Povídka č. 12 /2.kolo/
pozn.: Děj není řazen chronologicky, ani podle místa. Testovací čtenáři tvrdili, že se v tom dá vyznat. Budu tedy předstírat, že jim věřím a doufat, že zdejší čtenáři budou stejného názoru. :-)
Valyria
„Draci... Proč to vždycky musejí být draci? Jak neoriginální!“
„Pst! Tiše sestřenko! Začíná to být napínavé! Tentokrát se události zdají být slib...“
„Csss! Sestřenko! Ještě před hodinou jsem byla tím...
Číst celý článek zde
Valyria
„Draci... Proč to vždycky musejí být draci? Jak neoriginální!“
„Pst! Tiše sestřenko! Začíná to být napínavé! Tentokrát se události zdají být slib...“
„Csss! Sestřenko! Ještě před hodinou jsem byla tím...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Chyba nejake vysvetlenie alebo naznak, co bolo pricinou zdochnutia cerva. Nehovorte mi, ze sa len uplne obycajne pridusil, a ze tam zbytocne hladam nieco magicke...
Kámen, který po něm Bael hodil měl být křišťál a na ohnivé tvory měl stejný efekt jako obsidián (dračí sklo- symbol ohně) na Jiné.
Je to tam párkrát naznačené.
pripominal mu kousek ledu - no z toho som nededukovala, ze sa jedna o ladokristal :)
dakiujem autorovi za dalsi masterstuck :)
K připomínkám:
· Jména draků byla změněna poněvadž kdykoli se někde objeví nějaké bestie, zaručeně bude mít i pořádně drsňácké jméno- po bohovi, hrdinovi, nebo aspoň ten Černý děs. Člověku je hned jasné, že i kdyby se potvory jmenovaly jinak, Targové by využili pravidla „vítěz píše dějiny“ a potvory přejmenovali tak, aby už jen dle jména budily respekt. Stejně jim ty valyrijské bohy nevěřím. ;)
· Jen tak mimochodem- Visraldis je skutečné existující jméno. :D
· Souboj titánů jsem kdysi dávno viděla, tak to mohlo hrát nějakou roli, i když na tuhle scénu si nevzpomínám. Vědomě vznikla likvidace mapy tak, že jsem někam chtěla narvat bazaltové desky. :) Zuřivou pomstu smrti mazlíčka jsem si půjčila od své oblíbené Artemis, takže inspirace Řeckem by tu byla. Ostatně Visraldis má lehkou předlohu v Diovi.
Díky všem za komentáře, hlavně za ty konkrétnější. :)
Rozhodně to nebude Čína, Vietnam, Hongkong, Singapur nebo Korea- ty mají jména vypsaná na speciálních stránkách pod názvem státu. ;)
nemozem si pomoct, ale to nase sa mi zda take krajsie :)