Hra o trůny 2x09 - Černovoda
Stannisova flotila dorazila do Králova přístaviště a Lannisteři v čele s Tyrionem bojují o své životy.
Scénář: George R. R. Martin
Režie: Neil Marshall
Celou...
Číst celý článek zde
Scénář: George R. R. Martin
Režie: Neil Marshall
Celou...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak třetí video se mi nechce ukázat s tím, že je soukromé... >:(
Jinak z toho rozhovoru nemám moc dobrý pocit. Hlavně ve smyslu našeho přesvědčení s krisou a sarvenem, že uvidíme řetěz - není to tam ani naznačeno, ale v podtextu to tam čtu :-(
Ale je možné, že tam schválne nechcú moc prezradiť, kvôli momentu prekvapenia. Lebo bitka z ukážky je síce fajn, a už sa na ňu teším, ale je tam toho podozrivo málo. Možno ešte budeme príjemne prekvapení :)
A Kráľovo prístavisko je primalé na polmiliónové mesto, má len jeden kopec namiesto troch a žiaden veľký prístav. Ale čo čakáš s takým rozpočtom? Veď vynechali Riverrun, Storm´s End(pardon, ale mám radšej originálne názvy) a Freyom sa nejako scvrkli sídla aj rodina :D
Riverrun bych pro třetí sérii ještě nevzdával.
Dokonce jsem (kromě dvou) nesledovala ani proma na jednotlivé epizody.
Plameny nelžou. :-)
Ale plakát je pěkný.
Je zajímavé že v seriálu používaj jen plachetnice ,ale galéry(veslice) prakticky vůbec a to ani u železných ostrovů. Což moc neodpoví knize ani "historickému období"(středověk před vynálezem střelného prachu....")
BTW: nebyla bitva v Černovodě při západu slunce? Pamatuji si ještě ten popisek - citronově žlutá obloha... ale jinak podle těch ukázek paráda :O :)
Jinak počítám, že oheň bude obyčejnej oheň a řetěz nebude a je mi to upřímně řečeno fuk, protože jsem se definitivně oprostila věčnýho srovnání s Písní a čekám hlavně dobrej seriál. Stejně tak počítám, že Dům neumírajích bude silně zkrácená sekvence, protože kromě jedný jsou všechny Daenerysiny vize i v knížkách zatím nevysvětlený. Spíš tam bude jenom ta závěrečná část.
Jinak anketní otázka pro ty, co četli synopsi desátý epizody. Co proboha myslíte, že v devátým díle kromě Černovody bude? Nějak mě nic nenapadá.
A o věrnosti adaptace v seriálu, o tom jsme tu už propsali stovky příspěvků :-)
Ne, čekám, že tam narvou nějakou tu zbytečnou scénu- Daenerys pošle Joraha pro modré z nebe, aby měla do Domu neumírajících co na sebe; Robb může řešit první následky svého "vztahu" s Talisou...
v ASOIF je asi poslednym vynalezom koleso :)...uz by mohli aspon tie sparatka...zase nech z nich GRRM nerobi takych blbcov :)
A aby som nezabudol - o Bielych chodcoch, čo zabíjajú laserovými mečmi a Samwellovi, čo má problémy s nefungujúcimi tablektami na chudnutie?
Mne to sedí takto aj bez tých vynálezov :)