Oblíbená scéna
Jak už napovídá nadpis, ráda bych se zeptala na vaši oblíbenou seriálovou scénu. Mě se osobně uchvátil asi celý osmý díl druhé série, rozhovor Cersei Tyrion byl opravdu boží, přesně takový jaký měl být. Taky se mi dost líbil začátek šestého dílu, kdy Theon sťal sera Rodrika. Tohle odbočení od knížky mi přišlo vhodné a kluk, co hraje Brana ukázal, že je fakt dobrej. Předtím jsem si myslela, že bych si mohla zajít k nám do primy a naprosto náhodně si tam vybrat kluka, kterej ukáže stejnej výkon, ale ukázalo se, že opak je pravdou. Taky se mi v první sérii hodně líbily scény s Viserysem a ta poslední byla hodně dobrá.
Třeba brácha se blbě tlemí pokaždé, když se objeví Arya a ač mi tvrdí, že ho scény z nevěstince obtěžují, myslím, že se rád na ty dokonalé ženské tvary podívá. Kamarádka Bára byla okouzlená z poslední scény první série - Dany a draci, protože v Daenerys vidí královnu a má ji hrozně ráda. A kamarádka Jája byla odvařená z Nedovy popravy, která se mi osobně taky moc líbila.
Protipólem těchto scén jsou pro mě scény s Růžičkou, ale věřím, že jsou tu i tací, kteří sympatizují s mým bratrem a rádi se podívají. Jediná taková nahatá scéna se mi líbila s Robbem a Jeyne, kde šlo taky o lásku. A řekla bych, že Ygritte a Jon mají ještě spoustu času a podle mého názoru v knížce ještě Ygritte do Jona na konci střetu zdaleka zamilovaná nebyla.
Tak neváhejte a pište vaše oblíbené a neoblíbené scény.
Třeba brácha se blbě tlemí pokaždé, když se objeví Arya a ač mi tvrdí, že ho scény z nevěstince obtěžují, myslím, že se rád na ty dokonalé ženské tvary podívá. Kamarádka Bára byla okouzlená z poslední scény první série - Dany a draci, protože v Daenerys vidí královnu a má ji hrozně ráda. A kamarádka Jája byla odvařená z Nedovy popravy, která se mi osobně taky moc líbila.
Protipólem těchto scén jsou pro mě scény s Růžičkou, ale věřím, že jsou tu i tací, kteří sympatizují s mým bratrem a rádi se podívají. Jediná taková nahatá scéna se mi líbila s Robbem a Jeyne, kde šlo taky o lásku. A řekla bych, že Ygritte a Jon mají ještě spoustu času a podle mého názoru v knížce ještě Ygritte do Jona na konci střetu zdaleka zamilovaná nebyla.
Tak neváhejte a pište vaše oblíbené a neoblíbené scény.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
V seriálu je mojí oblíbenou scénou rozhovor Viseryse a Dany v prvním díle zakončený koupelí Dračí princezny ve vroucí vodě. Taky se mi líbí souboj Khala droga s jiným Dothrakem nebo šermovačka Joraha s Qothem (či jak se jmenoval).
jak lordi prohlásili Robba králem severu
Pak mě také pobavila scéna, kde Jon vysvětluje Ygritte definici slova "prisoner".
You are much uglier at daylight.
,,Tys na mě včera v noci vytáhl meč?"
,,Ehm... Ne?"
:D
Jinak nejemotivnější scéna v seriálu, rozhodně smrt Luwina.
Co se seriálu týče tak za přínos považuju scénu, kdy Joff říká Cersei, že Arya mluvila pravdu o vlkovi a Cersei namítne, že pravda je to, co řekne on a že všichni, kdo nejsou jeho blízcí, jsou jeho nepřátelé. Je z toho vidět, jaká výchova ho formovala a jak v něm ignorace jeho "otce" a péče matky zadupali všechno dobré.
A pak zhudebnění Dešťů Castameru, které jsem si původně představovala jako řízný marš, ale coby balada mají taky něco do sebe.
Scéna "Cersei a Bob na upřímno" je taky dobrá, takový oddechový čas před fajnl šoudaun, kdy to jeden z nich schytá.