Povídka č. 13 /2.kolo/

upraveno 25. října 2012 v Povídky

Komentáře

• upraveno 2. září 2012
    Perfektní... Výborně napsané, krásný jazyk (některá nová slova mě pobavila:-)), skvělý a nesmírně sympatický hlavní pár. Ten jejich vztah byl krásně popsaný a happy end mi udělal radost:-) A ještě to navíc bylo i vtipné!:-)
  • upraveno 3. září 2012
    Nádherná a jiskrná konverzační záležitost, připomnělo mi to dialogové komedie ze šedesátých let a jak vidno, i Westeros má svou obdobu Sv. Jiřího. :-)
  • upraveno 4. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    Pěkné- jak po stránce slohové, tak dějové.
    Popis Alisiiny nemoci působí mrazivě realisticky (budu se tvářit optimisticky a předstírat, že věřím, že autor/ka s ničím podobným nemá nepříjemně reálnou zkušenost).
    Trochu rušivě na mě působil jen mistr Meluzín- vždycky mi u jeho jména naskočila představa světle modré víly. :D
  • upraveno 5. září 2012
    Mě se to taky líbilo, ale hlavní hrdinové mi přišli až moc sympatičtí, že jsem je vlastně ani neměla moc ráda a nefandila jim... A příběh byl super :-)
  • upraveno 5. září 2012
    Lady Sansa: Tys jim nefandila???:-o Já si ten pár úplně zamilovala, jsou skvělí:-)
    Po přečtení všech povídek je tato povídka jedním z mých tří favoritů:-)
  • upraveno 5. září 2012
    Ne, mě to přišli tak moc dokonalí a tak moc sympatičtí až jsem je neměla ráda. :-) Jo, je to asi taky jeden z favoritů (ještě jsem ale nepřečetla všechno), ale ne kvůli zásluze hlavní hrdinky (ten borec by ještě šel)
  • upraveno 5. září 2012
    Moc pěkný dobrodružný příběh. Skvěle popsané souboje, u kterých jsem kupodivu neměla nutkání je přeskakovat :) akorát té ohnivé bestie mi na konci bylo trochu líto.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 6. září 2012
    To byla paráda! Krásně popsán vztah obou hlavních hrdinů, boj s nemocí i taktní odchod mistra Meluzína :). Akorát se obávám, že nezvládnu být optimistická jako Miss Utahraptor, o to to na mne působilo silněji.
  • upraveno 12. září 2012
    Tady někdo hrál Dragon age. :-)

Tahle povídka je důkaz, že úplně dobře funguje začátek v čase A a konec v čase A+x. Je to čtivé a čtenář se v tom neztrácí. Draka mi bylo trošku líto, zase jeden dole kvůli blbému majiteli.
  • upraveno 12. září 2012
  • JayJay
    upraveno 13. září 2012
    Tak mám dilema - buď tohle bude jedna z povídek, které ode mne obdrží nejvíc kolik dám (protože je perfektní - až na výběr jména toho Maestra, to se... nepovedlo)... a nebo nedostane nic pro nedodržení tématu. Postava z písně tam není (čímž padá téma 2 a 3) a ve Staré Valyrii se to neodehrává.
    Tak nevím, jak velký mám být pedant... :o)
  • upraveno 13. září 2012
    Jay: Imidž je nanic, následuj instinkt.
  • upraveno 13. září 2012
    Jay: Detail:-))) Vždyť je skvělá...
  • upraveno 13. září 2012
    Odehrává se to v budoucí Valyrii, tak by to snad mohlo platit. :-)
  • JayJay
    upraveno 18. září 2012
    Ach jo, to je nuda. Snažit se mě přesvědčit, že nemám v hodnocení zohlednit nedodržení té skoro jediné formality... :o)
    Stejně už mám odhlasováno, tak teď už je to jedno.
  • upraveno 18. září 2012
    A mě se to zase líbilo, četla jsem ji v autobuse (přestože se mi dělá špatně) a přejela jsem o dvě zastávky. Opravdu dobré čtení :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. září 2012
    Přísně vzato, zadání nedodrželo víc povídek. Téhle jsem to odpustila moc ráda.
  • upraveno 19. září 2012
  • upraveno 19. září 2012
    Děkuji neznámému obhájci/obhájkyni. Sám jsem nechtěl na ony připomínky jakkoli reagovat, nicméně ano, Římská říše, tedy SPQR, byla Římem i v Provincii Afrika, Předalpské i Zaalpské Galii a kterékoli další provincii.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. září 2012
    Když už je mé inkognito odhalené, musím učinit jednu poznámku, kterou dlužím. Několik lidí zarazilo jméno mistr Meluzín. Inu, neuroložka, u které se léčila Eliška se jmenuje Meluzínová. Tak moc jsem na to myslel, že jsem nedokázal dát mistrovi jiné jméno.

Edit: Ještě jednou vyjadřuji potěšení, že se povídka líbila, a chtěl bych ještě veřejně poděkovat jarle, nejen za jazykovou kontrolu s stylistickou korekci, ale též za to, že mě přesvědčila, abych povídku zveřejnil. Začal jsem nad tím váhat, když se to stávalo moc osobní.
  • upraveno 28. září 2012
    dobre si urobil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.