přijde mi, že za poslední dobu se to tady moc vyhrotilo. Člověk aby se pomalu bál něco napsat. Toť můj pocit.
Pokud jde o Bodovací soutěž, přimlouvám se za hlasování odznova, a se všemi postavami (až to bude možné). :-)
Ale předevšim si myslim, že já se dokážu normálně bavit se dvěma nejmenovanýma dámama, mám je docela rád a co vim, tak se jejich vkus v řadě věcí až tak neliší. Nemohly by prostě uzavřít nějakou (mezi chlapama se říká gentlemounskou) dohodu a prokázat, že homo sapiens se vyvyšuje především díky schopnosti fér spolupráce? Co?
Budu rád, když už nebudu muset hrát Listerovu roli "však my to nějak zvládnem."
flanker: Ty dvě účastnice fóra na mě působěj naprosto odlišně a většinou se snažej hlavně navzájem se ignorovat, ale já to mám s některýma podobně (proto taky víceméně nečtu jejich komentáře ;)). Je ale pravda, že ta jejich debata byla o ničem.
nevím, ať je klidně doba hájení rok, od volné diskuse je tu založeno pár vláken, ve zbytku, mám dojem, nás ta vteřinka na začernění asi nezabije - a pokud se mýlím a někdo kvůli tomu zemře, tak má u mě pivo(nebo jeho dědic, pokud to fakt nebude jen kec)... Přijde mi to, jak hádání o zápalky, když vedle hoří stodola...
:-)
Ale jak už tu kdosi zmínil - Alek je velitel, takže jeho slovo platí, ostatní můžou tak akorát blbě kecat ve stylu Janose Slynta ;)
Návrh ceníku:
off topic: 1 Kč (zase zbohatnout nemusí :-)))
spoiler: 100 Kč.
Jarla reaguje na Nevadu a naopak: 10 Kč.
Jestli je lepší Danaerys nebo Sansa: 10 Kč.