Trailer k 2. řadě Game of Thrones

upraveno 28. března 2012 v 2. řada
Trailer se jmenuje Stín a rámuje ho Varysovo vyprávění hádanky.

Popis scén v teaseru od Montezuma3:

- Pálení sedmi. V pozadí světla Dračího kamene. (to bude jistě prolog)
- Stannis míjí Melisandru
- Kadič zlata sedí na židličce
- Varys vypráví
- Ohař
0:10
- Malíček ve stanu a kudla (Renlyho stan)
- Cat ve...

Číst celý článek zde
12467

Komentáře

• upraveno 30. ledna 2012
    Ale když se na to podíváš s odstupem, tak jsi pak ochoten dělat věci v reálu kvůli věcem, které ve skutečnosti neexistují. Není to trochu zvrácené?
    A byli byste schopni pro postavu z knihy zabít? ( V případě, že by šlo o superautora) :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. ledna 2012
    heavy_head: Topper Harley, Eso Rimmer, Dumbo, Simba, Bambi a Pocahontas. Napadli mě ještě Faramir a Aragorn, jenže oba mají na svém štítě malé škraloupy.
    Jako třeba, že bych šel po ulici, potkal chlápka co vypadá jako Malíček a dal mu pořádnou nakládačku? =D To už je moc... Ale tak je fajn, když knížka vyvolá emoce. Samoozřejmě v nějaký normě.
    Krisa: To jsou sice všechno kladní hrdinové, to jo, ale nejsou drsní. Já myslel někoho ultradrsného, ze kterého by šel strach i přesto, že koná dobro. :-)

Maliky: Emoce jsou v pořádku. Já mluvím o tom, že vám začne vymyšlený děj knihy (filmu, hry), přerůstat do reality a měnit vám ji. Jasně, že odcaď pocaď. Ale kde je ta hranice?
    A kdo je podle vás největší ultradrsný klaďák?
    beze sporu Hodor :) Samwell a Eddard
    Ale když se na to podíváš s odstupem, tak jsi pak ochoten dělat věci v reálu kvůli věcem, které ve skutečnosti neexistují. Není to trochu zvrácené?
    To nedělám já, ale moje neexistující internetová identita. :-)

Máš pravdu, roky (já jenom rok) diskutujeme pořád dokola životy vymyšlených postav. Protože jsou zajímavější a reálnější než lidi kolem nás.
    upraveno 30. ledna 2012
    No já nevím, létající a mluvící slon je celkem děsivý :)))
    heavy_head: v tom případě mě napadá Tyrion ve Střetu, v podstatě konal všechno pro dobro k. přístaviště, v očích čtenáře byl geniální, v očích obyčejného lidu z přístaviště děsivý a nenáviděný... ale možná si to myslel ještě jinak...?
    A kdo je podle vás největší ultradrsný klaďák?
    Těch jsou plný hřbitovy. Ale pár takových nás ještě žije :-)
    upraveno 30. ledna 2012
    heavy_head: Tak to už mě napadá jen Walker Texas Ranger :)))))))
    Krisa: A co teprv s žihadlem! :-)
    Ne, prostě někdo, kdo když ná vás houkne: "Hej ty, přišel jsem konat dobro!" , tak se z toho poserete... :-)

Ben Nevis: Já se třeba kolikrát přistihnu, že je mi nějaké vymyšlené postavy víc líto a přemýšlím o ní víc, než třeba o lidech ze svého okolí. Třeba jedu v autě a napadne mě, že by bylo fajn, kdyby vedle mě seděl Tyrion a mohli jsme spolu pokecat. Nebo si řeknu - co by asi teď udělal na mém místě (doplň si sám vhodné jméno). Nebo třeba... ale, radši ne. :-)
    To mi právě na tom připadá děsivé a celkem i nebezpečné - když si začnete myslet, že něčí fikce je zajímavější než život sám. Vám ne?

