Video z natáčení druhé řady

upraveno 21. listopadu 2011 v Novinky
«134

Komentáře

• upraveno 21. listopadu 2011
    Rudé vlasy, zajímavý záběr na Lorase a Catelyn, mladistvě vyhlížející Margaery a zarostlý Renly a hezký záběr Theona a Aerona (?). Jen první dojmy...

sarven - to že tam je už Jon a Sam je jasný, něco určo natočili v Belfastu, na Islandu budou točit až ty severnější scény.
    Stannis, Stannis... Kde máš trademarkovú briadku? :(
    Přesunuli mu jí na hlavu :-(
    Alebo ju pridal do Renlyho porastu. Som rozčarovaný.
    To bude ono :-D
    Nefňukejte, lidi. I když jsem si taky nepředstavovala, že by Stannis vypadal tak dobře :D Renly najednou vypadá daleko víc jako Robert... fajn. Melisandra působí trochu moc sympaticky, ale ještě uvidíme. Margery vypadá dobře, jenom doufám, že se k tomu přidanýmu věku bude i adekvátně chovat. Vybraná hudba je zvláštní, málem by mě rozbrečeli.
    Já nefňukam, mě tohle rozhodně netrápí. Stejně jako u první série, lepší když si u postav najdou specifické prvky, které těm hercům sedí, než když je budou neobratně pasovat do knižní předlohy.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. listopadu 2011
    Já jsem zarostlým Renlym nadšena (asi dlouho neviděl Lorase) - už začínám Brienne i trochu chápat. Natalie Dormer je fajn, akorát si budu muset na ni zvyknout (sedí mi spíš na mrchy). Bohužel Loras je furt stejnej tragéd :)))
    Hmm, Renly... v knížce jsem jeho odchod zrovna moc neprožívala, ale že by mi nakonec chyběl? ;)
    Krisa: Margaery je porad Tyrelova;-)
    Aqwarty: Jo, to je, ale ona mi přišla taková...blbá (ikdyžCersei pak pěkně pozlobila) a ne přímo mrcha...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Renly si změnil znak na zlatého jelena zelené? To si ani nepamatuji :-)
    Krisa: To proto, ze je to 17-ti leta holka a v knize je ve stinu sve babicky. Jen pockej, ze holka odroste a babicka ji preda intrikarsky zezlo:) Oni se ti Tyrelove nezdaj:)
    Aqwarty: Přesto je to jeden z mých oblíbených rodů. Respektive nikdo z nich není psychopat ani řezník. A ani incest nemusej, sorry Jaime, to jsou body hned dole :D
    BTW Viděli jsme v jednom záběru Catelyn a Lorase, takže do určitý doby bude Catelynina část (nejspíš) stejná jako v knížce. Jestli se bude dál vyvíjet stejně, toťotázka.
    svoa00: kolik knížek jsi četla?
    Krisa: Všech pět, proč?
    Překvapilo mě, že si psala, že Tyrelové nemají rádi incest - vždyť přece ve 4. knize Cersei přišla na to, že to tak úplně není... Nebo se pletu? Já už si nic nepamatuju, asi stárnu :)
    Krisa: Cersei toho nakecá... Vybavuju si, že něco takovýho je tam zmíněný, ale hodně Cerseiných kapitol bylo jenom o tom, jak na Tyrelku naházet špínu. I když ruku do ohně bych za to nakonec taky nedala. Zdá se, že incest je Martinovo nejoblíbenější téma :D
    svoa00: Já právě mám pocit, že se to nějak potvrdilo, ale nejsem si tím teď tak docela jistá :)))
    no renlymu brada pristane a zrazu naozaj vyzerá ako Robertov brat. super!
    Renly vyzerá super, súhlas. Ale som asi jediný, kto je z absencie Stannisovej brady veľmi, veľmi rozladený.
    To mně spíš bude chybět vous, který si vypěstoval Tyrion na cestě do Králova přístaviště!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Hmm, pochvala za Dračí kámen. Ani na ty chrliče nezapomněli :)
    Stannis je pro mě z těch pár záběrů velké zklamání. Naopak Renly a Margaery naopak zabodovali. A vlastně i Loras, konečně vypadá trochu k světu. Melisandra se taky jeví jako velmi dobře obsazená.
    A na závěr: vivat Arya! ;)
    Já věděla, že Carice bude skvělá volba!:)
    Tu herečku mám ráda, takže jsem tipovala, že na Mel se hodí. A vypadá fakt skvěle:)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Bylo příjemné slyšet opět velice výrazný hlas Maisie Williams. Jinak Renly velice příjemná změna ale chudák Stannis.... ten kdyby to viděl tak by je všechny pobil Světlonošem.
    brienne má divnou helmu
    Kde je Brienne?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Z komentářů pod videem:
    0:14 - Stannis
    0:15 - Melisandre
    0:58 - Catelyn & Ser Loras
    1:17 - Margery & Renly
    1:20 - Theon & Drowned God Priest
    1:46 - Renly with Brienne
    1:49 - Davos
    Aha, dík, už jí vidim, teda spíš nevidim :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.