Mě by zajímalo, když je ten Stannis tak strašný, koho máte lepšího, kdo ví, o co ve skutečnosti jde, a kdo má nějaký plán, a hlavně - kdo s tím něco dělá?
Stannis je jediný, kdo proti hrozbě ze Severu něco dělá. A i to je podle vás špatně. S tím, k čemu ho přemlouvá Melisandra, nesouhlasí, skřípe zuby, vzpírá se tomu - a přesto je vám to málo. Dokonce mu předhazujete, že to vše dělá pro svůj vlastní prospěch. Nedělá. Nechtěl vládnout, ale musí. Protože má zodpovědnost, protože ví, co je jeho povinnost.
@heavy_head K Stannisovi: Až mi ho začíná být líto, chudáčka :twisted: A Jon mrtvej není, nebyl a ni...jednou snad jo! Vyndá dopis z koše a zázračně se uzdraví.
@heavy_head:applause: Jaký to je když se ostatní naváží do tvé oblíbené postavy jenom proto že dělá co musí? Jinak konečně další zastánce Stannise. Hurá. Můžeme založit Klub Mladých Pyromanů.
Komentáře
Stannis Baratheon -1 (31)
Jaime Lannister +1 (44)
Robb Stark +2 (37)
Brynden Tully +0 (32)
Stannis Baratheon -1 (30)
Jaime Lannister +1 (45)
Robb Stark 0 (37)
Brynden Tully +2 (34)
Stannis - Once and Future King
Jaime - Hair
Robb - Ice Cold
Brynden - The Invisible Man
Už jsem myslela, že nebudeš hlasovat... A pak jsem si to prohlédla a... proč sakra hlasuješ?! :-?
;)
Stannis Baratheon +2 (32)
Jaime Lannister +1 (46)
Robb Stark -1 (36)
Brynden Tully 0 (34)
Stannis Baratheon +1 (33)
Jaime Lannister -1 (45)
Robb Stark 0 (36)
Brynden Tully +2 (36)
Stannis Baratheon -1 (32)
Jaime Lannister +2 (47)
Robb Stark +1 (37)
Brynden Tully 0 (36)
Stannis Baratheon -1 (31)
Jaime Lannister +1 (48)
Robb Stark 0 (37)
Brynden Tully +2 (38)
Stannis Baratheon -1 (30)
Jaime Lannister 0 (48)
Robb Stark +2 (39)
Brynden Tully +1 (39)
Stannis Baratheon 0 (30)
Jaime Lannister +1 (49)
Robb Stark +2 (41)
Brynden Tully -1 (38)
Tady je pranice o Stannise a Ryba potichoučku plave do dalšího kola.
S tím, k čemu ho přemlouvá Melisandra, nesouhlasí, skřípe zuby, vzpírá se tomu - a přesto je vám to málo. Dokonce mu předhazujete, že to vše dělá pro svůj vlastní prospěch.
Nedělá. Nechtěl vládnout, ale musí. Protože má zodpovědnost, protože ví, co je jeho povinnost.
A Jon mrtvej není, nebyl a ni...jednou snad jo! Vyndá dopis z koše a zázračně se uzdraví.