Povídka č. 5 /2.kolo/
Cizinec v cizí zemi
Když se probral, zjistil, že se na něj zvědavě dívá nějaký obličej. Zamrkal, zaostřil a zjistil, že ten obličej patří chlapci, uhrovitému a děsně ošklivému. Zkusil se vzepřít aspoň na lokty, ale měl pocit, že váží tunu. Klesl tak opět na zem.
Chlapec zvolal cosi cizím jazykem. Po chvíli přiběhl starší muž a s naprosto stejnou zvědavostí si ležící postavu prohlížel. Tony Stark si...
Číst celý článek zde
Když se probral, zjistil, že se na něj zvědavě dívá nějaký obličej. Zamrkal, zaostřil a zjistil, že ten obličej patří chlapci, uhrovitému a děsně ošklivému. Zkusil se vzepřít aspoň na lokty, ale měl pocit, že váží tunu. Klesl tak opět na zem.
Chlapec zvolal cosi cizím jazykem. Po chvíli přiběhl starší muž a s naprosto stejnou zvědavostí si ležící postavu prohlížel. Tony Stark si...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A nejlepší byl kovář s balistickou křivkou.
Chudák Robertovo ego, když přišel o souboj s Rhaegarem. :-)
Drobný dotaz: Ironmana jsem viděla dávno, a tak si nejsem jistá. Může Ironman sundat svůj oblek? Teď nevím, jestli to zářící kolco je součást obleku anebo těla.
-toto je Robert, akeho som si predstavovala, jedine zavahanie pri jeho charaktere vidim vo vete:
„O tvém činu se bude zpívat v písních,“ řekl Robert dojatě.
IMHO tam malo byt "nasraně" :)
-no neviem, aky borec je Tony, ale on vazne netusi o existencii GRRM?! Chudacik!
- "chlapa v plechovém obleku (ve skutečnosti je sestaven z mnohem vzácnějších a lehčích kovů)" - pride mi z tejto vety, ze autor povazuje plech za kov, ale dufam, ze sa mylim :)
-pride mi nelogicke, preco by mal chciet Tony ukazat pred Rhaegarom svoju tvar - muzska jesitnost? Iba tapam :)
-takehoto Rhaegara som si nepredstavovala. Vyzera to, ako keby schvaloval otcove ohnicky.
-„Kdysi byli po Robertově boku dva jiní Starkové, ale ani jeden z nich už nežije,“ - no neboli a takisto Lannisteri nebojovali, ale ak sa jedna o inu ako kniznu realitu, tak uz ani muk :)
Iron Man: Génius, milionár, playboy a filantrop.
Tony "Iron Man" Stark je prostě boží až na půdu :)
Povídka pobavila hodně, í když tenhle styl nemám ráda.