Všechno už to bylo přeloženo od Leta a bylo to stejně kvalitní. To není nic proti Alekovi. Jen mi přijde tento "dárek" od Talpressu přinejmenším úsměvný.
pekna kapitola, ktoru som este necital...btw. Martin na svojej stranke zverejnil dalsiu kapitolu, tentokrat s Winds of Winter. je z pohladu Theona a plna spoilerov pre tych co necitali DwD (ako ja) a nema chybu ;-)
Nevada: V bouri Lord Bolton tesne pred rudou svatbou Robbovi predava kuzi z Theonova malicka a zminuje se ze ziveho Theona drzi jako rukojmi jeho batard.
Everett Young: Myslím, že ho nakonec vezmeš trochu na milost. V prvních dvou knížkách chce chvíli to a podruhý ono, ale v Tanci je rozhodně snesitelnej a jeho kapitoly jsou IMHO nejlepší. Jsem zvědavá, co s ním ještě Martin chystá.
Milé děti, dejme si hodinu češtiny pro začátečníky. Dávejte pozor, nebudu to opakovat:
Co zrovna čtete - tedy knihy, které máte právě teď otevřené. Jedním okem koukáte do ní, druhým na monitor, bradou si držíte stránky, pravou rukou píšete a levou si ťukáte na čelo :-D
Druhý topic rozebereme na další hodině, abyste z toho neměli těžkou hlavu ;-)
Takže se mám z topicu "Co zrovna čtete?" vždy po dočtení knihy přesunout do topicu "Co jiného číst?" v případě, že se mi to líbilo, a chtěl bych to doporučit i ostatním? A mohl bych založit ještě jeden topic s názvem "Co jste právě dočetli?" Případně: "Co jiného raději nečíst?" Děkuji uctivě předem za odpověď, paňčteli. :-)
Komentáře
V bouri Lord Bolton tesne pred rudou svatbou Robbovi predava kuzi z Theonova malicka a zminuje se ze ziveho Theona drzi jako rukojmi jeho batard.
btw - A já ho fakt považovala za mrtvého. Myslela jsem, že Boltoni lžou i v tomhle. (Asi přání matkou myšlenky.)
Co zrovna čtete - tedy knihy, které máte právě teď otevřené. Jedním okem koukáte do ní, druhým na monitor, bradou si držíte stránky, pravou rukou píšete a levou si ťukáte na čelo :-D
Druhý topic rozebereme na další hodině, abyste z toho neměli těžkou hlavu ;-)
A mohl bych založit ještě jeden topic s názvem "Co jste právě dočetli?" Případně: "Co jiného raději nečíst?"
Děkuji uctivě předem za odpověď, paňčteli. :-)