Na nějakym cizím foru jsem se dočet, že Jaquenovi nenechaji jeho slavný vlasy. Sledejete to někdo pozornějc? Mám dojem že v těch propagačních videích nebyl...
Informaci z "nějakýho cízího fóra" bych brala s rezervou. Některý postavy nevypadaj zrovna tak, jak jsou popisovaný v knížce, ale u exota jako je Jaquen by se divná barva vlasů snesla.
Renly mi nikdy k srdci nepřirostl :P. Bezstarostnej, depilovanej trouba co si hrál na válku. Když pak umřel (za nevyjasnených okolností), řekl jsem si: super, Stannis převezme jeho armu a umlátí ty arogantní blonďáky v Králově přístavišti. Jenže to by nebyl Martin, aby do toho nevnesl trochu chaosu a intrik :P.
Tak do Renlyho popisovaného v knížce má pořád hodně daleko, ale rozhodně vypadá lépe než v první sérii. Jeho brnění tedy nic moc. Nejvíc mě pobavila praktická helma jeho zbrojnoše:-)))
Na nějakym cizím foru jsem se dočet, že Jaquenovi nenechaji jeho slavný vlasy. Sledejete to někdo pozornějc? Mám dojem že v těch propagačních videích nebyl...
Tohle vidím poprvé. Takže je to asi nějaká novinka. Hej? Jestli to chápu dobře, tak je to představení něčeho jako Artbooku. Nebo prostě knihy o natáčení seriálu.
Komentáře
V seriálu pořád Robb ;)
(V knížce jsem nad tím v tomhle směru nikdy neuvažovala.)
Krisa: Ne, o tu scénu nás Martin ochudil, bastard jeden.
Já si ho teda sice představoval, že bude mít půlku vlasů bílou, než tenhle "melír". Ale i tak vypadá celkem dobře.
Malá rada
Pálení Sedmi
A přihodím i ta náboženství z jiné debaty, ať je to pohromadě.
Game of Thrones - Season 2 - Religions of Westeros