House Stark karty

upraveno 15. ledna 2012 v LCG
Ahoj, nedávno jsem okusil Game of Thrones a hra se mi značně zalíbila, chtěl bych si vybudovat svůj vlastní Stark balík (balíky), ale nemám naprosto ponětí o tom co a jak. Abych pravdu řekl, vím jen zhruba jak se hra hraje, názvy variant Starkovských balíků a něco o světe, což není mnoho. Chtěl jsem se zeptat jestli by mi tu někdo nemohl vysvětlit jednotlivé Stark balíky (v kostce, stačí pár vět) a doporučit, co koupit abych mohl hrát více variant (zatím jsem okusil pouze heavy Tully balík a značně se mi zalíbil, takže pro začátek bych chtěl nabrat hodně Tully karet). Zatím chápu že core a Lords of the Winter je nutnost, ale co dál, abych nepřesáhl dejme tomu 2000 kč limit? Četl jsem pár článků včetně těch na tomto webu, ale příliš moudrý z toho nejsem. Děkuji předem za odpovědi.

P.S.: kopíruji z agot.cz, protože až teď jsem si všiml že tohle vaše nová stránka :D

Komentáře

• upraveno 15. ledna 2012
    No on se ten přesun z agot.cz tak zcela nedokonal, ale pár lidí kolem LCG tu je, tak snad poradí, případně nasměrují.
  • upraveno 15. ledna 2012
    OK, stejně by mne zajímalo proč se stránka přesouvala, design agot.cz je podle mě pěkný, snad až krásný :)
  • upraveno 16. ledna 2012
    Nazdar, no LCG sice hraju, ale já hraju Bara a Martell, bohužel Stark karty neznám. No a snad letos postavím aj Starky.
    V základu pokud je to na AGOT.Cz nějak mrtvé /což se mi nezdá/ zde napiš bud soukromou zprávu Rozymu nebo uplně ideálně napiš tento dotaz na zatrolenehry.cz do diskusí k LCG hře. Z tamní komunity kdo by ti mohl dopře poradit je to bud Lumirius, Raven a zase Rozy.
    Další výborná stránka poté je www.cardgamedb.com
    A z toho co koupit, záleží na tom co už máš. DOcela se klonívám k tomu s nějakým kamarádem koupit 2x core set a ten si rozdělit na půl, každý 2 rody. Dost ůležitých karet a plotů je právě v Coresetu, poté Lords of Winter /myslím že jou v dotisku/ a pak winds of winter, ravens song a další. Právě na cardgamedb.com máš různé typy balíků a databázi ze které si pak uděláš přehled, když to tam budeš studovat co v kterém rozšíření je. Pokud to budeš hrát s nějakým kamarádem, tak poté právě můžeš ušetřit na tom, že si budete chapter packy kupovat napůl, a budete si brát karty svých rodů a zbytek nějak rozdělíte.
  • upraveno 16. ledna 2012
    OK, děkuji za tip, podívám se na to
  • upraveno 2. února 2012
    ahoj nevíte kde bych mohl najít český pravidla na tuto karetní hru?
  • upraveno 2. února 2012
    salát845 napsal(a):

ahoj nevíte kde bych mohl najít český pravidla na tuto karetní hru?

Na zatrolených hrách zde: http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/a-game-of-thrones-lcg-653/k-stazeni/pravidla-hry-1198/
  • upraveno 4. února 2012
    Doporučuju se naučit alespoň základy anglické terminologie, česky to nikdo nehraje, ve hře se téměř stále používají anglické výrazy.
    Nápověda zde
  • upraveno 4. února 2012
    ak by si niekto chcel zahrať cez lackey (alebo ak pozná iný soft) tak si rád zahrám.
  • upraveno 4. února 2012
  • upraveno 9. února 2012
    dík
  • upraveno 13. února 2012
    rozy vdaka za tip. ta stranka mi sice blbne, po prvom prihlaseni mi to vypisuje nejaky chyby, ale k softu som sa dostal, aj som vcera zahral uvodnu. zda sa ze deck budem musiet radikalne prebudovat :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.