@sederik Jo, Robb matce říká, že se do Jeyne zamiloval, ale to mohl taky říkat jenom proto, aby ji viděla v lepším světle, spíš bych to viděla jako sestřičkovský syndrom/pubertální bleskovou zabouchnutost. Neříkám teda, že se do ní nezamiloval potom, ostatně Catelyn říká, že sám společnost Jeyne vyhledává a že jenom s ní se dokáže smát. Navíc - ke svojí matce Robb chová (většinou) úctu, takže předpokládám, že ho naučila určité úctě k ženám celkově, což asi přispělo k tomu jeho rozhodnutí.
@svoa00 Záleží jak to kdo vidí, a možná i jak to kdo chce vidět, protože Robbovi prostě do hlavy nevidí nikdo a zbytek budou dohady. Každopádně ji měl rád, jestli by z toho vznikla láska na celý život je věc druhá.
Ještě k tomu kdyby Jeyne opustil... ne, nedělalo by to z něj čestnějšího nebo lepšího člověka, ale lepšího krále ano. Co se týče Jeyne - lady Dustin se taky dobře vdala, i když už byla "poskvrněná".
Wyman Manderly +1 (33) Robb Stark +2 (32) Areo Hotah 0 (25) Cersei Lannister -1 (10)
....tak jsem mohla během vaření oběda přemýšlet a vzniklo tohle. Jenom Wyman se bude střídat s Areem. Toho mám ráda, ale připadá mi trošinku fanaticky. U Wymana mne konsternuje jeho váha a bystrý rozum (já vím, že se to nevylučuje, ale stejně mne to udivuje). Robb - Jeyne, já vím. Přece jen ho mám radši než tlouštíka nebo sekyrníka Cersei - no comment. Ale nebude bez ní nuda?
Wyman Manderly +1 (35) Robb Stark 0 (34) Areo Hotah +2 (27) Cersei Lannister -1 (8)
Wyman dostává bod za to, že i když je trochu srab, tak to frčí proti Boltonům i Freyům. Robb Stark 0 za to že neposlouchal zlovlka. Areo Hotah: správnej chlap, mě sympatickej (jak si brousí tu sekyru :D a taky , že nás nechává nahlídnout do práce bodyguarda - stejně jako Barrristan) +2 takticky Cersei : -1 a zlynčovat, pak uříznout ptáka a hodit ho kozám a pak předat do péče Qyburnovi. Při jejích kapitolách jsem se rozčilovala, jak může být někdo taková svině a ještě s takovou mocí, no to je peklo ... :evil:
Wyman Manderly +1 (36) Robb Stark +2 (36) Areo Hotah 0 (27) Cersei Lannister -1 (7)
Přepočítáno - kdyžtak to prosím někdo zkontrolujte :)
Wyman mě strašně potěšil a překvapil dvojí hrou. Je to frajer! Robb má sice své mouchy, ale je to pro mne největší sympaťák - jedno z mých nejoblíbenějších Starčat. Na Area zbývá v této konkurenci 0. Cersei je šílená panovačná mrcha. Její kapitoly v Hostině pro mne byly utrpením. Do slušivé blůzky se zavazováním vzadu s ní!
Wyman Manderly 0 (36) Robb Stark +1 (37) Areo Hotah -1 (26) Cersei Lannister +2 (9)
Cersei je pre mňa najzaujímavejšia z tejto skupiny, ano je to krava ale je zaujímavá krava a som zvedavý čo sa s ňou bude diať v ďalších knihách Robb jeho smrť mi takmer zobrala chuť do čítania, mal som ho veľmi rád aj keď si pamätám že sa mi v 1 knihe zdal ako najmenej zaujímavý Stark Areo a Wyman ani jeden ma nezaujal ale ak už mam dať niekomu mínus tak ho nedam Manderlymu ktorý vie myslieť aj za seba a neplní len rozkazy.
Komentáře
Wyman Manderly +2 (32)
Robb Stark +1 (30)
Areo Hotah 0 (25)
Cersei Lannister -1 (11)
Wyman Manderly +1 (33)
Robb Stark +2 (32)
Areo Hotah 0 (25)
Cersei Lannister -1 (10)
....tak jsem mohla během vaření oběda přemýšlet a vzniklo tohle. Jenom Wyman se bude střídat s Areem. Toho mám ráda, ale připadá mi trošinku fanaticky. U Wymana mne konsternuje jeho váha a bystrý rozum (já vím, že se to nevylučuje, ale stejně mne to udivuje).
Robb - Jeyne, já vím. Přece jen ho mám radši než tlouštíka nebo sekyrníka
Cersei - no comment. Ale nebude bez ní nuda?
Wyman Manderly +1 (34)
Robb Stark +2 (34)
Areo Hotah 0 (25)
Cersei Lannister -1 (9)
Wyman Manderly +1 (35)
Robb Stark 0 (34)
Areo Hotah +2 (27)
Cersei Lannister -1 (8)
Wyman dostává bod za to, že i když je trochu srab, tak to frčí proti Boltonům i Freyům.
Robb Stark 0 za to že neposlouchal zlovlka.
Areo Hotah: správnej chlap, mě sympatickej (jak si brousí tu sekyru :D a taky , že nás nechává nahlídnout do práce bodyguarda - stejně jako Barrristan) +2 takticky
Cersei : -1 a zlynčovat, pak uříznout ptáka a hodit ho kozám a pak předat do péče Qyburnovi. Při jejích kapitolách jsem se rozčilovala, jak může být někdo taková svině a ještě s takovou mocí, no to je peklo ... :evil:
Wyman Manderly +1 (36)
Robb Stark +2 (36)
Areo Hotah 0 (27)
Cersei Lannister -1 (7)
Přepočítáno - kdyžtak to prosím někdo zkontrolujte :)
Wyman mě strašně potěšil a překvapil dvojí hrou. Je to frajer!
Robb má sice své mouchy, ale je to pro mne největší sympaťák - jedno z mých nejoblíbenějších Starčat.
Na Area zbývá v této konkurenci 0.
Cersei je šílená panovačná mrcha. Její kapitoly v Hostině pro mne byly utrpením. Do slušivé blůzky se zavazováním vzadu s ní!
Wyman Manderly 0 (36)
Robb Stark +1 (37)
Areo Hotah -1 (26)
Cersei Lannister +2 (9)
Cersei je pre mňa najzaujímavejšia z tejto skupiny, ano je to krava ale je zaujímavá krava a som zvedavý čo sa s ňou bude diať v ďalších knihách
Robb jeho smrť mi takmer zobrala chuť do čítania, mal som ho veľmi rád aj keď si pamätám že sa mi v 1 knihe zdal ako najmenej zaujímavý Stark
Areo a Wyman ani jeden ma nezaujal ale ak už mam dať niekomu mínus tak ho nedam Manderlymu ktorý vie myslieť aj za seba a neplní len rozkazy.
Wyman Manderly 0 (36)
Robb Stark -1 (36)
Areo Hotah +2 (28)
Cersei Lannister +1 (10)
Wyman Manderly +1 (37)
Robb Stark +2 (38)
Areo Hotah 0 (28)
Cersei Lannister -1 (9)
Wyman Manderly +2 (39)
Robb Stark 0 (38)
Areo Hotah +1 (29)
Cersei Lannister -1 (8)