Povídka č. 5 /2.kolo/

upraveno 25. října 2012 v Povídky
Cizinec v cizí zemi

Když se probral, zjistil, že se na něj zvědavě dívá nějaký obličej. Zamrkal, zaostřil a zjistil, že ten obličej patří chlapci, uhrovitému a děsně ošklivému. Zkusil se vzepřít aspoň na lokty, ale měl pocit, že váží tunu. Klesl tak opět na zem.

Chlapec zvolal cosi cizím jazykem. Po chvíli přiběhl starší muž a s naprosto stejnou zvědavostí si ležící postavu prohlížel. Tony Stark si...

Číst celý článek zde

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. září 2012
    Jo, přesně jsem čekal kdy někdo udělá tenhle bezva vtípek. Skvělé, naprosto bezkonkurenční.
  • upraveno 1. září 2012
    Originální, zajímavý nápad:-) Akorát mě překvapil Rhaegarův slovník:-)))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. září 2012
    Targaryeni a Lannisteři? No, ono je to celé alternativní :)
  • upraveno 2. září 2012
    Boží! Tony ve Westerosu, přesně TO jsem chtěla! :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. září 2012
    Hned jak se objevilo jméno Tony Stark, dostal jsem takový výtlem, že jsem si po těch prvních pěti řádcích musel dát pár minut na vydechnutí :D
    A nejlepší byl kovář s balistickou křivkou.
  • upraveno 3. září 2012
    To jsem rádo, že se líbí! Jen s tím zařazením pod daná témata to asi trochu kulhá.
  • upraveno 3. září 2012
    Kulhá? Já to vidím na jasný Perný den. Chudák Tony... :D
  • upraveno 3. září 2012
    No, iron mana jsem ještě nikdy neviděla, ale už jen kvůli téhle povídce to budu muset napravit. Pachateli neznámý - tvůje povídka je opravdu úžasná!
  • upraveno 3. září 2012
    S úklonou děkuji, lady Sanso! Trochu jsem se bálo, že se povídka nebude líbit z toho důvodu, že jsem Tonymu přikleplo Robertův hvězdný okamžik.
  • upraveno 3. září 2012

... že se povídka nebude líbit z toho důvodu, že jsem Tonymu přikleplo Robertův hvězdný okamžik.

Pfff!!! Robert se může jít zahrabat! Iron Throne needs Iron Man! :D Škoda, že ho stihli vyzvednout před dobytím KL, dějiny by se mohly ubírat zcela jinam a já bych docela ráda viděla tu průmyslovou revoluci. xD
  • upraveno 3. září 2012
    Možná ho tam za čas pošlu na dovolenou...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 3. září 2012
    Taky jsem čekala, kdo si střihne tento vtípek a trochu jsem se toho i obávala. Pachatel neznámý mne naštěstí vyvedl z omylu a bylo to parádní. Sledovat setkání Neda a Tonyho by muselo být boží :).
  • upraveno 5. září 2012
    ROFL. Na víc se teď asi nezmůžu :D
  • upraveno 6. září 2012
    Crossovery můžu (taky jsem jeden spáchala s Mass Effectem, ale nebojte se, tady to není :-)).
    Chudák Robertovo ego, když přišel o souboj s Rhaegarem. :-)

Drobný dotaz: Ironmana jsem viděla dávno, a tak si nejsem jistá. Může Ironman sundat svůj oblek? Teď nevím, jestli to zářící kolco je součást obleku anebo těla.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 6. září 2012
    Je to součást jeho těla, bez obleku se normálně obejde¨(teda v začátcích si v obleku to "kolco" musel dobíjet).
  • upraveno 6. září 2012
    To "kolco" je obloukový reaktor, který má zabudován přímo v těle a drží mu střepiny, které by se mu jinak zaryly do srdce. Maličký má v hrudi, velký měl v laboratoři, než ho v souboji se záporákem v prvním díle zničil.
  • upraveno 7. září 2012
    díky oběma
  • upraveno 15. září 2012
    Primerana davka akcnosti a vtipu, len lutujem, ze to nemozem velmi docenit, kedze Iron Man ke pre mna velka neznama. Poviedka sa mi pacila, ale mam par malickosti:

