Tanec s draky - Bran I

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Už jsme tam?

Bran ta slova nikdy nevyřkl nahlas, ale často je měl na rtech, zatímco se jeho ošuntělá společnost trmácela háji prastarých dubů a k nebi čnících šedozelených strážostromů, kolem ponurých, jako vojáci vzpřímených borovic a holých hnědých kaštanů. Jsme aspoň blízko? říkával si chlapec, zatímco Hodor šplhal do kamenitého svahu nebo sestupoval do nějaké temné rokle, kde mu praskaly pod nohama vrstvy špinavého sněhu....

Číst celý článek zde
2»

Komentáře

• upraveno 3. ledna 2012
    jaká třetí série?
  • upraveno 3. ledna 2012
    heavy_head napsal(a):

Boj se, boj!:-)

Je mi to tedy jasné. Poptávku některých salátů u chmura vytřídil už dávno (v létě) ekonom Alek bez ohledu na zákony trhu.
    "Buď půjdeme s Alekovou zrůdou, nebo zemřeme." :-) (abych zůstal in topic)

Nene v létě zasáhla neviditelná ruka trhu, potom jsem se odvolal k nejvyšší instanci a nakonec z toho vylezl tento výsledek. A pokud by někdo chtěl přeložit tu kapitolu z Vichrů zimy, myslím, že tentokrát už by neviditelná ruka nezasáhla :-)
  • upraveno 4. ledna 2012
    A pokud by někdo chtěl přeložit tu kapitolu z Vichrů zimy, myslím, že tentokrát už by neviditelná ruka nezasáhla :-)
    Zasáhla by až po dopsání Vichrů. :-)
    Stejně není jisté, jestli tam ta kapitola bude zařazena, a tak nevím, jestli to mám číst, ať potom nejsem poplantaná.
  • upraveno 4. ledna 2012
    No já bych to nejdříve dojednal, aby se to nedělalo zbytečně. Ale GRRM proti takovému překladu nic nenamítá. Takže případný zájemce překladatel ať se mi klidně ozve.
  • upraveno 4. ledna 2012
    Pokud se ti nikdo do konce zkouškového neozve, dal bych se na to.
  • upraveno 4. ledna 2012
    Podle očekávání s tím nakladatelství nemá problém, takže pole je volné ;-)
  • upraveno 5. ledna 2012
    Je mi to tedy jasné. Poptávku některých salátů u chmura vytřídil už dávno (v létě) ekonom Alek bez ohledu na zákony trhu.
    ???
  • upraveno 5. ledna 2012
    Co ti je na tom nejasného? :-)
  • upraveno 27. února 2012
    To fakt nespravil nikto preklad? Keby áno, tak brnak333@seznam.cz
  • upraveno 27. února 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.