Marišiel: Drsný! UltraDRSNÝ!! Drsnější než dobro a zlo dohromady! :-)
    Jó! Toho jsem měl přesně na mysli! :-)
    A i tématicky se to sem docela hodí. :-))

No dobře, Aleku, kromě tebe. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. ledna 2012
    heavy_head napsal(a):

A byli byste schopni pro postavu z knihy zabít? ( V případě, že by šlo o superautora) :-)

No nevím. Debatit o těch postavách jako o skutečných je ještě imho v pohodě. Horší by to bylo, kdyby se opravdu chlapi v hospodě poprali kvůli tomu, zda je hezčí Daenerys nebo Sansa. Nebo si ženské v sámošce vjely do vlasů při hádce jestli je lepší Jon či Robb. Nebo z jiného soudku - jako když svého času lidé běžně žádali George Clooneyho nejen o podpis, ale zároveň taky o lékařskou radu (a nejen jeho, ale i po dalších hercích z Pohotovosti). To už je podle mě extrém a o duševní zdraví těchto lidí bych se bála.
    upraveno 30. ledna 2012
    heavy_head: A ještě taky Reno Rejns (ta znělka) je prostě boží :D
    upraveno 30. ledna 2012
    Přiznám se, že si taky občas představuju postavy ze ságy a přemýšlím o jejich dalších osudech. Jak by zareagovali v té a té situaci? A ani ne tak v reálném životě jako s rámci ságy. Vymýšlím si pokračování sama pro sebe. Nebo si představuju jaké by to bylo, kdyby se události seběhly jinak a některý z mrtvých by žil dál (ne jako Jiní, ale že by nezemřel) :)
    Krisa: Já jsem rozuměl: "...samec, který loví samce..." :-)
    Nevada: Já vím, debatit. Ale zhádat se kvůli nim? A třeba si i někoho konkrétního, jak jen to říct... zošklivit? (A tím nemyslím postavu, ale někoho konkrétního, čtenáře, diskutéra). To se totiž, myslím, stává docela běžně. Tak nějak to vyplyne ze situace. Nemáš rád ---? Já nemám rád tebe! Atd.
    Nevada napsal(a):

Přiznám se, že si taky občas představuju postavy ze ságy a přemýšlím o jejich dalších osudech. Jak by zareagovali v té a té situaci? A ani ne tak v reálném životě jako s rámci ságy. Vymýšlím si pokračování sama pro sebe. Nebo si představuju jaké by to bylo, kdyby se události seběhly jinak a některý z mrtvých by žil dál (ne jako Jiní, ale že by nezemřel) :)

Hrabe ti stejně jako mně! Paráda! :-)
    Napiš o tom knihu! :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 30. ledna 2012
    No ono představa jak oživlí Rob s psí hlavou vzteky zabijí každého Freye kterého potká je trochu směšná :) ale pobavila mě představa jak v bouři píšou že prohledali okolí jestli Ohař nečíhá za dveřmi tak představa Ohaře krčícího se za dveřmi v plné zbroji s mečem jak čeká aby mohl na někoho bafnout je taky zábavná.
    nejdrsnější klaďas je jednoznačně Patejl z Kulhánkovy série Divocí a zlí.
    upraveno 30. ledna 2012
    heavy_head napsal(a):

Krisa: Já jsem rozuměl: "...samec, který loví samce..." :-)
    Nevada: Já vím, debatit. Ale zhádat se kvůli nim? A třeba si i někoho konkrétního, jak jen to říct... zošklivit? (A tím nemyslím postavu, ale někoho konkrétního, čtenáře, diskutéra). To se totiž, myslím, stává docela běžně. Tak nějak to vyplyne ze situace. Nemáš rád ---? Já nemám rád tebe! Atd.

