Tanec s draky - Bran I
Už jsme tam?
Bran ta slova nikdy nevyřkl nahlas, ale často je měl na rtech, zatímco se jeho ošuntělá společnost trmácela háji prastarých dubů a k nebi čnících šedozelených strážostromů, kolem ponurých, jako vojáci vzpřímených borovic a holých hnědých kaštanů. Jsme aspoň blízko? říkával si chlapec, zatímco Hodor šplhal do kamenitého svahu nebo sestupoval do nějaké temné rokle, kde mu praskaly pod nohama vrstvy špinavého sněhu....
Číst celý článek zde
Bran ta slova nikdy nevyřkl nahlas, ale často je měl na rtech, zatímco se jeho ošuntělá společnost trmácela háji prastarých dubů a k nebi čnících šedozelených strážostromů, kolem ponurých, jako vojáci vzpřímených borovic a holých hnědých kaštanů. Jsme aspoň blízko? říkával si chlapec, zatímco Hodor šplhal do kamenitého svahu nebo sestupoval do nějaké temné rokle, kde mu praskaly pod nohama vrstvy špinavého sněhu....
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak bych měl dotaz k prologu: Stalo se tam něco opravdu důležitého? Kromě toho, že Varamyr neovládl Thistle a proměnil se ve vlka? Jistě, dozvěděl jsem se, že divocí chtějí zaútočit na Stínovou věž, ale oproti třeba té Bouři to bylo s informacemi slabší.
V bouri Lord Bolton tesne pred rudou svatbou Robbovi predava kuzi z Theonova malicka a zminuje se ze ziveho Theona drzi jako rukojmi jeho batard.
To že se Theon dožil Tance spoiler není. Ale to že se Theon dožil i Vichrů už spoiler je.
btw - A já ho fakt považovala za mrtvého. Myslela jsem, že Boltoni lžou i v tomhle. (Asi přání matkou myšlenky.)
Co zrovna čtete - tedy knihy, které máte právě teď otevřené. Jedním okem koukáte do ní, druhým na monitor, bradou si držíte stránky, pravou rukou píšete a levou si ťukáte na čelo :-D
Druhý topic rozebereme na další hodině, abyste z toho neměli těžkou hlavu ;-)
A mohl bych založit ještě jeden topic s názvem "Co jste právě dočetli?" Případně: "Co jiného raději nečíst?"
Děkuji uctivě předem za odpověď, paňčteli. :-)
Doufam že tý první věty nebudu litovat :-)
Je mi to tedy jasné. Poptávku některých salátů u chmura vytřídil už dávno (v létě) ekonom Alek bez ohledu na zákony trhu.
"Buď půjdeme s Alekovou zrůdou, nebo zemřeme." :-) (abych zůstal in topic)