House Stark karty
Ahoj, nedávno jsem okusil Game of Thrones a hra se mi značně zalíbila, chtěl bych si vybudovat svůj vlastní Stark balík (balíky), ale nemám naprosto ponětí o tom co a jak. Abych pravdu řekl, vím jen zhruba jak se hra hraje, názvy variant Starkovských balíků a něco o světe, což není mnoho. Chtěl jsem se zeptat jestli by mi tu někdo nemohl vysvětlit jednotlivé Stark balíky (v kostce, stačí pár vět) a doporučit, co koupit abych mohl hrát více variant (zatím jsem okusil pouze heavy Tully balík a značně se mi zalíbil, takže pro začátek bych chtěl nabrat hodně Tully karet). Zatím chápu že core a Lords of the Winter je nutnost, ale co dál, abych nepřesáhl dejme tomu 2000 kč limit? Četl jsem pár článků včetně těch na tomto webu, ale příliš moudrý z toho nejsem. Děkuji předem za odpovědi.
P.S.: kopíruji z agot.cz, protože až teď jsem si všiml že tohle vaše nová stránka :D
P.S.: kopíruji z agot.cz, protože až teď jsem si všiml že tohle vaše nová stránka :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
V základu pokud je to na AGOT.Cz nějak mrtvé /což se mi nezdá/ zde napiš bud soukromou zprávu Rozymu nebo uplně ideálně napiš tento dotaz na zatrolenehry.cz do diskusí k LCG hře. Z tamní komunity kdo by ti mohl dopře poradit je to bud Lumirius, Raven a zase Rozy.
Další výborná stránka poté je www.cardgamedb.com
A z toho co koupit, záleží na tom co už máš. DOcela se klonívám k tomu s nějakým kamarádem koupit 2x core set a ten si rozdělit na půl, každý 2 rody. Dost ůležitých karet a plotů je právě v Coresetu, poté Lords of Winter /myslím že jou v dotisku/ a pak winds of winter, ravens song a další. Právě na cardgamedb.com máš různé typy balíků a databázi ze které si pak uděláš přehled, když to tam budeš studovat co v kterém rozšíření je. Pokud to budeš hrát s nějakým kamarádem, tak poté právě můžeš ušetřit na tom, že si budete chapter packy kupovat napůl, a budete si brát karty svých rodů a zbytek nějak rozdělíte.
Nápověda zde