Soutěž na edna.cz

upraveno 27. října 2012 v Seriál Hra o trůny
Tak co, soutěžíte na http://www.edna.cz/game-of-thrones/?
2»

Komentáře

• upraveno 30. dubna 2012
    Hmm, a mně se nezobrazujou soutěžní otázky =/
    Musíš se přihlásit do svého edna účtu :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. dubna 2012
    A nehľadaj ich v súťažnej stránke, ale na úvode. Tam je ako novinka, že už sú tam otázky :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. dubna 2012
    Zase lehké otázky :-/
    Tentokrát opravdu velmi lehké, ale ono je asi docela těžké vymyslet něco co nedokáže vygooglit každý trouba.
    No právě, jak vymyslet těžké otázky, na které by byla jednoznačná a nevygooglitelnitelná odpověď.
    Navíc je samozřejmé, že otázky jsou zaměřeny na seriál a ne na knihu - edna je stránka o seriálech a kdyby nebyla Hra o trůny převedena do seriálové verze, tak by na tomto webu nebyla ani zmínka..
    No přihlášen jsem byl, ale hledal jsem to právě v sekci "soutěž" (což mi přijde pochopitelný). Takže Gepeto, díky za radu ;)
    upraveno 30. dubna 2012
    Nie je za čo, ja som si len všimol, že sa to v diskusií tiež pýtal Chmur a ktosi mu poradil :)

Inak tie otázky boli dosť ľahké, ale je to aj tak jedno, aj keby tam dali nejakú fakt zákernú, napríklad koľko mužov bolo v scéne, kedy zajali Aryu, stále sa to dá vygoogliť a keby aj nie a niekto by poznal odpoveď, niekde by ktosi napísal správne odpovede... :)
    Taky, aby pak měli nějaké správné odpovědi :). Teď i v prvním kole byly otázky lehké a podle statistiky bylo pouze 432 správných odpovědí z 908 celkových... Což tedy není moc.
    upraveno 30. dubna 2012
    No a viem si predstaviť tie otázky pre posledné kolo:

Otázka 1: Čo mal na raňajky herec, ktorý hral Jona Sneha v deň, kedy bol dolapený Divokými?

Otázka 2: Ako dlho to jedol?

Otázka 3: Charakterizujte výraz tváre Tyriona v siedmej epizóde tretej série dvadsiatej hodine úsmej minúte, štvrtej sekunde, trinástej stotine
  • upraveno 1. května 2012
    Bílí chodci = Nemrtví ? =D
    Podle mě blbost..
  • upraveno 1. května 2012
    Já myslela, že nemrtví (oživlí) lidé za Zdí se prostě nazývají Nemrtví.
    Živí lidé za Zdí jsou Divocí
    A pak ty podivné tajemné kreatury, které tisíce let spaly a které jsou schopné stvořit Nemrtvé, to jsou Bílí chodci..
    Ale na Edně tvrdí, že nemrtví lidé jsou Bílí chodci.. Obzvlášť ta volba toho slova "lidé" byla podle mě hodně nešťastná...
  • upraveno 2. května 2012
    Právě proto jsem i já mezi těmi, co zodpověděli špatně. Pokud vím, tak se nikde nemluví o tom, že Jiní (nebo také Bílí chodci) jsou lidé a že jsou nemrtví. Je to spíše jiný druh nadpřirozené bytosti, kterou nelze zabít jako například člověka mečem a která je schopná oživit mrtvé lidi a těm se říká nemrtví/wights.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. května 2012
    Nad touto otázkou jsem se taky dlouho zamýšlela, ale pak jsem si řekla, že v seriálu byly zatím jenom Jiní, tak dám je. Čtenáři musí "zapomenout" na knihy a řídit se seriálem, protože Edna je seriálový web :)
    No, oni byli přece i nemrtví v seriálu: na začátku za zdí a pak Othor v Černém hradě.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. května 2012
    Danny: Ale nikdo je tam NEPOJMENOVAL a to jsem tím mysela!
    Krisa napsal(a):

Danny: Ale nikdo je tam NEPOJMENOVAL a to jsem tím mysela!

Nojo, tak pak by ta odpověď mohla sedět. Tak snad se mi podaří další kolo :)
    upraveno 14. května 2012
    Do jakého domu pozval Daenerys představitel čarodějů Qarthu?
    Do domu rozkoše
    xD xD
    Co nosí mistři Citadely na svém krku?
    ocelový chránič krku
    xD
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.