-toto je Robert, akeho som si predstavovala, jedine zavahanie pri jeho charaktere vidim vo vete:
    „O tvém činu se bude zpívat v písních,“ řekl Robert dojatě.
    IMHO tam malo byt "nasraně" :)
    -no neviem, aky borec je Tony, ale on vazne netusi o existencii GRRM?! Chudacik!
    - "chlapa v plechovém obleku (ve skutečnosti je sestaven z mnohem vzácnějších a lehčích kovů)" - pride mi z tejto vety, ze autor povazuje plech za kov, ale dufam, ze sa mylim :)
    -pride mi nelogicke, preco by mal chciet Tony ukazat pred Rhaegarom svoju tvar - muzska jesitnost? Iba tapam :)
    -takehoto Rhaegara som si nepredstavovala. Vyzera to, ako keby schvaloval otcove ohnicky.
    -„Kdysi byli po Robertově boku dva jiní Starkové, ale ani jeden z nich už nežije,“ - no neboli a takisto Lannisteri nebojovali, ale ak sa jedna o inu ako kniznu realitu, tak uz ani muk :)
  • upraveno 16. září 2012
    Hilde opovaž se nemukat! Děkuji ti za názor. :-) A je to buď opravdu hodně alternativní alternativa, anebo jsem kopyto, co nemá moc načteno, což je musím říci ale spíše pravda. Proto ty chyby v charakteru Roberta i Rhaegara. Vím, že plech není kov, neboj. Tony je zábavný sebestředný parchant, tak snad je to znát i z tohoto textu. Předpokládalo jsem, že se pouštím na tenký led. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. září 2012
    Captain America: Veľký chlap v obleku a brnení. Čo si ale bez toho?
    Iron Man: Génius, milionár, playboy a filantrop.

Tony "Iron Man" Stark je prostě boží až na půdu :)
    Povídka pobavila hodně, í když tenhle styl nemám ráda.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. září 2012
    Ví tvá matka, že máš na sobě její závěs?
  • upraveno 23. září 2012
    Tahle povídka je úžasná přečetl jsem si jí třikrát a vždycky jsem se dobře pobavil. Skvělej nápad jen škoda že ve Westerosu nezůstal bylo by zajímavý si někdy přečíst alternativní pokračování s tím že tam zůstal.
  • upraveno 23. září 2012
    Když si to tak pročítám, tak jsem vlastně napsala takový malý blockbuster. :-D Vypnout mozek, jen se bavit a ještě to šlo k veřejnosti v létě. :-D
  • upraveno 23. září 2012
    Někdy i chytré věci můžou být zábavné. :) Ale já bych ti bývala dala body za zpracování, líbí se mi tvůj styl a z povídky jde poznat, že máš hodně načteno a asi i napsáno. Charakterové odchylky u některých postav bych i odpustila... :)
  • upraveno 23. září 2012
    sveva napsal(a):

Někdy i chytré věci můžou být zábavné. :) Ale já bych ti bývala dala body za zpracování, líbí se mi tvůj styl a z povídky jde poznat, že máš hodně načteno a asi i napsáno. Charakterové odchylky u některých postav bych i odpustila... :)

To je v pohodě, body jsem brala a jsem v první desítce, to je naprosto úžasné. Myslím že načteno tu máme všichni a napsáno... nu kdysi dávno. Ale dali jste mi chuť se k tomu vrátit, hlavně Jarla aka motivační kouč... takže jestli bude další téma uchopitelné i pro mne, jdu do toho. Pokud ne, najdu si svůj vlastní nápad.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.