Hra o trůny 2x08 - Princ ze Zimohradu

upraveno 20. května 2012 v 2. řada
Theon na Zimohradu přijímá návštěvu. Arya si žádá splacení posledního dluhu Jaqena a její žádost ho nepotěší. Robb je zrazen.

Tyrion a...

Číst celý článek zde
18910111214»

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. května 2012
    Náhodou, ten by v Západozemí perlil jak Tyrion. Např.:
    Už několik měsíců neposlouchám Varysovy zprávy a díky tomu jsem duševně zdráv.
    Si nenechám odstřelovat své rytíře lidmi, které pokládám za zbojnický póvl, případně které pokládám za západozemskou sebranku.
    Já jsem na lži od Malíčka zvyklý.
    Hodlám zůstat u Dornského. Jsem ožrala.
  • upraveno 24. května 2012
    Bimbo Šourek z Krajce je tam taky ? No totok :-D
  • upraveno 25. května 2012
    Lady Sansa napsal(a):

Jo to uznávám, Cersei je nejhorší děvka u celýho Západozemí, ale i tak ji mám ráda, Arianne, Dany, Šae a nikoho dalšího, protože mě nikdo nenapadá, nemám ráda.

- Jsem královnou všech kurev..
    - Ne, i tenhle titul ti má sestra ukradla.
    Jaime Lannister (smich)
    Ale to byly myšlenky zhrzeného milence. ;-)
    macrelka napsal(a):

aha, proto má tommen ty koťata :-D to sou malý zakletý lvi :-D

Stejně jako Rhaenysin Balerion by ve skutečnosti drakem.
    „Rhaenys také byla dítětem. Dcera prince Rhaegara. Sladké malé stvoření, mladší než tvoje děvčata. Měla malé černé koťátko, kterému říkala Balerion, věděl jsi to? Vždycky jsem si říkal co se s ním asi stalo? Rhaenys si ráda hrávala na to, že to je opravdový Balerion, Černý děs starých, ale já si myslím, že Lannisterové ji hezky rychle naučili, jaký je rozdíl mezi kotětem a drakem, v den, kdy vtrhli do jejích komnat.“
    Že by náznak toho, jak Tommen dopadne?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 25. května 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

macrelka napsal(a):

„Rhaenys také byla dítětem. Dcera prince Rhaegara. Sladké malé stvoření, mladší než tvoje děvčata. Měla malé černé koťátko, kterému říkala Balerion, věděl jsi to? Vždycky jsem si říkal co se s ním asi stalo? Rhaenys si ráda hrávala na to, že to je opravdový Balerion, Černý děs starých, ale já si myslím, že Lannisterové ji hezky rychle naučili, jaký je rozdíl mezi kotětem a drakem, v den, kdy vtrhli do jejích komnat.“
    To hovoril kto? Oberyn? Alebo ktosi iný?
    Lady Sansa napsal(a):

blackfish: Já si prostě nemůžu pomoct, ale jsem taková malá naivní holčička, která má ráda hodné lidi a romantické příběhy (nepřipomíná vám tady někdo Sansu?). Mých 7 oblíbenců: Robb, Bran, Sansa, Cerei, Arya, Pod, Margaery

Hodné lidi a romantické příběhy a k tomu Cersei ???? Já padám, tomu se říká absurdní!
    Jasné, nový hollywoodský film: Cersei: Je nešťatne vydaná a miluje blízku osobu, s ktorou ale skrývajú svoj vzťah, lebo keby sa o otm dozvedel jej manžel, tak by dopadli veľmi zle. Skrývajú sa a vychádza im t, no keď už to vyzerá krásne a manžel konečne čuchá fialky odspodu, blízka osoba je zajatá a keď sa vráti, je iná a ona nakoniec zistí, že sa odcudzili.

Proste, aj slzu pri tomto človek uroní :D
    není to černé kotě co měla ta princezna ... ten černý kocour co ho honila Arya ?? :)

macrelka napsal(a):

Varys Nedovi v kobkách.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 25. května 2012

macrelka napsal(a):

Varys Nedovi v kobkách.
    Čože? To si vôbec nepamätám... Fíha :/

EDIT: Aha, už si vspomínam, stačilo do toho pridať hodvábny Varysov hlas a hneď to šlo, hlavne to ,,Vědels to?"
    Ji-ti napsal(a):

není to černé kotě co měla ta princezna ... ten černý kocour co ho honila Arya ?? :)

Po 17ti letech? :D
    Arianus napsal(a):

Ji-ti napsal(a):

Po 17ti letech? :D
    Podívej se na Garfielda... To už je kočičí dědek :-D
  • upraveno 31. května 2012
    Dá se někde zadarmo stáhnout osmý díl druhé serie?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. května 2012
    Na internetu.
    Dave napsal(a):

Hledej, šmudlo.
    Ale ne tady.
    No tak to sou vážně fine odpovědi :D dík za pomoc :D :D ... asi se tady nenajde člověk který by mě chtěl a mohl pomoci "říct" popř. hodit odkaz kde najdu tento díl?
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 31. května 2012
    Uhodl :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. května 2012
    Dave: Když si zadáš do googlu název seriálu a označení hledané epizody, tak dostaneš přehršel možností.
    paul-cz napsal(a):

Uhodl :)

:o))
    Dave: Tady to je web, kde si lidi můžou popovídat o knize a o seriálu, a ne žádné warez fórum. Beze srandy. Zkus to jinde. ;-)
    Dave: to už musí být slušná internetová negramotnost, když stahovat už dneska umí každý. :-)
    ale přidám dobrou radu: je třeba hledat hned ten den, kdy to vyjde, protože později si to už odchytne HBO. :-)
  • upraveno 1. června 2012
    Dave - zapoj mozkové buňky - pokud tohle je oficielní fan web v republice, tak tu logicky kvůli korektnosti nemohou takové odkazy být...ani na seriály, ani na ebooky....zkrátka si to šerif Alek nemůže dovolit ani tolerovat...jestli si myslíš, že tu mají všichni předplacené HBO, tak jsi ještě naivnější...jasné ?
  • upraveno 1. června 2012
    Dave napsal(a):

Třeba tam, kde jsi našel předchozích sedm?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.