Ja asi ten týždeň do 9. dielu nevydržím. Len nechcem vidieť, ako to bude pri poslendom dieli tretej série. Vtedy ma asi porazí(síce to ešte nikto nepotvrdil, ale asi už všetci vieme, čo za scénu tam dajú, keďže Búrka bude na dve série), to nevydržím.
Musím podotknout, že moje sestra u tohohle dílu konečně Stannise pochopila. Prej "No ale on má vlastně pravdu..." a já na to "O tom už tu dobrých osm dílu hovoříme, Plho" :D
já jsem se náhodou na Ros vážně těšila.. hrozně jsem se totiž bála, že tam daj opravdickou Šae a celý to pokazej.. ale když tam ukázali Ros, říkala jsem si "OK, sedí", ale manžel (nečtenář) se na mě chudák tak zmateně podíval a říká "to není ona, že ne?" a vůbec nechápal, proč tam tahle je.. oni to tam totiž nijak nevysvětlili a on se už i tak v postavách a jménech ztrácí a ještě si pamatovat 2 děvky najednou, to už je na něj asi moc :-D
Tak toto byl jeden z nejlepších dílů, které byly doposud odvysílány a to včetně první série. Naprostá spokojenost, perfektní scény, dialogy, střihy, atmosféra, tentokrát to nebudu nijak rozepisovat, prostě paráda!
U Ross mi akorát nesedí, proč by měla být věrná Tyrionovi a neprásknout ho. Jednou ji přehodil Joffreymu, to musel být zážitek na celý život, pak ji skoro způsobil infarkt u Pycella... Dávalo by to větší smysl, kdyby předtím byla scéna, jak jsou kámoši.
Pali: :-D mě se to líbí.. je to takovej primitivní humor, to přiznávám, ale rozesmálo mě to :-)
Ben Nevis: Máš pravdu, to mě vůbec nenapadlo.. A u Pycella jí ml dát minci, myslim že dokonce dvě.. Třeba jí je dal a pak jí jich dal ještě spousty za to mlčení..
Komentáře
Ben Nevis: Máš pravdu, to mě vůbec nenapadlo.. A u Pycella jí ml dát minci, myslim že dokonce dvě.. Třeba jí je dal a pak jí jich dal ještě spousty za to mlčení..