Trailer k 2. řadě Game of Thrones
Trailer se jmenuje Stín a rámuje ho Varysovo vyprávění hádanky.
Popis scén v teaseru od Montezuma3:
- Pálení sedmi. V pozadí světla Dračího kamene. (to bude jistě prolog)
- Stannis míjí Melisandru
- Kadič zlata sedí na židličce
- Varys vypráví
- Ohař
0:10
- Malíček ve stanu a kudla (Renlyho stan)
- Cat ve...
Číst celý článek zde
Popis scén v teaseru od Montezuma3:
- Pálení sedmi. V pozadí světla Dračího kamene. (to bude jistě prolog)
- Stannis míjí Melisandru
- Kadič zlata sedí na židličce
- Varys vypráví
- Ohař
0:10
- Malíček ve stanu a kudla (Renlyho stan)
- Cat ve...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A byli byste schopni pro postavu z knihy zabít? ( V případě, že by šlo o superautora) :-)
Maliky: Emoce jsou v pořádku. Já mluvím o tom, že vám začne vymyšlený děj knihy (filmu, hry), přerůstat do reality a měnit vám ji. Jasně, že odcaď pocaď. Ale kde je ta hranice?
Máš pravdu, roky (já jenom rok) diskutujeme pořád dokola životy vymyšlených postav. Protože jsou zajímavější a reálnější než lidi kolem nás.
Ne, prostě někdo, kdo když ná vás houkne: "Hej ty, přišel jsem konat dobro!" , tak se z toho poserete... :-)
Ben Nevis: Já se třeba kolikrát přistihnu, že je mi nějaké vymyšlené postavy víc líto a přemýšlím o ní víc, než třeba o lidech ze svého okolí. Třeba jedu v autě a napadne mě, že by bylo fajn, kdyby vedle mě seděl Tyrion a mohli jsme spolu pokecat. Nebo si řeknu - co by asi teď udělal na mém místě (doplň si sám vhodné jméno). Nebo třeba... ale, radši ne. :-)
To mi právě na tom připadá děsivé a celkem i nebezpečné - když si začnete myslet, že něčí fikce je zajímavější než život sám. Vám ne?
Marišiel: Drsný! UltraDRSNÝ!! Drsnější než dobro a zlo dohromady! :-)
A i tématicky se to sem docela hodí. :-))
No dobře, Aleku, kromě tebe. :-)
Nevada: Já vím, debatit. Ale zhádat se kvůli nim? A třeba si i někoho konkrétního, jak jen to říct... zošklivit? (A tím nemyslím postavu, ale někoho konkrétního, čtenáře, diskutéra). To se totiž, myslím, stává docela běžně. Tak nějak to vyplyne ze situace. Nemáš rád ---? Já nemám rád tebe! Atd.
Napiš o tom knihu! :-)
No to nevím, takovéhle zošklivení člověka pro jeho názor v diskusi na internetu mi přijde zvláštní. 1) toho člověka přece neznám, takže ho nemůžu mít nerada, 2) s názory souhlasit nemusím nebo se mi nemusí líbit, ale to neznamená, že jeho názor nerespektuji
Amaroun: To radši ani vůbec nečti. :-)
Sansu nemám rád to přiznávám.. Vlastně je to typ holky s kterou bych si nerozuměl skoro v ničem... Možná bych s ní postavil nějaký ten hrad ze sněhu, ale to je tak všechno. Zásadně jí přeji nějaký zmoudření a taky Podricka, ale ty čtyři díly s ní bylo utrpení
A pardon že jsem to tak prolítl jen ty příspěvky... 54 příspěvků je na mne po úspěšné zkoušce docela dost :-D
"Znám" lidi, kteří jsou schopní nenávidět jiného jen proto, že s nimi nesouhlasí v názoru na kouření v hospodách.
Na druhou stranu já jsem tak trochu (víc) asociál, který má literární postavy raději než většinu reálných lidí kolem sebe. A taky mám víc kamarádů na internetu než ve svém okolí. Jak o tom přemýšlím, tak asi nebudu nejlepší osoba na tuhle debatu ;o)
Hrabe mi nemálo, ale psát o tom raději nebudu, ještě by mě diagnostikovali a zavřeli mezi polstrované zdi :o))
Já myslím, že hranice mezi normálním a nenormálním přístupem k lit. postava je, když dáváte vymyšleným postavám přednost před těmi reálnými.
Jinak rozhodně není dobré vylejvat si zlost a komplexy doma, to už je snad lepší venku i v práci:-)))