Hra o trůny 2 - upoutávky

2456714

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 25. února 2012
    Oni spravili to, čo v prvej sérií. Pridali EHM scénku s Pycellem a jeho (úbohou) služobnicou, akoby len tak mimochodom, aby si predstreli cestičku pre ďalšiu EHM scénku s Pycellem a služobnicou, čo už v ACoK bola... Rovnako teraz priamo do druhej série tresnú lovestory Robba s tou druhou, pričom to malo byť až v ASoS, nie? ... Inak tá, čo si má vziať Robba je Jeyne Poolová? :D Tú som čakal najmenej...
    upraveno 25. února 2012
    Fúhga, tak to bude Jeyne Westerling :D
  • upraveno 25. února 2012
    No upřímně taky mi přijde trailer docela chaotický oproti předchozímu teaseru, ale těch scén!! Vím, že Melisandra se tam sotva mihla, ale jak jsem ji nemohla přijít na chuť, tak ten její pohled ve 29. vteřině mě konečně dostal, a pak ta scéna, která i mě přijde jako ten "porod" ... a celkově scéna, kdy se Stannis setká s Renlym, mě nadchla.. Působivé jsou i průstřihy s "Ohněm v zelené lahvičce" a to jak Robb řekne: I love her a pak se na Jeynne vrhne :)
  • upraveno 25. února 2012
    Tak mě napadá, že režiséři té Ros dávají nějak moc prostoru na to, že v knize o ni není ani zmínka...
  • upraveno 26. února 2012
    Tak já jsem doufala, že Ros nebude jenom nějaký velikonoční vajíčko, prostě holka, co se občas v seriálu mihne nahá. Nejspíš bude mít vlastní příběh. A ta chvíle, kdy Robb říká, že ji miluje, mě celkem zmátla. Holt už máme potvrzený, že u týhle dějový linie se scénáristi od předlohy odchýili docela dost. Tak aspoň diváci budou vědět, proč se nechal "utěšovat", protože z tý scény záběr s Jeyne IMHO není :)
    upraveno 26. února 2012
    Varys v "Shadow" Teaseri hovorí v strede čosi... Keď ukazujú pohľad na Joffreyho tu nemilú scénku keď strhávajú so Sansy šaty... Neviete, čo to kecá? Napíšem to tak, ako počuje: Power ->rizajets<- for man, who believes it ->rizajets<-

Tušíte ktosi čo to je? Myslím, že to isté hovorí aj v ofiko traileri ale tam to znie úplne inak :D
    upraveno 26. února 2012
    Power is riqury hovorí zase v tom ofiko traileri a už som z toho zmätený :D

EDIT: žeby Power is recured :D ? Alebo Power is secured - Moc je zaistená?

EDIT 2: Aha, tak to bude zrejme: Power is secured for the man, who believes, it is secured > Moc je zaistená pre toho, kto verá, že je zaistená .D
    Lord Gepeto: Nie, hovorí: "Power resides where men believe it resides." Moc sídli tam, kde ľudia veria, že sídli.
    A v traileri zase: "Power is a curious thing. It´s a trick, a shadow on a wall." Moc je zvláštna vec. Je to trik, tieň na stene.
    upraveno 26. února 2012
    Aha.. Vďaka :)
  • upraveno 27. února 2012
    Tak už tu je HD verze traileru a dokonce TO má i jméno.
    Docela i pěkné :-)
    Ahoj. Mě se tedy líbí a moc. Na konci to je docela rychlé takže se moc neorientuji a musím si to zastavit abych si někoho pořádně prohlédla ale jinak super. Jo a když jsem dnes koukala na Academy Awards tak mezi přestávkou byla konečně na HBO ukázka na GOT sice ta úplně první ten teaser ale konečně důkaz že se to opravdu blíží.
    upraveno 27. února 2012
    Kachítos: Ja tú rýchlosť na konci beriem ako +, to je veľká podstat väčšiny trailerov, že si to nestihneš pozrieť a vytvorí to v tebe akúsi zvedavosť, ktorá môže spôsobiť, že by si si pozrela film žánru, aký si nikdy nesledovala a bôbec to vytvára zaujímavú gradovanú atmosféru na konci trailera :)
  • upraveno 28. února 2012
    Hmm byl jsem celý týden natěšený, že seriál začíná 1.3. a teď jsem si všiml, že jsem se o měsíc sekl
    ou tak to nepotěší. já už teď nedočkavě odpočítávám, ale dny ne a ne utíkat. teď si čas krátím rekapitulací první série.
    http://www.edna.cz/game-of-thrones/novinky/prvni-oficialni-trailer-ke-druhe-serii.asp

V angličtině jsem si toho nevšiml, 1:29, ale zdá se, že by Jon viděl Jiného?? Že by nám je zase ukázali :))
    P3ZI napsal(a):

http://www.edna.cz/game-of-thrones/novinky/prvni-oficialni-trailer-ke-druhe-serii.asp

V angličtině jsem si toho nevšiml, 1:29, ale zdá se, že by Jon viděl Jiného?? Že by nám je zase ukázali :))

taky jsem nad tím přemýšlela. že by viděl, jak Craster obětuje svého narozeného syna??? i když nevím, jestli je to tak i v knize....
    upraveno 29. února 2012
    Podľa mňa to spravia tak, že mu to nepovie Fialka, ale že uvidí Krastera ak svojho syna obetuje, avšak nemyslím si, že Inému, ale tým mŕtvolám, čo vytvárajú Bieli chodci. Že tie mŕtvoly tam budú poslané ako sluhovia... Aspoň čo sa týka mňa, ak by som bol tvorcom toho seriálu a už by som vynechal Iných z celkom podstatnej scénky prvej série, neukážem ich hneď v druhej sérií, počkám si...
  • upraveno 29. února 2012
    Dúfam, že to tak spravia. Kraster obetujúci syna je skvelý nápad.
    Nebyl to spíš vlčí sen?
    upraveno 29. února 2012
    Johny: Aj mňa chvíľu napadalo, že to má byť tá scéna, kedy uvidí divokých cez vlčí sen, ale nechce sa mi veriť, že by spravili vlčo-ľudský sen, keď ho ukazovali ako človeka... Nechce sa mi tomu veriť pretože podľa mňa by tým vlčie sny skazili.. I keď...
    Mě to napadlo, jak se tam divně kroutil u toho stromu...
    Hm to ne myslím, že to bud budou nemrtví nebo Jiní....když měl ty vlčí sny, tak už byl s Půlrukým, takže těžko by mluvil s Lordem Velitelem, prodle mě to bylo někdy když našel to dračí sklo...
  • upraveno 1. března 2012
    Mám sice malou Maisie rád, ale z tohoto obrázku budu asi mít noční můry.
    Maisie
    Link na celou galerii tady.
    Arutha2321: No jo, moje první reakce byla: Proboha, co je to za Lolitu?

Ani jedna z ženských IMHO není dobře oblečená, pánové jsou na tom o dost líp.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. března 2012
    Sakra neni jí 14!?
    tak je to holka a chtěla se líbit i když lepší by bylo zvolit šaty vhodné jejího věku. A na fotkách kde je Richard Madden je napsán Kit Harington, kterého jsem tam nikde nenašla.
    To jo, a Harry Lloyd je tam zase označený jako Richard Madden. Mají v tom trochu zmatek. :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. března 2012
    Co by na to asi řekla Arya. Ženská je prostě nakonec ženská. Hůů, já se tlemim :))))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.