Reno Rejns je nadsamec :))))))))))
    No to nevím, takovéhle zošklivení člověka pro jeho názor v diskusi na internetu mi přijde zvláštní. 1) toho člověka přece neznám, takže ho nemůžu mít nerada, 2) s názory souhlasit nemusím nebo se mi nemusí líbit, ale to neznamená, že jeho názor nerespektuji
    Jednu dobu jsem se vážně zaobíral myšlenkou, kudy by se ubíral děj, kdyby Neda nepopravili. Vytáhl by kvůli tomu, že by se ocitl na Zdi, Sever do války? V jaké situaci by se ocitli Lannisterové? Sansa by si vzala Joffreye a Jaime by se veřejně přiznal ke vztahu s Cersei. Dany by se dala dohromady s Malíčkem. Všechno by bylo jinak.
    Krisa: Ale stává se to. Podle návodu je to přesně tak, jak to popisuješ ty. Ale v reálu je to jinak. Bohužel. A teď - je to důsledek toho, jak je kniha dobrá, čili čím ti na postavách více záleží, tím víc jsi schopen ubližovat ostatním? Nebo-li - hnáno do důsledků - čím lepší je autor, tím jsi bližší šílenství? :-)
    A tak Kulhánek má hlavní hrdiny vesměs samé drsňáky, ne? Patejl je něčím výjimečný?

Amaroun: To radši ani vůbec nečti. :-)
    flanker.27 napsal(a):

Amaroun: Nebo na holku neoblíbenýho tenisty...

Jo ale nevím jestli by jí chtěl nějaký tenista..

Sansu nemám rád to přiznávám.. Vlastně je to typ holky s kterou bych si nerozuměl skoro v ničem... Možná bych s ní postavil nějaký ten hrad ze sněhu, ale to je tak všechno. Zásadně jí přeji nějaký zmoudření a taky Podricka, ale ty čtyři díly s ní bylo utrpení

A pardon že jsem to tak prolítl jen ty příspěvky... 54 příspěvků je na mne po úspěšné zkoušce docela dost :-D
    upraveno 30. ledna 2012
    heavy_head napsal(a):

Ale to je obecný problém internetových diskuzí. A občas k tomu mám taky sklony. Ne se přímo hádat, ale vášnivě hájit některé, vytrvale brojit proti dalším...
    "Znám" lidi, kteří jsou schopní nenávidět jiného jen proto, že s nimi nesouhlasí v názoru na kouření v hospodách.
    Na druhou stranu já jsem tak trochu (víc) asociál, který má literární postavy raději než většinu reálných lidí kolem sebe. A taky mám víc kamarádů na internetu než ve svém okolí. Jak o tom přemýšlím, tak asi nebudu nejlepší osoba na tuhle debatu ;o)
    heavy_head napsal(a):

Hrabe ti stejně jako mně! Paráda! :-)
    Napiš o tom knihu! :-)

Hrabe mi nemálo, ale psát o tom raději nebudu, ještě by mě diagnostikovali a zavřeli mezi polstrované zdi :o))
    Som jediný, komu príde ten sekundový záber na bojujúcu Brienne neskutočne cool? (bez irónie)
    A Danyin monológ je tiež super. Emilia ruluje.
    Myslím, že obecně lze v Písni považovat za klaďasy všechny Starky - muže. Jinak největší ultrakladná postava je samozřejmě Mirek Dušín, ale to je jiná sága.
    Největší klaďas z kterého jde strach je BŮH.
    Já myslím, že hranice mezi normálním a nenormálním přístupem k lit. postava je, když dáváte vymyšleným postavám přednost před těmi reálnými.
    Jinak rozhodně není dobré vylejvat si zlost a komplexy doma, to už je snad lepší venku i v práci:-)))
    Chmur: No a vidíš, jak to Martin těm klaďasům Starkům oplácí, bastard jeden :) Jinak jediná nevýhoda vymýšlených postav oproti těm reálným je, že jsou nehmotný, jinak jsou v naprostej většina mnohem zajímavější.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.